BEYAZ KÖŞK SUNUCU ŞAMPİYONASINDAKİ KURAL İHLALLERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NOYAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: NOSTALJİ

BEYAZ KÖŞK SUNUCU ŞAMPİYONASINDAKİ KURAL İHLALLERİ

Mesaj gönderen NOYAN »

viewtopic.php?f=46&t=95873 - Yandaki linkte etkinlik kuralları yer almaktadır

ETKİNLİK KURALI
* Turnuva süresince turnuvadaki karakterlerin karakter adını değiştirmemeleri gerekmektedir.

1. İHLAL:

viewtopic.php?f=24&t=95877

Yukarıdaki linkte de görüldüğü gibi Beyaz Köşk sunucu başvurularının alındığı sayfalardaki savaşçı isimleriyle ön elemeye katılan savaşçı isimleri arasında tutarsızlık görülmektedir.Şampiyona takvimi açıklandıktan sonra yapılan ve kurallarda turnuva süresince isim değiştirmenin yasak olduğu belirtilmesine rağmen hangi gerekçeyle bu oyuncuların turnuvaya devam etmelerine izin verildi.

2. İHLAL:

Beyaz Köşk sunucu şampiyonası fikstürü açıklandığında savaşçılarda yedeklerde oyuncu bulunmamaktaydı.Hatta ön eleme sonuçlarının ilan edildiği yandaki linktede viewtopic.php?f=24&t=96414 savaşçı grubunda hala yedek oyuncu bulunmamaktadır.Fikstür açıklandığında benim rakibim BraveHHunter isimli oyuncuydu.Bu oyuncu turnuvaya katılmadığı ve açıklanan fikstürde de yedeklerde başka savaşçı olmadığı için benim HÜKMEN galip sayılmam gerekmekteydi.Buna rağmen sunucu başvurularında ismi bulunmayan hatta yedeklerde bile yer almayan bir oyuncu karşıma rakip olarak çıkartıldı.
Bu durum bende bu turnuvayı düzenleyen , yöneten görevlilerin güvenilirliği ve alınan sonuçların doğruluğu hakkında ciddi şüpheler oluşmasına neden oldu.

Umarım başka arkadaşlar turnuvanın ilerleyen dönemlerinde bu ve benzeri sorunlarla ve haksızlıklarla karşılaşmaz.İyi forumlar.
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: BEYAZ KÖŞK SUNUCU ŞAMPİYONASINDAKİ KURAL İHLALLERİ

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi şifacı sınıfından katılım olmadığı için turnuvayı iptal etmiştik ve bir çok oyuncumuz bu durumu olumsuz karşılamıştı.Savaşcı ve Büyücü sınıfında ismini yazdırıpta turnuvaya katılmayan bir çok oyuncumuz oldu.Normal şartlarda etkinliği iptal etmemiz gerekiyordu.Fakat etkinlik esnasında katılmak isteyenleri şampiyonaya dahil ederek turnuvayı devam ettirdik.Hem oyuncularımızın mağdur olmamaları hemde katılmak isteyen oyunculara bir şans vermek amacıyla kurallarımızı biraz esnettik.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen devil »

KaPLaN yazdı:Merhabalar,

Bildiğiniz gibi şifacı sınıfından katılım olmadığı için turnuvayı iptal etmiştik ve bir çok oyuncumuz bu durumu olumsuz karşılamıştı.Savaşcı ve Büyücü sınıfında ismini yazdırıpta turnuvaya katılmayan bir çok oyuncumuz oldu.Normal şartlarda etkinliği iptal etmemiz gerekiyordu.Fakat etkinlik esnasında katılmak isteyenleri şampiyonaya dahil ederek turnuvayı devam ettirdik.Hem oyuncularımızın mağdur olmamaları hemde katılmak isteyen oyunculara bir şans vermek amacıyla kurallarımızı biraz esnettik.

Neden anka için kurallarınızı esnetemediniz?
ŞeytanınDayısı
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

devil yazdı:

Neden anka için kurallarınızı esnetemediniz?

