Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife
Mekan olarak gerçekten güzel tasarlanmış oyunumuz ancak item konusunda çok çeşitlilik yok size bir örnek vereyim Knight oynayanlar bilirler oyundaki en iyi +9 İtemleri aldığınızda önünüze gelen herkesi sıra sıra doğrayabilirsiniz.Ancak İKV De en iyi item nedir ? Kıyamet set Bıçak Sırtı Set vs.2 Tane 45 Level adam gelip sizi kesebiliyor.39 Zamanında karşınızdaki kişinin hangi efsunu giydiğini bilemezdiniz en azından hangi elementi giydiğini bilemezdiniz.Şimdi ise karşınızdaki adamın tek avantajı Max hasar giymek.İKV İtem ve kombinasyon yönünden çok zayıf
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Verdiğin emeğin karşılığı kesinlikle hakediyosun. Bence haklıyız sömürülüyoruz. Verdiğimiz onca para nereye gidiyor ? biraz reklam birazcık pardon ama face'den reklam yapmak için tonlarca para gerekmiyo yada bi kaç siteye reklam koymak için tonlarca para gerekmiyo bizden istesinler her saat reklamını yaparız oyunun ama ya yönetim ? onlar niye bizim düşüncelerimize saygı gostermyıo bız ıstemezmıyız oyuna hergun yenı yenı ınsanlar katılsın her yıl yenı yenı sunucular açılsın kitle artsın istemezmiyiz bence bunu yönetimde ister çünkü yeni oyuncu onlar için daha çok para demek
ama neden reklam yapılmıyor bende anlamış değilim Bu kadar mükemmel bir MMORPG TÜRK oyunu neden tanıtılmıyor ..
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Yönetimin ikv için düşüncesi şu gittiği yere kadar gitsin para gelsin gerisi boş.Icf onların asıl oyunu ikv ıcf ye gelir sağlıyor o kadar.Liderxbuyucux yazdı:Verdiğin emeğin karşılığı kesinlikle hakediyosun. Bence haklıyız sömürülüyoruz. Verdiğimiz onca para nereye gidiyor ? biraz reklam birazcık pardon ama face'den reklam yapmak için tonlarca para gerekmiyo yada bi kaç siteye reklam koymak için tonlarca para gerekmiyo bizden istesinler her saat reklamını yaparız oyunun ama ya yönetim ? onlar niye bizim düşüncelerimize saygı gostermyıo bız ıstemezmıyız oyuna hergun yenı yenı ınsanlar katılsın her yıl yenı yenı sunucular açılsın kitle artsın istemezmiyiz bence bunu yönetimde ister çünkü yeni oyuncu onlar için daha çok para demekama neden reklam yapılmıyor bende anlamış değilim Bu kadar mükemmel bir MMORPG TÜRK oyunu neden tanıtılmıyor ..
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Forumkral yazdı:Yönetimin ikv için düşüncesi şu gittiği yere kadar gitsin para gelsin gerisi boş.Icf onların asıl oyunu ikv ıcf ye gelir sağlıyor o kadar.Liderxbuyucux yazdı:Verdiğin emeğin karşılığı kesinlikle hakediyosun. Bence haklıyız sömürülüyoruz. Verdiğimiz onca para nereye gidiyor ? biraz reklam birazcık pardon ama face'den reklam yapmak için tonlarca para gerekmiyo yada bi kaç siteye reklam koymak için tonlarca para gerekmiyo bizden istesinler her saat reklamını yaparız oyunun ama ya yönetim ? onlar niye bizim düşüncelerimize saygı gostermyıo bız ıstemezmıyız oyuna hergun yenı yenı ınsanlar katılsın her yıl yenı yenı sunucular açılsın kitle artsın istemezmiyiz bence bunu yönetimde ister çünkü yeni oyuncu onlar için daha çok para demekama neden reklam yapılmıyor bende anlamış değilim Bu kadar mükemmel bir MMORPG TÜRK oyunu neden tanıtılmıyor ..
O oyunda bi b*ka benzese bari demi :mrgreen: :twisted: :roll:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu
Bunca çabanın karşılığını gerçekten hak ediyorsun. Umarım yönetim bize ve söylediklerimize önem gösterir ..
