Gm KaPLaN ın durduk yere yaptığı yaptırım !
Re: Gm KaPLaN ın durduk yere yaptığı yaptırım !
O hesabı ben açmışsam farkedilir Tatarian biz arkadaşlarımıza gelin foruma yazın demeyiz hatta + bana olumlu yazı yazan maxperfect te meranda kavgalı olduğum adamdır yanii boş boş konuşma tılsımdaki buluşmada yediğin dayağı hatırla tatarian ' cım . :geek:
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sendika
ARZLODOS yazdı:Kayıt: 12 Tem 2012 12:29
he he analdık tobe tobe neyse bebelerle uğraşmayacam. bol bol konu açmalar bol bol yalan soylemeler dileklerimle.
A M I N A K O D U Ğ U M U N Ç O C U G U konunun açıldığı saate bak lan @@@@
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oyun içerisinde bir adamın yazdığı...
Kız Kardeşim 10 yaşında , o da paintten böyle oynayabiliyor
Haklı ...!!!(keşke benim yazdığım gibi argo kullanmadan yazsaydın)
Aynen öyle "Ölmemiş adama öldü diyen sen" , yalan söylemediğini nerden bilicez?SpaceZs yazdı:doğru diyo
Kız Kardeşim 10 yaşında , o da paintten böyle oynayabiliyor
Tatarian yazdı:Adam GM Kaplan. Daha üstünü sen bulamazsın. :mrgreen: :mrgreen:
Haklı ...!!!(keşke benim yazdığım gibi argo kullanmadan yazsaydın)
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Sen yanındaki zaferin ağzını bantla yoksa gelir ben ikinizise orda patlatırım.cemadrian yazdı:O hesabı ben açmışsam farkedilir Tatarian biz arkadaşlarımıza gelin foruma yazın demeyiz hatta + bana olumlu yazı yazan maxperfect te meranda kavgalı olduğum adamdır yanii boş boş konuşma tılsımdaki buluşmada yediğin dayağı hatırla tatarian ' cım . :geek:
A R Z L O D O S
fotoğrafın gerçek olduğunu bütün meran + GMKapLaN yaptığı için zaten biliyor.. Yazışmaların ve karakterimin incelenip yapılan bu gereksiz yaptırımın özrünün dilenmesini ve kaplanın hak ettiği cezayı almasını istiyorum.yaptığı resmen EMEK HIRSIZLIĞI
Herkes Gider Mi ?
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
RELAXEFENDY
FERHAT LÜTFNE ÇIK ARTIK ŞU FORUMDAN LÜTFENN
FERHAT LÜTFNE ÇIK ARTIK ŞU FORUMDAN LÜTFENN
KAPLAN , herzaman böylesin bilader Turnuvada AGEZER çarı ile cezaya karşı oynadım geri çıkmak oturmak yasak dedin sarsılmaz açtım adam geri çıkıp oturdu can doldurdu gittin oyunu cezaya verdin şimdide relax'ın durduk yere kp'Sini sildin amacın ne kardeş söylede bilelim bize kastınmı var.
Resmin içine keyloger yerleştirilmiş bakmak için büyütmeyin yada pc ye atmayıncemadrian yazdı:
Gördüğünüz gibi hiç birşey yapmadığım halde klandan da çıkmadığım halde 1 2 bölgeden atıştıktan sonra kendiliğinden klandan çıktınız yazdı ve 1000 şan 1000 kp gitti bu nasıl bir emek hırsızlığıdır. 2 tartıştık diye yetkini kullanıp böyle oyunlar yapmak yakışıyor mu sana KapLaN ?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Forumkral yazdı:Resmin içine keyloger yerleştirilmiş bakmak için büyütmeyin yada pc ye atmayıncemadrian yazdı:
Gördüğünüz gibi hiç birşey yapmadığım halde klandan da çıkmadığım halde 1 2 bölgeden atıştıktan sonra kendiliğinden klandan çıktınız yazdı ve 1000 şan 1000 kp gitti bu nasıl bir emek hırsızlığıdır. 2 tartıştık diye yetkini kullanıp böyle oyunlar yapmak yakışıyor mu sana KapLaN ?
bu yazıya 3 gm 1 dev baktı keylogger olsa kaldırırlardı .. ayrıca hiçbir atılan resmi büyülterek keylogger atılmaz.. hey yarabbim çok komik adamsın.. biraz yavaş yönetime yalakalık yap ..varsa keylogger 2 saatte kaldırılırdı.
Herkes Gider Mi ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RaidersOfAnatolia
[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Hesabınız süresiz kapatılmıştır.
UltoR
UltoR