49 lwl savaşçıyım elimde yücelen shen kuo 42 kk
eldiven yücelen halit eld 47
ceket urban phi
zırh urban
ayakkabı yücelen halit
pantol yücelen halit
kolye yücelen solucan
yüzük yücelen
sizce bu itemlerle girebilirmiyim daha şalterleri bile indiremedim::((
Bu çarla sığınak?
Re: Bu çarla sığınak?
Pek sanmıyorum 
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
en az nasıl yapmam lazım
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çevren olsun çıplak bile girersin. Durdurma falan at yeter işin gücün yok pek sığınakta savaşçıyken
PIRASASAPI
Savaşcıyla sığınak atmak hele çevren yoksa imkansız.Girişte 10 saat bekle bir kişi bile grup daveti yollamaz.Benim önerim sana büyücü kasıp Kıyamet asa üretmek olacaktır.
- XPoLiCe
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: 'm Yok>
Bu itemlerle giremessin ufak bi çevren olursa Bide tank itemin olursa her türlü girersin...ozanoka95 yazdı:49 lwl savaşçıyım elimde yücelen shen kuo 42 kk
eldiven yücelen halit eld 47
ceket urban phi
zırh urban
ayakkabı yücelen halit
pantol yücelen halit
kolye yücelen solucan
yüzük yücelen
sizce bu itemlerle girebilirmiyim daha şalterleri bile indiremedim::((

tanıdıkların varsa cıplak bıle gırersın . ama konuyu buraya yazdına gore tanıdıgın yok bu sebeble buyu acıp kasmanı onerırım ve kımseye boyun eymemekıcın ejderı uretene kadar sıgınaga yaklasma bıle maden cek paso elbet duscek ondan sonra sıgınagın onune gıtmen yetrlı bu sayede cevre de edıne bılırsın cevre olduktan sonrada savascılada gırebılırsın
unutma bu bır oyun reel de ne kadar ıyı nıyetlı ınsan olsalar bıle oyunda ıteme taparlar oyunun geregı bu cunku benım ıcın ıtem onemlı deıl dıen kısıde ustunu dızen kısıdr
unutma bu bır oyun reel de ne kadar ıyı nıyetlı ınsan olsalar bıle oyunda ıteme taparlar oyunun geregı bu cunku benım ıcın ıtem onemlı deıl dıen kısıde ustunu dızen kısıdr
Vardık, varız, varolacağız.
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tank a dönersen girebilirsi en azından karedşimle ben yanyana oynuyoum gruba alırız seni Wizardgirl ve Wizardman pm atabilirsin
ozaerdenn yazdı:Çevren olsun çıplak bile girersin. Durdurma falan at yeter işin gücün yok pek sığınakta savaşçıyken![]()
xIxHoSTxIx HOSTx