Veda ** OnLyForInTime * Notvalid * Parazid *** (Baver)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Veda ** OnLyForInTime * Notvalid * Parazid *** (Baver)

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Bilgetonyukuk yazdı:
OnLyForInTime yazdı:ATSIZ
Baver'cim, canım kardeşim benim, zaten bir ayrılık yaşatarak bizleri hoş sohbetinden mahrum bırakmıştın, geri döndü bir kardeşimiz derken böyle gereksiz ve manasız bir ayrılığı kabul etmiyorum. Mutlaka geri döneceksin, ve seni burada tekrar göreceğim. :) Git kafanı dinle biraz, ama geri dönüşün olsun, seviliyorsun, unutma bunu. ;)

İhsan abi , vallahi uzun bir süre geri dönmeyi planlamıyorum .. Gelen kötü bir ayrılık bu Baver'in kafasını bozdu işte .. Tabii arada gelip bi selam veririm Ama inanın oyunu bilgisayardan sildim bile Abi tabii ki sen de çok seviliyorsun , yerin , sohbetin , insanlığın çok şey kattı bana İlk geldiğimde seni görmeden çıkmam abi Karar böyle abi , sebebi de oldukça kötü .. Neyse , geldiğim gibi görüşmek dileğiyle ..

hknzkn07 yazdı:Kardeşim benim loncanın neşe kaynağıydın. Zaten girmediğin zamanlar yokluğunu fazlaca hissettiriyordun şimdi yokluğuna alışması biraz zor olacak. Gitmeni istemezdim ama yaşam senin yaşamın buna sen kararlarınla şekil vereceksin. Hakkım varsa Helal olsun. Kendine iyi bak.

Hakan abi JFF asla neşesiz huzursuz bir lonca olmaz Buna kalpten inanıyorum Fakat tabii benim yerimi tutan olmaz Ama inanın gitmem gerekliydi . Manevi olarak kötü bir şey huzursuz olmak .. Oyunda inşallah zevkle , güzelce oynarsınız abi .. Arada gelirim selam vermeye .. Görüşmek dileğiyle ..

korkunbenden yazdı:kendine iyi bak ortaaaaam bence en iyisini yapıyorsun tatilin tadını çıkart öptüm <3

Ozi öptüm canım seni :) Sen de kendine iyi bak :) Geldiğimde seni görürüm :)

xLuCaGox yazdı:
Baver Bizde Oyunu Oyun Olduğu İçin Oynuyoruz Vakit Öldürmek İçin Bence Oyunu Bırakmak İçin Gerekli Bir Sebep Değil , Umarım Kısa Sürede Kararından Pişman Olursun. :)

Bakıyorum çoğu kişi Burak'ı haklı bulmuş .. Fakat oyun içimi rahatlatmıyor , aksine huzurumu bozuyor ve yakın zamanda gelen canımdan çok sevdiğim birinin ayrılık sebebi oldu işte . Neyse lafı uzatmayayım .. Burak'cım pişman değilim . Tabii sizi özlüyorum . Fakat kararım net ve kesin . Aralarda sizi görmeye gelirim .. Seni görmeden çıkmam .. Uzun bir ayrılık olacak .. Evet oyun zaman öldürmek için fakat iş manen kötü duruma düşünce çığırdan çıkıyor .. Hoşuma gitmiyor aksine huzur bozuyor .. Neyse lafı uzatmayayım .. Dediğim gibi uzun bir ayrılık olacak . Kendine iyi bak canım Burak'cım :)

HyGieiA yazdı:Baveeeeeeeer söylediğin nedenlerden hepimiz şikayetciyiz de yine de oyunda ettiğimiz neşeli muhabbet azcık olsun bunu götürüyordu. Yinede kararda hayatta senin, sen kendin için doğru olanı daha iyi bir şekilde verirsin ve sanırım bu kararında oyunu bırakmak olmuş. Arada gir en azından bir selam ver iki çift muhabbet edelim sonra tekrardan kaybolabilirsin :D Neyse hayatta başarılar dilerim...

Tüm yorumlara verdiğim cevap gibi oyun benim hoşuma gitmiyor , huzurumu bozuyordu Alp'cim .. Tabii sizinle muhabbet etmekten her zaman hoşlanıyordum , yoksa kim beni yasaklayacak Neyse sözü kısa tutayım , kötü olaylar oldu .. Gerçekten üzücü olaylar .. Bu beni derinden etkiledi .. Uzun bir süre dönmeyi planlamıyorum .. Ama elbette selam vermeye gelirim .. Bir iki sohbet ederiz işte .. Kendine iyi bak Alp'cim .. Görüşmek dileğiyle ..
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Veda ** OnLyForInTime * Notvalid * Parazid *** (Baver)

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Real hayatında başarılar...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Genel Sohbet” sayfasına dön