Düşmüyor Düşmüyor Düşmüyor
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Düşmüyor Düşmüyor Düşmüyor
Ya arkadaşlar yeter saçma sapan konular açmayın düşmüyorsa girme oynama 152 madalyası varmış herif dalga geçiyor resmen sadece sığınaktan 1500 yakın madalyam var ve hala maraton ayakkabım ve alter kolyem yok migratta 600 madalyam var alter zırhım yok çemberlitaşta yaklaşık 250 stu var sadece cehennem eldiven gaffar 150lerde sadece kıyamet asa sıfır ceket sıfır pant Gbm x desen 200 olmuş sadece cehennem ayakkabı ne konuşuyorsunuz siz 152 madalya halt etmiş bunların yanında şöyle konular açıp adamı deli etmeyin düşmüyorsa başka karekter oyna :evil:
-
- Sahaf Yardımcısı
Senin anlayacağın inatlaşmaya gerek yok sildim bu karekteri yaklaşık 2 ay önce kafamda rahat karı kız kebab anlayacağın bırak oyunu sen :roll:
şifacı aç daha rahat item düşer
en iyisi şifacı valla
- Lighthouse
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
x450 madalyada
-Alt Kolye x1
-Alt yüzük x6
-Nuc kolye x4
-K.Alevi Kolye x15
Tane düşürdüm Junon ise bana fizik duşmanı sanki
x150 madalyada
-Alt Zırh
-K.Alevi Zırh
-K Alevi Yüzük
Bu ikiside 3 ay içinde gerçekleşti umudunu yitirme ben alt kolye için yitirmedim düştü
-Alt Kolye x1
-Alt yüzük x6
-Nuc kolye x4
-K.Alevi Kolye x15
Tane düşürdüm Junon ise bana fizik duşmanı sanki
x150 madalyada
-Alt Zırh
-K.Alevi Zırh
-K Alevi Yüzük
Bu ikiside 3 ay içinde gerçekleşti umudunu yitirme ben alt kolye için yitirmedim düştü
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Sadece büyücüme ait 4500 madalyam var ve carda hala nucleus yüzük yok bana düşmüyor demesin kimse almadıgım arttırıcı kalmadı !

- cCcKURTOGLUcCc
- İskele Babası
- Lonca: Devlet İ Aliyye
Aynı itemden bendede(Kıyamet Alevi kolye) var sadece 1 tane madalyam 249Wotkasarap yazdı:Arkadaşlar 152 madalyam oldu. Rekor sanırım bende bu madalyalar 8 günde oldu. Sabah 8 den akşam 8e kadar sığınak atıyorum fakat düşen şaheser olarak sadece Kıyamet Alevi kolye. Migrat atmıyorum Nuc Kolye düşene kadarda atmayacam. Fakat artık bir çözüm bulunmalı. Desteğe mesaj attım sonuç hüsran. Artık Kenan keserken arkamı dönüyorum kesiyorum çünkü yüzünü görünce midem bulanıyor o derece.
başka hiçbirşey yok
"Bİze Allah'tan Korkmayı Öğrettiler, Kulundan Değil !"
cCcKURTOĞLUcCc<Devlet i Aliyye>
<Polis Özel Harekat>
cCcKURTOĞLUcCc<Devlet i Aliyye>
<Polis Özel Harekat>
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Çemberli gelmeden önce büyücüme Zırh düşmesi için aynı grup ile günde 9 kere Junona girdiğimi dün gibi hatırlıyorum. 100'lerce junondan sonra Sadece Kıyamet Alevi Gb Amflikatör düştü. Bunada şükür dedim. Şifacımda 2300, savaşımda 1700, büyücümde 3200 madalya var. 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

bu nasıl bir konuşma tarzı ilk önce insan gibi konuş 1500 madalyaymış sen girdiğinde ve hiçbirşey düşmeden çıktığında biliyorumki bu arkadaştan daha fazla isyan ediyorsundurSinholy yazdı:Ya arkadaşlar yeter saçma sapan konular açmayın düşmüyorsa girme oynama 152 madalyası varmış herif dalga geçiyor resmen sadece sığınaktan 1500 yakın madalyam var ve hala maraton ayakkabım ve alter kolyem yok migratta 600 madalyam var alter zırhım yok çemberlitaşta yaklaşık 250 stu var sadece cehennem eldiven gaffar 150lerde sadece kıyamet asa sıfır ceket sıfır pant Gbm x desen 200 olmuş sadece cehennem ayakkabı ne konuşuyorsunuz siz 152 madalya halt etmiş bunların yanında şöyle konular açıp adamı deli etmeyin düşmüyorsa başka karekter oyna :evil:
düşmüyorsa oynama kadar saçma bir cümle görmedim adama düşmüyormuş yazmış buraya saçma saçma yorum yapıcaksan yazma bence :twisted: :arrow:
.....
Düşün aklına gelen tüm şaheserler Demirci Rüstem'de çok ucuz bir fiyattan satıldığını... Oyun oynamak için hiç bir amaç ve hiç bir neden kalmaz. Aynı durumdan bende mustaribim ancak olay budurWotkasarap yazdı:Arkadaşlar 152 madalyam oldu. Rekor sanırım bende bu madalyalar 8 günde oldu. Sabah 8 den akşam 8e kadar sığınak atıyorum fakat düşen şaheser olarak sadece Kıyamet Alevi kolye. Migrat atmıyorum Nuc Kolye düşene kadarda atmayacam. Fakat artık bir çözüm bulunmalı. Desteğe mesaj attım sonuç hüsran. Artık Kenan keserken arkamı dönüyorum kesiyorum çünkü yüzünü görünce midem bulanıyor o derece.
Yüzlerce kez girdim ve bana da düşmüyor ama ısrarla girerek tekrar tekrar deniyorum
Birde, yüzlerce yoldan başlayarak tek yolla karşıya varılacak şekilde hazırlanmış bir bulmacada, ne kadar şans artırıcı da olsa doğru yolu bulmak tamamen senin şansına kalmıştır. Yönetimden beklentin bu eşyaların düşürülmesini çok basite indirgenmesiyse, ücretsiz olarak Rüstem'de satılmasıyla hiç bir farkı olmaması anlamına gelir ve hepimiz bir süre sonra oyundan sıkılırız.
Amaçsız gidilen yolda, nihaiye eremezsiniz... Bırakın amaçlarınız sizi biraz yorsun. İlk etapta çok zor gibi görünse de ileriye yönelik bu zorlukları anmak çok keyifli olacaktır.
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Sinholy yazdı:Ya arkadaşlar yeter saçma sapan konular açmayın düşmüyorsa girme oynama 152 madalyası varmış herif dalga geçiyor resmen sadece sığınaktan 1500 yakın madalyam var ve hala maraton ayakkabım ve alter kolyem yok migratta 600 madalyam var alter zırhım yok çemberlitaşta yaklaşık 250 stu var sadece cehennem eldiven gaffar 150lerde sadece kıyamet asa sıfır ceket sıfır pant Gbm x desen 200 olmuş sadece cehennem ayakkabı ne konuşuyorsunuz siz 152 madalya halt etmiş bunların yanında şöyle konular açıp adamı deli etmeyin düşmüyorsa başka karekter oyna :evil:
Yav biz 8 günde 152 madalya yapıyoruz. Siz senelerdir. Neden başka karakter oynayacam ? Kıyamet asa ürettim tesla gözcü çektim ? 1 Haftalık sığınak artırıcıyla tekrar deneyecem şansımı.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !