[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resim paylaşılması. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
UltoR
[Başlık Düzenlenmiştir]
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hercules meğerse neymiş biz bilmiyormuşuz
az bile saymışım senin gibi birine
, ayrıca ben hiç bi zaman ben küfür etmem gibi bi laf demedim hak edene alasıyla ettiğimi sen dahil herkez biliordunuz ki bunu buraya taşımandaki mantıgı anlamadım ayrıca ilk küfür eden sendin ben sana ilk bşta abi küfür etme dememe rağmen #@!? köpek vb 2 tane ettin bnde ondan sonra ağzımı actım gözümü yumdum yine olsa yine ederim o kadar.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- llefemll
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
İyi tanıttın kendini , 2 gün önce abi diyip loncadan ayrılınca içinde yatan şeytanı göstermiş oldun bende ne kadar riyakar ve iki yüzlü olduğunu herkes görsün istedim. Klavye başında erkek kesilen kendini adam sanan senin gibi oyuncuları görsün herkes iyi tanısın
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
peki şunu söleyeyim kendi dediklerini nie fotolamadın acaba o aralardaki sadece benim küfürlerim var senin neden hiç lafın yok. ayrıca bu olaydan 1 gün önce de sana abi senle kötü olmak istemiyorm dedim sen bugün bana ne dedin abi? ... sen kimsin ki ben senle kötü olucam , dün ne diodun yok yılmazım nie kötü olalım. sen busun işte.llefemll yazdı:İyi tanıttın kendini , 2 gün önce abi diyip loncadan ayrılınca içinde yatan şeytanı göstermiş oldun bende ne kadar riyakar ve iki yüzlü olduğunu herkes görsün istedim. Klavye başında erkek kesilen kendini adam sanan senin gibi oyuncuları görsün herkes iyi tanısın
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
- llefemll
- İskele Babası
- Lonca: Life And Death
Farkındamısın yılmaz ben sus cezası almadım neden acaba ? ayrıca senin fotolarını almaktan sana laf yetiştiremedimki ne ara küfür ettim sana kendinle karıştırıyosun beni
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
şundan 2 sene önce dilencilikle geçimini sağlamış şans eseri ilkte item düşürüp burnu havada bir vatandaş hercüles. takmayın şöylelerini banada gelip artislik yapyolar cevap bile vermiyorum
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Re: [Başlık Düzenlenmiştir]
Merhaba,
Konu Kişi /Kişileri karalama olduğundan dolayı kilitlenmiştir.
Konu Kişi /Kişileri karalama olduğundan dolayı kilitlenmiştir.