haydegidelumm yazdı:o kadını izledim nefret ediyorum ayrıca o kadın gerçekte eşcinselmiş kanka
Tabi lan normal olur mu manyağa bak at kaçmış yada daha kötüsü...
Aman Tanrım !! Sakın Sakın :
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:Fundi Tores İteminin = Fernando Tores' den Geldiğini Biliyor Muydunuz ???
*Barçaya Attığı Gol Şifa Gibiydi Turu Garantiledi
*Avrupa Şampiyonasında yaptıkları da İspanyayı Kral Yaptı ??
Bunlar Da mı TEsadüff ???
Semiha sonradan dahil oldu Semih Şentürk ? aman tanrım ops:
Oyunun Şifresini Çözdük Kanka !!!!
Karakürk hırlıyor Ayrıca Kara
Melo da Kara Ve Pitbull Yapıyor ???
Bu Da Mı Tesadüf
Video kaldırılmıştır.
cemadrian yazdı:taso oynadığımız yıllar aklıma geldi .. Eş misti 5 lik yada 10 luktu aga ... Tek geçerim sikörtil reyizi :roll:
çarizart vardı ağzından ateş çıkarıo fln ama uyku büyüsü yaptılar ona tembelleşti çok üzülmüştüm o kadar dedim eş keçına kurşun dökelim yok sonunda yarı final de elendi o yüzden geldi dedi abi dedi haklıymışsın dedi bende uza lan dedim 6*7 kişi toplayıp dövmeye geldiler bende kahveden mahalleden adam çağırdım şimdi kavga edioz sopadan yazıorum.
Video kaldırılmıştır.