berke271 yazdı:Oynama kardeşim oynama.Bu saatten sonra bir hayır gelmez bu oyundan git rakion oyna dc univers mi ne var onu oyna ama ikv oynama emeğine yazık oluyor bu oyunda...
İyi forumlar...
Hangi oyunda emeğine yazık olmuyor ki .. Giden zaman zaten geçmiyor üniversite sınavına hazırlanacağım bu sene 1 ay kadar bomboş takılacağım o yüzden evde olduğum zamanlarda bu oyunu oynamak istiyorum.Giden para da I can football'a gitsin o oyuna da bir katkımız olursa ne mutlu bize.
Magician yazdı:sen pardusmuydun
Eğer bana dediysen hayır değilim
reznov46 yazdı:Eminönünde ki ortamı bilmiyorum çünkü hiç oynamadım ama tılsım iyi bir sunucu her yanıyla tılsımı öneririm.
Her yönüyle iyi derken mesela 30 35 level adam çok mudur o levellerde kasarken kaynaşabileceğim muhabbet edebileceğim kadar oyuncu olsun yeter
'' You wanna know a secret? Daddy kills people. ''
Pasazade yazdı:Öncelikle selamlar
Konuyu fazla uzatmayayım oyuna 0'dan tekrar başlayacağım Tılsım ı mı önerirsiniz Eminönü'yü mü şifacı kasacağımı dikkate alarak cevaplamanızı rica ederim.Nedenleriyle birlikte objektif bir şekilde açıklarsak sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Eminönüye gel bende orada başladım 2 hafta önce. 1 hafta da 0 dan hesap kasıp Kıyamet asa ürettim. Hiç bir şeyim yoktu. Şimdi günün her saati sığınak migrat ÇT atabiliyorum. Diğer sunuculara göre daha çok oyuncu var.
Pasazade yazdı:Öncelikle selamlar
Konuyu fazla uzatmayayım oyuna 0'dan tekrar başlayacağım Tılsım ı mı önerirsiniz Eminönü'yü mü şifacı kasacağımı dikkate alarak cevaplamanızı rica ederim.Nedenleriyle birlikte objektif bir şekilde açıklarsak sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Eminönüye gel bende orada başladım 2 hafta önce. 1 hafta da 0 dan hesap kasıp Kıyamet asa ürettim. Hiç bir şeyim yoktu. Şimdi günün her saati sığınak migrat ÇT atabiliyorum. Diğer sunuculara göre daha çok oyuncu var.
Çok kararsız kaldım bir kaç kişinin daha yorumunu alıp öyle karar vereceğim önerin için teşekkürler.
'' You wanna know a secret? Daddy kills people. ''
NouzaR yazdı:Tılsımda loncalar daha çoktur-Ama e.ö de it kopuk fazladır , cok kişi vardır
chose your server :twisted:
Konu sahibi arkadaş senin zeka seviyen yüzünden Tılsım'dan soğudu be kardeşim..
Ben 3 yıldır Eminönü'de oynarım. Arkadaşlarımın isteği ile Tılsım'da ve Kuklacı'da kısa da olsa bulundum. Eminönü en iyi sunucudur, hiç şüphen olmasın. Arkadaşımın Anka'daki Lodos çarına girdim, meteor sancakta 1 kişi vardı. Komutana çıktım, 1 Arz yoktu. Eminönü'deki kalabalık bile bir ayrı güzeldir emin ol. Birçok arkadaş edinebilirsin. Bu oyunu oynadığım sürece Eminönü'deyim