Tılsım/Eminönü ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: Tılsım/Eminönü ?

Mesaj gönderen Tatarian »

Bir Tılsım oyuncusu olarak kararına faydada bulunmak isterim...

Eğer 1 ay oynayıp bırakacaksan kesinlikle Tılsım sana göre bir yer değil. Tılsım ''Profesional'' oyuncuların sürekli olarak oyandığı bir sunucudur diyebilirim.
Özelliklede 0 dan bir karakter açmayı planlıyorsan... Diğer sunuculardan 0'dan karakter açarak Tılsıma akın eden oyuncu sayısı çok fazla olsada, Bulunduğum lonca haricinde Ç.T'de yeterince aktif bir lonca olmadığını açık bir dille belirtmek isterim.

Kısa süreli bir oyuncu olma kararın kesin ise Senin sunucun Eminönü olmalı, Ama kararın tersine dönerse Vereceğim cevapta değişecektir. =)

Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Pasazade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pasazade »

ozaerdenn yazdı:
NouzaR yazdı:Tılsımda loncalar daha çoktur-Ama e.ö de it kopuk fazladır , cok kişi vardır
chose your server :twisted:
Konu sahibi arkadaş senin zeka seviyen yüzünden Tılsım'dan soğudu be kardeşim..

Ben 3 yıldır Eminönü'de oynarım. Arkadaşlarımın isteği ile Tılsım'da ve Kuklacı'da kısa da olsa bulundum. Eminönü en iyi sunucudur, hiç şüphen olmasın. Arkadaşımın Anka'daki Lodos çarına girdim, meteor sancakta 1 kişi vardı. Komutana çıktım, 1 Arz yoktu. Eminönü'deki kalabalık bile bir ayrı güzeldir emin ol. Birçok arkadaş edinebilirsin. Bu oyunu oynadığım sürece Eminönü'deyim ;)
Tatarian yazdı:Bir Tılsım oyuncusu olarak kararına faydada bulunmak isterim...

Eğer 1 ay oynayıp bırakacaksan kesinlikle Tılsım sana göre bir yer değil. Tılsım ''Profesional'' oyuncuların sürekli olarak oyandığı bir sunucudur diyebilirim.
Özelliklede 0 dan bir karakter açmayı planlıyorsan... Diğer sunuculardan 0'dan karakter açarak Tılsıma akın eden oyuncu sayısı çok fazla olsada, Bulunduğum lonca haricinde Ç.T'de yeterince aktif bir lonca olmadığını açık bir dille belirtmek isterim.

Kısa süreli bir oyuncu olma kararın kesin ise Senin sunucun Eminönü olmalı, Ama kararın tersine dönerse Vereceğim cevapta değişecektir. =)

Eminönü'de oynamaya karar verdim , önerileriniz için teşekkür ederim :)
Resim

'' You wanna know a secret? Daddy kills people. ''
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Pasazade yazdı:
ozaerdenn yazdı:
NouzaR yazdı:Tılsımda loncalar daha çoktur-Ama e.ö de it kopuk fazladır , cok kişi vardır
chose your server :twisted:
Konu sahibi arkadaş senin zeka seviyen yüzünden Tılsım'dan soğudu be kardeşim..

Ben 3 yıldır Eminönü'de oynarım. Arkadaşlarımın isteği ile Tılsım'da ve Kuklacı'da kısa da olsa bulundum. Eminönü en iyi sunucudur, hiç şüphen olmasın. Arkadaşımın Anka'daki Lodos çarına girdim, meteor sancakta 1 kişi vardı. Komutana çıktım, 1 Arz yoktu. Eminönü'deki kalabalık bile bir ayrı güzeldir emin ol. Birçok arkadaş edinebilirsin. Bu oyunu oynadığım sürece Eminönü'deyim ;)
Tatarian yazdı:Bir Tılsım oyuncusu olarak kararına faydada bulunmak isterim...

Eminönü'de oynamaya karar verdim , önerileriniz için teşekkür ederim :)
Rica ederim :)

Bu arada klan seçiminde yardımcı olayım. Lodoslar sayıca fazladır. 1 yıldan fazla süredir Arz'ım. Çünkü Lodoslar'da çocuklar maalesef fazla. Lodos arkadaşlarım alınmasın, adam gibi adam olanları da var. Ben ilk Sığınak ve Migratlarımı Lodos'ta attım. Arzlar'da 1-2 eksiği olan adam grup kurarsa girilir. Lodoslardaki gibi 800 ila 1000 hasarlı adamlar toplanıp "gruuuuup" demez :) Lodoslarda daha rahat grup bulabilirsin. Ama Çemberlitaş zamanında herhangi bir Arz loncasına gir, arkadaş edin yavaş yavaş. 1 kez rica et, gir ve kendini kanıtla. Bizimkiler 2.ye kendileri çağırır :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Hızlı bir şekilde karakterinin üstünü dizmek istersen en kalabalık sunucu olan Eminönünü seçmeni öneririm.Çünkü kalabalık olduğu için grup bulma şansın daha çok artıyor.Bildiğim kadarıyla bir çok sunucu da olduğu gibi Eminönünde de Lodos klanı sayı olarak Arzın Çocuklarından fazla.Bu yüzden Lodos olmanı öneririm.Arz olursan Kalede saatlerce grubun toplanmasını ve kale önünde ki lodosların dağıtılmasını bekleyebilirsin :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

xFahrenheitx yazdı:Hızlı bir şekilde karakterinin üstünü dizmek istersen en kalabalık sunucu olan Eminönünü seçmeni öneririm.Çünkü kalabalık olduğu için grup bulma şansın daha çok artıyor.Bildiğim kadarıyla bir çok sunucu da olduğu gibi Eminönünde de Lodos klanı sayı olarak Arzın Çocuklarından fazla.Bu yüzden Lodos olmanı öneririm.Arz olursan Kalede saatlerce grubun toplanmasını ve kale önünde ki lodosların dağıtılmasını bekleyebilirsin :)
Yanılıyorsun eminönü sunucusunda grup atan kişiler bellidir herkez kendi arkadaş ortamı ile grup atmayı tercih eden sunucudur. Yardımlaşma geldiğimden beridir fazla göremedim .
Tılsım sunucusunda en önemli plan yardımlaşmadır , saygınlıktır gerisi kendiliğinden gelir. Gerçekten professional oyuncuların bulunduğu bir sunucudur az adam var öz adam var. Bazı kişilerde olmasa tılsım sunucusu gerçekten en iyi sunucular arasında yer alır. Tılsımda Lodos olursan sıkılırsın , Arz olursan illahaki bir takım faaliyetlerin içerisinde yer alırsın.
@Tatarian'ında söylediği gibi tılsım sunucusunda başlamalısın oyunda kalıcı olacaksan ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön