cemadrian yazdı:Ajdar Anık veya bilinen adıyla Ajdar (d. 10 Şubat 1973, Mardin), Türk şarkıcı ve besteci. 2003 yılında, Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazanmıştır.
Makine mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Sekiz yıl mesleğini sürdürdükten sonra meslek hayatına ara vererek şarkıcılığa yönelmiştir. İnternette yayınlanan kliplerinin kazandığı azımsanamayacak popülerliği 2006'da onu tekrar gündeme getirmiştir. Türkiye'nin en çok izlenmiş videosu ününe sahip "Çikita Muz" adlı şarkısı, klibiyle gündemlerden uzun süre düşmemiş, hala etkisini yitirmemiştir. Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır. Kendisini Türkiye'nin Hiperstar'ı olarak tanımlayan şarkıcı bazıları tarafından eğlence konusu yapılmıştır. 2012'nin Mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki "Şahdamarımsın" sözüne gönderme yaptığı "Şahdamarım" adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme gelmiştir.
Şarkılarını Severek İzliyoruz..
Şah Şah Şah Dam Dam Dam Şahdamar AJDEEAAERRR
Çok Duygusal Sözler Gardaş Geçen Gün Kız Arkadaşıma Armağan ettim O Günden beri eve kapanmış çıkmıo telefonları açmıo çok dokunmuş kıza bu şarkı
o Türkiyenin hiperstarı o bir sanatcııı !!
Ama iyi dayak yemiş haaa :mrgreen:
Kel kafasına şlak diye oturmuş.Hazır kel demişken bir atasözü ile veda etmek istiyorum arkadaşlar...
Ekmeği elden yarr*** kelden yiyeceksin.
Saygılar.
küfürlü Konuşmalardan Sakınalım.. !!
TheAnswer31 yazdı:
haydegidelumm yazdı:
VeNGaT yazdı:
TheAnswer31 yazdı:reyizler çoğu kişi yazmıyor bile fatih ben ferhat uğraşıyoruz sadece herkes katılsın lütfen ! ! !! !! 11 11 1 1 !
muhabbet edicek ne konu var nede ortam ne yazalım ?
Lonca İçi Tartışma İstemiorum En azından Yazmayın Güncel Bilgiler Paylaşın Bilinçlenelim..
Örn : Ferhat Arakdaşımızın Yazdıkları Gibi
Bir Ünlünün Hayatı veya telefonu kim bulmuş , sütü bulan adamın amacı neymiş
Filan !
uğurla asla tartışmam o derece severim kendisini
Peki Zanza Zaten Size Şey Olsun diye Demediydim O Lonca Guralımızdır Diye dediydim :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Yağız TEHLİKELİ İçerikli Video Paylaşıyorsun Lütfen Kanka Biraz Daha Uysal Sakin Davranalım :|
Forum kurallarına aykırı etmeyiniz :|
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
BAYKUŞ TVKanada Stüdyolarında Düzenlediğimiz
O Ne La Magazin Haber Başlıyorr !!!!
Günün Magazin başlıkları
Gübeli Fahri Hocanın Pilavlısında Basılan ünlü şarkıcı gezen akso sadece dudağımın kenarındakini prinç tanesini alıyordu dedi bunun üzzerine Gübbeli Fahri hoca Derdar bortaç Göbekten yiyince Problem Değil Ben dudaktan Yiyince Problem Oluyor Anlamadım ki Dedi ..
Bayat Devam Ediyor Adlı Dizide Düğününde Burnundaki Halkayla Dikkat Çeken Kız İspanya Boğa güreşlerine Davet Edildiği Ve Orada Boğa Olarak Matadorların Karşısına Çıkacağını Öğrendik Bunun Üzerine Dizinin yönetmeni bahsun algülden şok açıklama
biz de kurbanlık dana rolünü kabul etmeyince oraya gitti napabilir.
Gurvivor Derve Adada Bizi Tıka basa Doyrdular açlık değil fazlasıyla tokduk orada sizi kandırdık kankalar zaaa xd diyerek bir değişik görünüm çizdi.
Dem Yılmaz Komedyenliği Bırakıp Kepçe Operatörü Olmaya Karar Verdi Altındaki Son model 5 Tane dıııttt Modeli Arabayı Satıp Kendisine bir Kepçe 3 buldozer 1 tane de tank aldı .. Meslek Hayatında Devrim Yaptığını Belirten Dem Yılmaz Çalış Senin de Olsun Dedi.
Nihat doğanın İgoanası Nihat Doğanı Isırdı Nihat doğan İgoanadan Şikayetçi Olurken Benim Ülkemin İgoanası Olsaydı Isırmazdı yabancı İgoanalara karşıyız Dedi ve Ülkeye İgoana Giriş Çıkışları Yasaklandı.
Huriye Başganı Kese Kağıdı Joistiğin Üzerine Oturunca Tüm hayatı Değişti Kendisini Biraz Değişik hisseden Başgan Kesse Bedenimi ruhuma uyduramıorum o yüzden ruhumu bedenime uydurcam diyerek Ön DİŞİNİ Çektirdi..
Kameralarımıza Saldıran Pitbull Lakaplı Golcü Meloyu Volkan Evinden Aldırdı..
Volkanın Yaptığı Açıklamada Benden Başka kimse Kameramana muhabire saldıramaz adamı evinden aldırırm ben dedi..
Baydar Gümenin Cinsel Sağlıkla İlgili Soruları Cevaplarken Karımın Hayalini Kurarak Cevaplıyo Diyen bir Adam Savcılığa suç Duyurusunda Bulundu eve Gidip Karısını Sen nasıl baydar gümenin hayalinde olursun diye tartaklayan eşin aslında eşcinsel olduğu ortaya çıktı
M.veli yerbil 16. Karısından Boşanıp 17. karısıyla aynı gün içinde evlenmesi şok etkisi yarattı .. veli yerbil mahkeme de aşık oldum bu karıya dedi.
Yarın Aynı Saatte Buluşmak ÜZere Esenlikle Kalın Veya Kalmayın beni Bağlamaz. Uza
Video kaldırılmıştır.