- SinanSoyman
- Salgın Koruyucusu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aynen :mrgreen:KRaLeX yazdı:Forumkral yazdı:Yönetimin ikv için düşüncesi şu gittiği yere kadar gitsin para gelsin gerisi boş.Icf onların asıl oyunu ikv ıcf ye gelir sağlıyor o kadar.Liderxbuyucux yazdı:Verdiğin emeğin karşılığı kesinlikle hakediyosun. Bence haklıyız sömürülüyoruz. Verdiğimiz onca para nereye gidiyor ? biraz reklam birazcık pardon ama face'den reklam yapmak için tonlarca para gerekmiyo yada bi kaç siteye reklam koymak için tonlarca para gerekmiyo bizden istesinler her saat reklamını yaparız oyunun ama ya yönetim ? onlar niye bizim düşüncelerimize saygı gostermyıo bız ıstemezmıyız oyuna hergun yenı yenı ınsanlar katılsın her yıl yenı yenı sunucular açılsın kitle artsın istemezmiyiz bence bunu yönetimde ister çünkü yeni oyuncu onlar için daha çok para demekama neden reklam yapılmıyor bende anlamış değilim Bu kadar mükemmel bir MMORPG TÜRK oyunu neden tanıtılmıyor ..
O oyunda bi b*ka benzese bari demi :mrgreen: :twisted: :roll:
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Gercekten guzel ve net anlatım olmus renklı olması hem dıkkat cekıyor ve daha anlasılabılır olmasını saglıyor tam yonetıcı olacak adamsın!Kendı forumunuzda karakterler ıcın yetenekler kurguladıgınız kalmıyormus gıbı efektlerde verıyorsunuz ayata alkıslamak gerek sızı
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
TRrelaxTR yazdı:Gercekten guzel ve net anlatım olmus renklı olması hem dıkkat cekıyor ve daha anlasılabılır olmasını saglıyor tam yonetıcı olacak adamsın!Kendı forumunuzda karakterler ıcın yetenekler kurguladıgınız kalmıyormus gıbı efektlerde verıyorsunuz ayata alkıslamak gerek sızı
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Yazının tamamını okudum gerçekten çok etkileyiciydi.
Aslında anlattıkların herkesin dilinde yıllardır dönüp dolaşan hata, öneri, vs.. gibi şeylerin bir toplamı.Her zaman söylediğim şeyi bir kez daha söylemek isterim.İKV tabi ki de para kazanacak.Para kazanmadan nasıl gelişsin?Ancak bu para kazanılırken gerçekten alınan paranın hakkının verilmesi gerekir.Yeni bir bölge çıkarıp (ve çıkarılan bölge o kadar sığ ki) içine her sene görüp mide bulantısı geçirdiğimiz yaratıkları koyup ardından dükkandan satılacak ürünlerden gelecek paraları beklemek büyük bir yanlış, yanlışın ötesinde büyük bir AYIPTIR !
Biz oyuna para vermeyelim demiyoruz.Oyuna para verelim ancak şu verdiğimiz paralara değsin be arkadaş.Kendimden örnek verecek olursam yaklaşık 5-6 aydır oyuna doğru dürüst girmiyorum.Günlük oyunda kaldığım süre toplamı yarım saati geçmiyor ve 5-6 aydır da Plus Paket Akçe vs almıyorum ve eminim benim ile aynı durumda olan yüzlerce kişi vardır.Peki bu işin sonu nereye gidecek? Her zaman ki gibi biz burada bas bas bağıracağız, onlar ise buna biyerleri ile gülüp geçecekler...
İyi Forumlar...
Aslında anlattıkların herkesin dilinde yıllardır dönüp dolaşan hata, öneri, vs.. gibi şeylerin bir toplamı.Her zaman söylediğim şeyi bir kez daha söylemek isterim.İKV tabi ki de para kazanacak.Para kazanmadan nasıl gelişsin?Ancak bu para kazanılırken gerçekten alınan paranın hakkının verilmesi gerekir.Yeni bir bölge çıkarıp (ve çıkarılan bölge o kadar sığ ki) içine her sene görüp mide bulantısı geçirdiğimiz yaratıkları koyup ardından dükkandan satılacak ürünlerden gelecek paraları beklemek büyük bir yanlış, yanlışın ötesinde büyük bir AYIPTIR !
Biz oyuna para vermeyelim demiyoruz.Oyuna para verelim ancak şu verdiğimiz paralara değsin be arkadaş.Kendimden örnek verecek olursam yaklaşık 5-6 aydır oyuna doğru dürüst girmiyorum.Günlük oyunda kaldığım süre toplamı yarım saati geçmiyor ve 5-6 aydır da Plus Paket Akçe vs almıyorum ve eminim benim ile aynı durumda olan yüzlerce kişi vardır.Peki bu işin sonu nereye gidecek? Her zaman ki gibi biz burada bas bas bağıracağız, onlar ise buna biyerleri ile gülüp geçecekler...
İyi Forumlar...
CHIVALROUS