Sevgili İKV severler ve yetkililer;
Ben oyunla ilgili şuan tek bir durumdan yakınıyorum.O da ofansif savaşçıya bölgelerde şans verilmemesi savaşçı karakterim full yücelen ile kaldı ilerisine gidemiyorum artık.Bunun için yetkililere seslenmek istiyorum savaşçıların herhangi bir özelliğini ön plana çıkarın.Önceden zırh giyerdik herkes giyiyor.Şimdi de savaşçılar bölgeye bile alınmıyor.
Sizin yorumlarınızda benim için çok değerlidir.Lütfen yorum yapınız.
Savaşçılar ve Bölgeler
Re: Savaşçılar ve Bölgeler
Tank olmayı dene.SanaLBeLa yazdı:Sevgili İKV severler ve yetkililer;
Ben oyunla ilgili şuan tek bir durumdan yakınıyorum.O da ofansif savaşçıya bölgelerde şans verilmemesi savaşçı karakterim full yücelen ile kaldı ilerisine gidemiyorum artık.Bunun için yetkililere seslenmek istiyorum savaşçıların herhangi bir özelliğini ön plana çıkarın.Önceden zırh giyerdik herkes giyiyor.Şimdi de savaşçılar bölgeye bile alınmıyor.
Sizin yorumlarınızda benim için çok değerlidir.Lütfen yorum yapınız.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Eskiden savaşçılar üstündü kabul ediyorum ama genede alan alıyordu kardeşim savaşçıları hani çok büyük fark yoktu ama artık büyücüler yani ne diyim uçtu gidiyorlar yakında gece zırhı falan giymezler umarım
-------Leviathen------
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Gerçekten ofansifin bir değeri kalmadı ben tank olsam diğeri napacak yani buna bir çözüm getirilmesi lazımdır...
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
İleride gelecek bölgeye 1 ofansif 1 tank alınması zorunlu olmalı...
ama bu adam daha kenanı tamamlayamamış nasıl yeni bölgeye girsin onu bir düşşünün
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Orada yapacak bişey yok malesef.Tank olup girmeye çalışıcak,başka çare yok.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet ya eski bölgeler yenilenmeli -ki bunun için artık geç- ya da yrni bölgede 1 tank 1 ofs kesin olmalı
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
ozorbao yazdı:ama bu adam daha kenanı tamamlayamamış nasıl yeni bölgeye girsin onu bir düşşünün
Sığınak-migrat-çemberlitaş dan tek itemi Farabi Solucan Mor Eldiven olan charla 2 defagaffa kestim.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
bizde o çevre olsa şimdiye fuldüm