cevriye sultan

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

cevriye sultan

Mesaj gönderen berke271 »

Şu tılsımda bir tane adam gibi Allah'ın kulu yok mudur da bizi 1 haftadır cevriye sultana yardım diye herkese fısıldamaya mahkum ediyorsunuz.Sonra millet çıkıyor yok oyunun eskidenki eğlencesi bitti,yok artık eski dostluklar kalmadı.İşte bu yüzden o laflar ediliyor.Eskiden oyunda ne gruplar toplanırdı görev yapmak için.Sonra o gruplarda kolay kolay dağılmaz görevlerini beraber yapar beraber dolaşırdı çoğu zaman.Ama şimdi ben görevime yardım edecek bir Allah'ın kulunu bulamıyorum bu nasıl iştir hele bir söyleyin lütfen.Ama benim anlattığım olay artık millete çok normal geliyor çünkü artık millet birilerinin verdiği Allah'ın selamını almayacak kadar bağımlısı olmuş oyunun.Oyunun günümüzdeki durumu aynen budur.

İyi forumlar(ne kadar iyi olabilirse artık...)
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: cevriye sultan

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

Yapıcak bişey yok arkdaşım 33 bin enerji 75 zırh tankım kenana almıyolar neden?? çünkü oyunda çevrem yok her zaman tek tabanca oynamaya mahkumum...
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Eğer gece saat 2 ye kadar uyumazsan senin için girip o görevi yapmana yardımcı olabilirim :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

savaşçımın cevriye görevini 3-4 ayda yapmıştım.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

İmzamdaki nicklerden veya IIxTaTaRiaNxII'dan bul beni.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berke271 »

Çok şükür yardım eden çıktı yaptık.Ama bu işin yalvar yakar olması çok kötü, en azından oyunda iken çeteci mağarası önünde 5 dakika zaman geçirirseniz sadece çeteci mağara değil diğer görev yerleride var tabi o zaman ne kadar yardıma ihtiyacı olan insan olduğunu göreceksiniz.Ayrıca buradaki asıl amaç yardım etmeninde katkısı ile yeni dostluklar kurmak.Çünkü şuan ki gidişat hiçte hayırlı değil.
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Selamun Aleyküm.

Durumun bu kadar kötü olduğunu hiç fark etmemiştim. Sanıyorum ki gelen lonca sistemi ile loncaların kapılarını dışa kapayıp sadece içeriyi görür hale geldik. Daha öncesinden gelmiş olan Grup Bölgeleri de bu bireyseliği zaten şiddetle artırmıştı. Eskiden öyle değildi her halikarda geneli de düşünür belli bi çevresi olmayan arkadaşlarada yardımcı olmak için gerekli girişimlerde bulunur faaliyetler yürütürdük. Uzun zamandır kah gerçek hayatın getirdikleri kah oyunda ki bireysel sorumluluklar ile böyle ciddi bir durumu göz ardı etmişiz ...

Kurt Loncası olarak Tılsım'da her zaman bu tür konularda hassasiyetle ilgilenmiştik şimdi de bu misyonu tekrar yerine getirmeye devam edeceğiz. Tılsım da ilk olan Görev Destek Organizasyon'umuz yakın zamanda tekrar düzenlenip faaliyete geçirilicektir.

viewtopic.php?f=31&t=17244
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Hocam Buraya gecıp Aglamak sızlamak Olmaz Bızler yanı ben yıne kendı adıma Konusayım..
39 lwl sıstemındeyken 1 cevrıye ıcın 3 4 bellkı 5 grub toplardık ve gunler Aylar alabılıyordu..
Ama sımdı 1 sıfa 1 buyu 1 savascı bul dırek gıt kes.
Senınde anlıyacagın armut pıs agzıma dus deıll sadece azımlı olacaksın oyunda ortam Bulacaksın Muhabbetını esırgemmıceksın . ha yok Ben pısırık Bırısıyım ortama Gıremem Aılem kızar dersen Sana Bu oyunda yer yok derım kendını gelıstıremezsın onu gec Gorevlerı yapmakta zorlanırsın Sadece azım lı olacaksın oturdugun mermerı curuteceksın:=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
snigers
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snigers »

gecen gun yenı oyuna baslayan bır arkadas rıca ettı cevrıye sultanı kesermısın dıye bende kırmadım yenıdır dedım oyundan sogmasın dedım cagırdım 1 tank aldım ayı keser dıye dusunduk ve kesılmedı sonra dıyer arkadası cagırdım keserız dedım.
Sonradan arz lar geldı gorevı yaptırmaya ızın vermedıler bu yetmedı cevrıye yı keserken gelıp hem lodos ları hem yetmıyormus gıbı bırde cevrıyeyı kesıyorlar.
Ondan sonra cıkıyor dıyorlarkı kesılmek zorunuza gıdıyorsa cıkın klandan arkdaslar hıc bır zaman kesılmek zoruma gıtmedı oyun kuralı dıyorsanız onu uyguluyor dıyorsunuz ona bır sey dedıgımız yok surda oyuna yenı basllamıs 35 level bı arkadasın gorevını yapmaya calıyoz
Oyunun eskı tadı tuzu yok şimdi eskı arz lar olsa şimdi dur kardeş biz de yardıma gelelım derlerdi arkdasşlar bunun altı üstü bir oyun oyunu bukadar abartmıyalım .
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

snigers yazdı:gecen gun yenı oyuna baslayan bır arkadas rıca ettı cevrıye sultanı kesermısın dıye bende kırmadım yenıdır dedım oyundan sogmasın dedım cagırdım 1 tank aldım ayı keser dıye dusunduk ve kesılmedı sonra dıyer arkadası cagırdım keserız dedım.
Sonradan arz lar geldı gorevı yaptırmaya ızın vermedıler bu yetmedı cevrıye yı keserken gelıp hem lodos ları hem yetmıyormus gıbı bırde cevrıyeyı kesıyorlar.
Ondan sonra cıkıyor dıyorlarkı kesılmek zorunuza gıdıyorsa cıkın klandan arkdaslar hıc bır zaman kesılmek zoruma gıtmedı oyun kuralı dıyorsanız onu uyguluyor dıyorsunuz ona bır sey dedıgımız yok surda oyuna yenı basllamıs 35 level bı arkadasın gorevını yapmaya calıyoz
Oyunun eskı tadı tuzu yok şimdi eskı arz lar olsa şimdi dur kardeş biz de yardıma gelelım derlerdi arkdasşlar bunun altı üstü bir oyun oyunu bukadar abartmıyalım .
Onların hepsı aa kardes Salla Sen onları adam deıller bul benı sana gaffar kesek... grub bulamasakta 2mız halledlerız sorun olmaz:=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Sohbet” sayfasına dön