Esas mantıksız olanı şu diğer sunuculara plussuz giriş yapılabiliyor Anka sunucusuna pluslu giriş yapılıyor ve en son açılan sunucu diğer sunucular gibi katılım göstermesini beklemek bana mantık dışı geliyor.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Kaplan Emir Demiri Keser Diye bir Söz Vardır ..Anlatmak İstediğim Şu Dedikleri Birbiriyle Örtüşmüyor Zamanında Meran Sunucusundan Benim de Kadim Dostum Olan Ferhatın Sorduğu Sorulara Verdiğiniz Cevap İle Burada Yazdığın Birbiriyle Örtüşmüyor. Lütfen Tutarlı Ve Anlamlı Cevap Veriniz. Bu Dediklerim de Ne Bir Ard Niyet Ne de Argo Küfür Vardır Sadece Eleştiridir.Eleştirinin de İyisi Kötüsü Olmaz. Katılmayanların Yerine Başkalarını Aldık Çünkü 500 M Veya Neyse Turnuva Ödülü Parasını Toparlayamadık Diyebilmen Daha Mantıklı Olurdu . Tabi Game Master'ın Böyle Bir Sorunu Olmaması Gerekirdi..Kural İhlalini Yapmadan Eleştiriler de 1000 Kp + 1000 Şan Silen Sen "Fatih Kaplan" Böyle Bir Kural İhlaline Göz Yumdu ve Elçilik Yaptı .. İnanılır Gibi Değil Yaptığınız Bu Davranış Yönetime Ve İkv' ye Olan İnancımızı Azaltıyor KURALLARI Sizin Yok Saymanız Şu Ata Sözünü Aklıma Getirdi.. Yönetim Kural İhlali Yapıyorsa Yani:"Hoca O...rursa Cemaat Ne Yapmasın.."
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar,

Yapılan değişiklik biraz farklı algılanmış.Beyaz Köşk sunucusu için yapılan değişikliği daha detaylı açıklıyorum;

Savaşçı ve Büyücü karşılaşmaları için başvuru yapan ve asil yada yedek listede yer aldığı halde bazı oyuncularımız maalesef karşılaşma saatinde oyunda bulunmadılar. Listede olan bu oyuncularımızdan henüz katılım ücretinin de alınmaması ve karşılaşmaların olumsuz etkilenmemesi için kuralları esneterek, etkinlik saatinde yapılan duyuruyla yeni başvurular almak durumunda kaldık.

İlk Şampiyonları Turnuvası olması sebebiyle yapılan bu değişiklikte; hem karşılaşmalar iptal edilmeyerek katılanlar mağdur edilmedi, hem de henüz etkinlikten haberdar olmayan ve katılma fırsatı edinememiş oyuncularımızda böylece katılma fırsatı buldular.

Bilginize
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Etkinlik Saatin de Böyle Bir Uygulama Yapılacağına Sert Duruşunuzu Gösterip En Az "3-4 Gün Ertelemeniz" ve O İsimlerini Yazan Kişileri Dahil Etmemeniz Gerekir Diye Düşünüyorum Herkesin Kendine Göre Savunması Var KURAL İHLALİ Konusunda Sert Duruşunuz Sebebiyle Böyle Konuşmalarla Karşılaşmanız Doğaldır ve Bunlar Böyle Uzayıp Gidecektir.. Bu Konuya Böyle Yazıyorum Ama Diğer Konularda En Ufak Bir Kelimemden Dolayı Hakaretten Sınırsız Bloke Yiyeceğimi Bildiğim İçin Susuyorum Çünkü Hep Kötü Muhalefetim Yönetime...

İyi Oyunlar
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen devil »

Pozitif ayrımcılık Anka ya demek
bi sınıfdan 16 karakter 16x3=48 (Anka nın online nüfusu bu kadar değil ! )
48x50M=2,4T (Anka da ki tüm asıl ve yan çar toplamlarında kasa miktarını karşılamaz)
ŞeytanınDayısı
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

devil yazdı:Pozitif ayrımcılık Anka ya demek
bi sınıfdan 16 karakter 16x3=48 (Anka nın online nüfusu bu kadar değil ! )
48x50M=2,4T (Anka da ki tüm asıl ve yan çar toplamlarında kasa miktarını karşılamaz)

Bu İlk Olduğundan Böyle Olmuş 3 Gün Önce Kuklacı Sunucusunda GM Açıklamıştı İleri de Kuralları Biraz Daha Geri Çekecez Diye Paranın Alt Seviyelere Çekileceğini Zaman Geçtikçe Görecez. Ama Anka Sunucusunda Pluslu Olduğu İçin O Kadar Paranın Çıkmasını Ben Beklerdim Açıkcası Oyuncu da Az Yani Kolay Kasılır.Ama Katılan Sayısı Azaltılabilir di Buna Katılıyorum 48 Yerine 36 Olurdu Bir Kişi direk Yarı Finale Giderdi Vs.
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen devil »

Anka da para yok sadece maden takası var...

Benim söylemek istediğimi o zaten çok dan anladı.
ŞeytanınDayısı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön