Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TRneymarTR
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sendika
ARZLODOS yazdı: cemadrian yazdı: yazılar okunsun bu gm ler neye göre seçiliyor dedim benim farkım ne mesela dedim..yaşın ufak şu bu diyerek dalga geçerek sözler başladı kendide biliyor ..Laflarımı tüm meran desteklediği için zoruna gitmiş olsa gerek böyle bir yaptırım yaptı.. gerekli cezasının verilmesini .. 1000 Kp min geri verilmesini istiyorum..
Valla yaptısa gözüme girdi Kaplan helal olsun.
Yağmurlu havada sana su verenlerin ben varya neyse içimde patlasın.
Senin içine biz zamanında patlattık . Çok konusma şimdi laf salatası yapma . Uzaaaaa ...
ZülaleeeeemmmRaaaaddddxD
KeMaN
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
eödeki turnuvada yaptıgın düzenlemeyide gördük KAPLAN sarsıldım 5 metre uzagımda diskalifie olması lazımken geri cekildim devam devam dedi
atestengömlekte öyle oldu eli karşıya saydı
hypersonıcte oyle yaptı oda diskalifie oldu benimki devam devam
ne ayaksın KAPLAN çözemedim seni daha
AGeZeR AGeZeRR İLKveSON
cemadrian
Cin Avcısı
bak bu sefer haklıyım işte ...! durduk yere yaptırım yaptı kendide biliyor .. DAHA ÜST bir yetkili yaptırım bekliyorum .. :!:
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat
Oğlum yalan söylemekten çarpılacan la ölmemiş adamı öldü diyen hıyardan cacık olmaz.
TRneymarTR
Acemi Savaşçı
ARZLODOS yazdı: Oğlum yalan söylemekten çarpılacan la ölmemiş adamı öldü diyen hıyardan cacık olmaz.
[İçerik Silinmiştir]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
TRneymarTR yazdı: ARZLODOS yazdı: Oğlum yalan söylemekten çarpılacan la ölmemiş adamı öldü diyen hıyardan cacık olmaz.
[İçerik Silinmiştir]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
La artis yandaki pcden yazıp durma ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı daha neyin tantanasını yapıyonuz gördük iyi yapmış ellerine sağlık.
Bu arada size halen forumda konu açtıran forum yönecilerine gitisn o lafların en güzeli bu.
Tatarian
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>
ARZLODOS yazdı: Oğlum yalan söylemekten çarpılacan la ölmemiş adamı öldü diyen hıyardan cacık olmaz.
Doğru söze?
TRneymarTR yazdı: Senin içine biz zamanında patlattık . Çok konusma şimdi laf salatası yapma . Uzaaaaa ...
ZülaleeeeemmmRaaaaddddxD
Ferhat bu hesabı da sen açmışsın fark etmedik değil. Sülalen raaaaddsa aksi düşünülemez.
cemadrian yazdı: bak bu sefer haklıyım işte ...! durduk yere yaptırım yaptı kendide biliyor .. DAHA ÜST bir yetkili yaptırım bekliyorum .. :!:
Adam GM Kaplan. Daha üstünü sen Nah bulursun. :mrgreen: :mrgreen:
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
TRneymarTR
Acemi Savaşçı
ARZLODOS yazdı: TRneymarTR yazdı: ARZLODOS yazdı: Oğlum yalan söylemekten çarpılacan la ölmemiş adamı öldü diyen hıyardan cacık olmaz.
[İçerik Silinmiştir]
[GM]HellRiDerS
La artis yandaki pcden yazıp durma ne olduğunuzu bilmeyen kalmadı daha neyin tantanasını yapıyonuz gördük iyi yapmış ellerine sağlık.
Bu arada size halen forumda konu açtıran forum yönecilerine gitisn o lafların en güzeli bu.
[İçerik Silinmiştir]
[GM]HellRiDerS
TRneymarTR
Acemi Savaşçı
Nemesis seni sisli dağlarda S İ K E R İ M . Kafamı bozma #@!? yazması . Ferhat değilim lan ben zafer @@@@
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
he he analdık tobe tobe neyse bebelerle uğraşmayacam. bol bol konu açmalar bol bol yalan soylemeler dileklerimle.