Oyun kaderi nasıl değiti
- AkincixALEX
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun kaderi nasıl değiti
Derindeki sır ile 49 seviye sınırı geldi ardından sıgınak ve mıgrat gb geldi ama sonradan çemberlitaş gelmesi oyunun kaderini öyle bir değiştirdi ki şimdi de topkapı sarayı geldi ama o ışınlanma için önemli gerekli bir yerdi o güzel zaten dinlenme mekanıydı çemberlitaş yerine 59 seviye sınırı gelseydi oyun su an herkes tarafından oynanıyor olacaktı bana katılıyor musnuz Yönetim Sizden bilgi almak istiyoruz böyle bir çalışma var mı
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Oyun kaderi nasıl değiti
Bir kaç senede bir olmak üzere sürekli level sınırımız artırılıyor. 49 Level geldi ve ardından GB lerin gelme sebebi Şaheser ve Şahesersizi ayırmaktı. Bunu da başardılar. Ayrıca 59 level için kesin bir çalışma vardır tabii ki bunun 59 olduğunu bilmiyoruz belki 69 79 80 89 99 da olabilir bunun hakkında kimse kesin konuşamaz. Ama şu bir gerçek ki bu sene GAMEX te fırtına büyük yenilikler var.AkincixALEX yazdı:Derindeki sır ile 49 seviye sınırı geldi ardından sıgınak ve mıgrat gb geldi ama sonradan çemberlitaş gelmesi oyunun kaderini öyle bir değiştirdi ki şimdi de topkapı sarayı geldi ama o ışınlanma için önemli gerekli bir yerdi o güzel zaten dinlenme mekanıydı çemberlitaş yerine 59 seviye sınırı gelseydi oyun su an herkes tarafından oynanıyor olacaktı bana katılıyor musnuz Yönetim Sizden bilgi almak istiyoruz böyle bir çalışma var mı
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
O değilde bu gamex de birşey gelmezse kongre merkezi yanar 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
AynenHaNdSoMe yazdı:O değilde bu gamex de birşey gelmezse kongre merkezi yanar
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

- Lonca: Ay Işığı Loncası
HaNdSoMe yazdı:O değilde bu gamex de birşey gelmezse kongre merkezi yanar
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Yeni bölge şuanda oyuna girebilen tüm bilgisayarlarda yüklü arkadaşlar. Bunu hem forum moderatörleri hemde DEV ler itiraf etti zaten
sadece açılması kaldı
Haritalar bile yayınlandı tangriss le ilgili
Gamex te gelicek ama yeni lvl olur olmaz orasını bilmiyorum. Belki hem lvl hem Grup bölgesi bile yapabilirler
Tüm bunlardan haberiniz yoksa zaten takip etmiyosunuz neden merak ediyosunuz 
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
akçe geldi oyun bozuldu. eskıden sadece plus alırdık 12 tl ye sımdı yok ısım degıstırme maden arttırıcı kp arttırıcı kangal ayı ct arttırıcı ıse yaramayan gb yagma arttırıcı
yonetım parayı buldu haberımız yok
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Harita Diyorsun Ama o Haritalardan Ne Anladın ?TeknoBYraM yazdı:Yeni bölge şuanda oyuna girebilen tüm bilgisayarlarda yüklü arkadaşlar. Bunu hem forum moderatörleri hemde DEV ler itiraf etti zatensadece açılması kaldı
Haritalar bile yayınlandı tangriss le ilgili
Gamex te gelicek ama yeni lvl olur olmaz orasını bilmiyorum. Belki hem lvl hem Grup bölgesi bile yapabilirler
Tüm bunlardan haberiniz yoksa zaten takip etmiyosunuz neden merak ediyosunuz
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Saydıklarının kaç tanesini aldın şimdiye kadarDoktordoctor yazdı:akçe geldi oyun bozuldu. eskıden sadece plus alırdık 12 tl ye sımdı yok ısım degıstırme maden arttırıcı kp arttırıcı kangal ayı ct arttırıcı ıse yaramayan gb yagma arttırıcıyonetım parayı buldu haberımız yok
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Xsadrazam yazdı:HaNdSoMe yazdı:O değilde bu gamex de birşey gelmezse kongre merkezi yanar
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!