Banka Önünde Zar Attık Adam Deparladı Buraya Kadar Geldik

Burdada Eski Konuşmamızın resmi var dikkatli okuyun.
Alttaki resim adam çıkınca çekildi .

İşte Meranın Acınası Hali

oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Miroslav adlı kişiye geçen ws teklif ettim gel zar atalım dedi tamam atalım dedım sonra gerisi işte :
Banka Önünde Zar Attık Adam Deparladı Buraya Kadar Geldik
Burdada Eski Konuşmamızın resmi var dikkatli okuyun.
Alttaki resim adam çıkınca çekildi .
İşte Meranın Acınası Hali

MackRuLz yazdı:para tuzağıydı hani kenk oynamıyodun sen nooldu

Vallahi sende haklısın kardeşim arkadaşında dediği gibi iyi noktaya parmak attı bundan sora cevap verirsem rezil olurum vallaMackRuLz yazdı:para tuzağıydı hani kenk oynamıyodun sen nooldu

oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Vallahi sende haklısın kardeşim arkadaşında dediği gibi iyi noktaya parmak attı bundan sora cevap verirsem rezil olurum vallaMackRuLz yazdı:para tuzağıydı hani kenk oynamıyodun sen noolduama cevabını vercem bırakamıyorum şu illeti arkadaşlarım olunca oyunda canım sıkılıyor pc ye girince bi face bi google dolaşıyorum umarım anlatabilmişimdir

Ama Cidden Bu Keylogger Deil İstersen Git İnternet Cafede Dene !MackRuLz yazdı:oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Vallahi sende haklısın kardeşim arkadaşında dediği gibi iyi noktaya parmak attı bundan sora cevap verirsem rezil olurum vallaMackRuLz yazdı:para tuzağıydı hani kenk oynamıyodun sen noolduama cevabını vercem bırakamıyorum şu illeti arkadaşlarım olunca oyunda canım sıkılıyor pc ye girince bi face bi google dolaşıyorum umarım anlatabilmişimdir
He o zaman bide buna cevap ver.
viewtopic.php?f=28&t=96376&p=839319#p839319

Sen baya akıllısın ya seni çoğaltmak lazım.oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Ama Cidden Bu Keylogger Deil İstersen Git İnternet Cafede Dene !MackRuLz yazdı:oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Vallahi sende haklısın kardeşim arkadaşında dediği gibi iyi noktaya parmak attı bundan sora cevap verirsem rezil olurum vallaMackRuLz yazdı:para tuzağıydı hani kenk oynamıyodun sen noolduama cevabını vercem bırakamıyorum şu illeti arkadaşlarım olunca oyunda canım sıkılıyor pc ye girince bi face bi google dolaşıyorum umarım anlatabilmişimdir
He o zaman bide buna cevap ver.
viewtopic.php?f=28&t=96376&p=839319#p839319