Merhaba;
Ben Eminonu ve Anka sunucusundan yeni geldim.Oralarda edebiyle ws atan olmadigi icin yeni neferler kesif etmeye geldim.Kuklacida kendine guvenen arkadaslarin bana pm atmalari yeterlidir.Ilk turnuvami Cuma gunu yapmak istiyorum ve Kuklaci sunucu sampiyonu ile yapmak istiyorum.Tatilde oldugumdan Eminonundeki ve Ankadaki sunucu sampiyonasina katilamadim ama her iste bir hayir vardir.Ilerdeki Tunuvalara katilmayi dusunuyorum.Kendine guvenen arkadaslarin istedigi miktarlarda Ws atacagimi bilmelerini isterim..Diger gezdigim sunucular gibi beni zorlayan olursa o sunucuda sanal hayatima devam edecegim.Bir zamanlar Eminonu efsanesi eski handan tas kanatlarinin arzlarin korkulu ruyasi ZORTÜRK kuklaci sunucusunda devam edecektir. Kendimi ovme amacli yazmiyorum oyunun ne kadar zevkli oldugunu arkadaslara ogretmek istiyorum.Benim kilicimin keskinligini korelten her savasciya gizli oyun taktiklerimden birini verecegim.
Herkese Sanal ve Reel Hayatinda Basarilar.
Kuklaci'nin Ws Ustalarini Bekliyorum.
Kuklacıdaki Lag Sorununu Çözemiyorsan Oyun Çikartmanin Anlami YOK.
- LoneSome55
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuklaci'nin Ws Ustalarini Bekliyorum.
Öncelikle sunucumuza hoş gelmişsiz sefelar getirmişsin güzel kardeşim.Yazını okudum heycanlandırdın beni sunucuya ilk geldiginde beni bulursan sevinirim . Kuklacıya geldigine beni bulman dileğiyle .Oyundaki ismim ıDaNGeRı.Kime sorsan gösterirler sana
ARTHAS
LoneSome
LoneSome
Vallaha ne diyeyim simdi bende heyecanlandim tatilden gelmeyi dort gozle bekliyorum
Turnuvada adini goremedim farkli bir karakterlemi katildiniz? Bu arada hosbulduk.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Eski Anka
xZORTURKx yazdı:Merhaba;
Ben Eminonu ve Anka sunucusundan yeni geldim.Oralarda edebiyle ws atan olmadigi icin yeni neferler kesif etmeye geldim.Kuklacida kendine guvenen arkadaslarin bana pm atmalari yeterlidir.Ilk turnuvami Cuma gunu yapmak istiyorum ve Kuklaci sunucu sampiyonu ile yapmak istiyorum.Tatilde oldugumdan Eminonundeki ve Ankadaki sunucu sampiyonasina katilamadim ama her iste bir hayir vardir.Ilerdeki Tunuvalara katilmayi dusunuyorum.Kendine guvenen arkadaslarin istedigi miktarlarda Ws atacagimi bilmelerini isterim..Diger gezdigim sunucular gibi beni zorlayan olursa o sunucuda sanal hayatima devam edecegim.Bir zamanlar Eminonu efsanesi eski handan tas kanatlarinin arzlarin korkulu ruyasi ZORTÜRK kuklaci sunucusunda devam edecektir. Kendimi ovme amacli yazmiyorum oyunun ne kadar zevkli oldugunu arkadaslara ogretmek istiyorum.Benim kilicimin keskinligini korelten her savasciya gizli oyun taktiklerimden birini verecegim.
Anka sunucusunda normal aktif oyuncu gibi oynamiyorum maden amaclli oynadigim icin gormemisimdir.Cok sevdigim abimin charinda maden cekiyorum.Mustafa abi Ardabey Ardaxturan belki tanirsiniz.
Buyrun gelin Kuklaciya havami sondurun ben kotu bisey demedim aldigim basarilardan hakkimki kendimi ovuyorum.Sen daha kadim kesemiyorsan ben ne eyleyim? Tartisma konusu yaratmak icin tahrik edici cumleler yazdiginizdan dolayi gonderinizi sildirecegim.Edebinizle muhabbetimize katilin veyahut cevap yazmaya tenezzul etmeyin.Emin olun yasiniz kac olurla olsun ben sizden daha olgun olacagim.Cunku kendimi sanal hayati teslim etmedim.Sana karsi kusurum olduysa ozur dilerim.Ama sanal hayat yalan hayat oyuna kafa dagitmaya giriyorum sanada tavsiye ederim.Milletin paylastiklariyla dalga gecme. Ozgurlugunu kimse sana vermez.Eger basariliysan daima kendini öv hakkindir.
- LoneSome55
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Heycanlandıgına sevindim .Turnuvaya bilerek katılmadım ve bu turnuvanın düzünlenmesi en çok ben istedgim ama kurallar benim istedigim gibi olmadı için savaşçı olarak girmedim.Dediğim gibi sorsan gösterirlerxZORTURKx yazdı:Vallaha ne diyeyim simdi bende heyecanlandim tatilden gelmeyi dort gozle bekliyorumTurnuvada adini goremedim farkli bir karakterlemi katildiniz? Bu arada hosbulduk.
ARTHAS
LoneSome
LoneSome
Aynen savascilara saglanan olanak zaten yeterli max silah vb. Kritikler max hersey ayni oyun yoneticileri bu esiyligi icilecek iksirlerle bozmaya calisiyor.Ustelik oyunda hediye edilecek IKV nin verecegi 1000 akce ve 10 ejder 10 dinozor iksir her zamanki gibi.Ama halimize sukur edelim akceyi ve iksirleri biz vermiyoruz ne yazikki.Kritik gelen kazanir ne kadar tecrubelide olsa o el krtik gelmez lag girer keser seni bende surekli lag oluyor ben oyuna mobi giriyorum telefona net peketi cekip pc bagliyorum giriyorum bazen lag oluyor.O yuzden bu esitligi iksirlerle bozmaya calisiyorlar pc si hizli ve kritigi olan kazanir.Eminonundeki abim 35 yasinda 3 gunde WS ogrettim baktim benim zorlandigim rakibimi 3-0 yenmis.Adama sordum halit iksir ictim bide cin bul ictim 30 canda oburune sordum lag girdi dedi sonrada keyfim kacti verdim maci dedi bu isler boyle anlayacagin.
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Cihatcım boş işlerle ugraşmasan ? Gelsin görelim
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Eski Anka
Kardeş Anka sunucusunda hiç oynamadığın besbelli. Bir oyuncu bir sunucuya maden için girse bile o sunucuda ne olup bittiğini az çok farkeder. Ben sana kadim kesiver dedim sen anlayamamışsınxZORTURKx yazdı:Merhaba;