Merhaba
Para kasmak konusunda tedirgin arkadaşlara yardım için açtım yorumlarda sizde önerilerde bulunursanız iyi olur.
1-Çöp maden çöp madenler sizi para babası yapmaz ama en az risk onlardadır.Eminönünde savaçı ile dapar yeteneğini
kullanın ve bol bol çekin yalnız hangileri para yapar siz şeçmelisiniz.Risk az derken alacağınız para bellidir.Çıkmadı gibi
bir derdiniz olmaz.
2-Kp satmak 4 hesap açın hepsinde 4 karakter olsun.Dönüşümlü olarak kp satın iyi para getirir ama paranız bolsa deneyin.
3-Sabah olana kadar maden çekin.Sıkıcı,oyundan soğutan,klasik ama yarayan yöntemdir.Nadide madenlerde çok risk vardır.
Çıkmaya bilir yani boşuna gece gece kör oldunuz.Boşuna sabah rüyalarınızda madenler gördünüz demektir.Bazende 40 kere
çekip bulamadığınız 3-4 çekişte biri bulur oyuna küsersiniz foruma girer sahte hesapla millete söversiniz.
4-Hayvan kesin.Bu olay 3 e ayrılır.Savaşçılar kendine uygun yaratıklarda kesmeli genelde büyücülerin pek bulaşmadığı sağlam hasar verenler yani.Şifacılar bu konuda şanssız malesef denemedim ama boss kesmekte iyiler belki boss keserek bir
şeyler yaparlar tekrar söylüyorum denemedim şifacıda.Ve en şanşlılar büyücüler.Büyücüler ile bol yaratığın bulunduğu
yerlerde kesimler yapın.Örnek olarak 39 lvlerde büyücüler çember ile Loxeclusos veya Loxeclesus denen 35 lvl örümceklerde
eşya kasardı yalan olmasın savaşçımla alman olarak 39 lvl zamanında 4 takı 1 ayakkabı 1 eldiven düşürmüştüm zırhta olabilir aya iyi para etmiştim kendime.
5-Üretim genelde Kimyacıdadır.Ama güzel olan şudur.Mavi kaya üretimi iyi para getirir.En basit örneği vereyim.
Bölgeden gümüş ve nikeli çok olan birini bulun örneğin 1800 gümüş 1800 nikeli olsun.Tabi bunu 2-3 kişiden aldığınız
olarak söyledim.Neyse şimdi bunlardan tam olarak 3gümüş+3nikel 1 İşlenmiş Gümüş yapar.Yani 600 işlenmiş gümüşünüz oldu.Bu arada iyi pazarlık yapın örneğin nikelin tanesini 2 binden alabilirsiniz.Ama biz 5 binden aldık sayacağız.
Tanesi 5 binden 3600 maden 18 m yapar bu baya yüksek bir rakam ama şimdi sonuca bakalım birde.
1 ay içersinde İşlemiş gümüşleri bitirdiniz diyelim.Genelde tanesini 100 binden aşağı satmam ama 90 binden sattık dersek.18 m harcamıştınız ve satıştan toplam 54 m kazandınız.54 m den 18 m çıkarınca 36 m kalıyor.Yani 36 m kardasınız.Ama bu işlenmiş güöüş yani mavi kaya çok daha fazla kar getirecektir veya onun gibi şeyler.
Son olarak eğer hayvan keserek para kazanacaksanız maden fiyatları düşük sunucuları tercih edin.
Örneğin hayvanlardan günde 10 m kastınız ama bir maden 40 m örnek ama böle olabilir.Böle yerden uzak durun.
Hayvanlardan işportaya sattıklarınız hep ayni para ama madenler sunucuya göre değişir.Sunucu ne kadar ucuz ise
elde ettiğiniz para o kadar kıymetlidir.
En etkili 2. yöntem kurt mağarasında örümcekleri kesipgüzel item veya zırh düşürmek.Plusı olan ve sağlam olmayanlara uygundur.
Ve en etkili 1. yöntem plusınız yok ise madenler ve efsunlu eşya düşürme konusunda geride kalırsınız daima.Kendinize
Pluslı bir ark bulun ve ondan tek birşey isteyin vereceğiniz eşyaları işporta satsın.
Siz 49 büyücünüz ile önermediğim halde salon ve philotus görevi olanlara para ile yardım edebilir veya önerdiğim ve
bence en iyi yöntem olan Salonu deneyin.Bakın 1 karakter salona gelırken köşede olan antik mızrak odasında olacak.
Hayvanlar saldırmayacaktır dakikasını belirleyip gir çık yaparak veya 2 karakteri aynı anda açık tutarak toplayın mızrağı.
Ama ben mızrakla uğraşmam tek bir şey söle diyorsanız.
Sağlam değilsiniz,plus yok,fazla vakit yok sadece pluslı bir samimi arkadaş var..
Salona gidin gidene kadar yoldakileride kesin tabi ama Salona gidin ve en azında 1 karakteriniz yanınızda bulunsun çantayı ona boşaltırsınız.Arkadaşınıza verin tabi güvenilir olsun onalrı satsın ve sizin paranızı versin emin olun iyi
para kasacaksınız plussız ve sağlam olmadığınız halde.
Para kasmak isteyen yeniler lütfen içeri...
-
DahiBilimci
- Acemi Savaşçı

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Para kasmak isteyen yeniler lütfen içeri...
yeni başlayanlara yardımcı olucak güzel bir konu ellerine sağlık