Selamun aleykum kardeşlerim
Uzun zaman oldu yaklaşık 8 ay .İnanır mısınz bilmem ama forum şifremi unuttuğumdan dolayı parolamı unuttum deyip yeni şifre aldım o kadar vakit geçmiş unutacak kadar . Bu güne kadar oyuna hiç giremedim.Sebepleri aşikar zaten , fakat duyduklarıma göre değişen pek bir şey olmamış sadece oyuncuların nickleri değişmiş belkide başka sunuculardan gelenler .
Şöyle bir gezineyim demeye kalmadan oyundaki yetkililer de değişmiş , ben Ahmet Akif oyunda çoğu arkadaşım ,kardeşim sevdiğim kişiler vardı , vardır hala sosyal paylaşım sitelerinden bir kısmıyla görüşüyorum fakat oyunda olup görüşemediklerim var bir selam vereyim dedim belki hala hatırlayanlar vardır.
Allah'a emanet olun , geleceğiniz için görevlerinizden şaşmayın ,aksatmayın kendinize çok iyi bakın .
TAKVA ve Esat'tan herkese selamlar ....
Selamlar ...
Selamlar ...
Re: Selamlar ...
aL Bendende okadar ahmedim 6 ay oldu benimde oyuna girmeyeli özlediklerim için arada bi gözüküyorum son zamanlarda oyuna. senide anca sosyal ağda görebiliyorm
yaş ilerledikçe sorumluluklar artıyo oyuna vakit bulamıyoruz haklısın. görüşmek üzere esata selamlar. kendinize iyi bakın.
RuNSa - 49
LaRGo - 49
"İnsanın sessizliği,sözcüklerınden daha yakındır gerçeğe." UNUTMAYIN!
LaRGo - 49
"İnsanın sessizliği,sözcüklerınden daha yakındır gerçeğe." UNUTMAYIN!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
As Hoşgeldiniz Sizsiz Oyun Pek Güzel Olmuyor Özellikle Esatsız D Ben siz Olmadan Hala Oyuna Devam Ediyom Napalım Başka İşimiz Yk
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
aleyküm selam bende 8 aydır girmiyodum kutu aldım almaz olaydım bitmiş oyun oyunu bırakma tarihim 11 eylül 2012
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
aş ilerledikçe sorumluluklar artıyo oyuna vakit bulamıyoruz haklısın. görüşmek üzere esata selamlar. kendinize iyi bakın.