GaFFaR SemiH'a 19 Can'Da Erg ? Biri Buna Dur DemeLi !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Re: GaFFaR SemiH'a 19 Can'Da Erg ? Biri Buna Dur DemeLi !

Mesaj gönderen maxxperfect »

IIxSaDoSaDoxII yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:Sayın Arkadaslar , Merhaba :x

Ben bu soruların cevabını cok merak ediyorum. :!:
Benim 4,5 yıldır kullandıgım bi savaşçı var. onun üstüne ful düzdüm bi kaç parça itemim eksik kaldı. Yeni büyücü kasıyorum düzecegim fakat maglum güncellemeden sonra gaffar 20 20 kesilmeye basladı gaffara +2200 hasardan asagı almıyorlar 10 10 iken 750 Fiziksel hasarlı büyücü götürüyordum dk'ci olarak kesip cıkıyorduk. Simdi 20 20 iken 750 Fiziksel hasarlı büyücünün Oraya girmesi imkansız. Diyelim çar Kastım Büyüttüm büyücü 1850 hasar fiziksel var ben nasıl çemberliye girecegim ? +2200 hasardan asagı alınmıyor ? Full çemberli üstüm olması gerek. Napayım Yoktan mı var Edeyim ? Pekiy bişey Yaptınız 20 20 sunu düzgün bi sekilde yapamadınızmı. Simdi tekrar düzeltip 10 10 yapsanız cok rahat kesilcek tüm büyücüler asa üretti. biz demiyoruz 10 10 yapın. 20 20 kalsın fakat buna bi çare bulunmalı full çemberli üzeri item olmadan gaffara gitmek artık imkansız oldu yeter ama oyun oynanmaz halde.. Artık buna bi dur denmelii ? Güncelleme Gelmeden önceki kisiler üzerini düzdüler full çemberli itemlerini adamların umrunda degil düzmüşler üzerlerini kesmeye bile gitmiyorlar yeni baslıyanlar neyapmalı ? full üretim mi ? :evil:

Lütfen İkv Destek Ekibine İtiraz Ediniz DüzeLtiLsin !!

Sen Buraya Bu Konuyu Açmışsan Ve Bunları Söylüyorsan ''LONCA'' Yerine Yazdığın Şey Boşuna Demektir.
Dikkat etmedim bak orasına :)
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: <The Siege>

Mesaj gönderen Matrock »

girayankara yazdı:Efsunun değil saldırı şeklinin daha önemli olduğunu anlayamadınız gitti.
Giray arkadaşım , dostum , yoldaşıma katılıyorum.Hasar önemli ama ondan daha önemli olan disiplinli bir şekilde Gaffar Bey ve Semiha ' ya dalış şeklinizdir.
İyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerdenn »

750 Hasarlı karakterini sokabilen adam 1850'yi sokamayacağını düşünüp dert yanıyor.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Kimse kusura bakmasın ister bencillik olarak algılayın ancak şunu söylemek isterim.Bulunan bu açıkla 4 1 1 sistemi sayesinde yeni oyuncular emek harcamadan karakter tamamlar oldular.Çoğu oyuncu oyunda sığınak - migrat ve ardından çemberlitaş şeklinde aşama aşama ilerlerken ejder üreten gaffarı keser oldu.Bu belki iyi birşey ama adaletli değil kim ne derse desin.Oyunun zorlaştırılması taraftarı olan birisiyim.Önce gitsin sığınağından migratından takısını tamamlasın öyle gelsin.Tıpkı bu hata bulunmadan önce oyuncuların verdiği emek gibi.Çok yerinde bir güncellemeydi.Hatta bir fikrim daha var.Yanılmıyorsam kritik meteorit atıldığında zırhın düşme saniyesi 3 saniyeydi.Gerekirse bu 1.5 veya 2 ye düşürülsün.İyi forumlar.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Dur diyorum
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Selamlar,

Söylenildiği gibi efsunun değil saldırı taktiğinin önemli olduğu hala farkedilememiş gibi görünüyor.Erg paylaşma sürelerine düzen getirilmesi hem eskisine kıyasla daha çok uğraş gerektirmesi ve akabinde bu zorluktan keyif almamızı sağladığından (şahsi düşüncem) hem de "2 ters,1 düz" kuralına uygun olduğundan isabetli bir yenilik oldu.İksir kullanımlarında bir değişiklik oluyor haliyle lakin işi bilen bir ekiple aradaki bu farkı en aza indirgemekte mümkün tabii ki.Bundan önceki Gaffar-Semiha'da direk Semiha'yı indiriyorduk bu da Çemberlitaş videosunda adı geçen "2 ters,1 düz" kuralına da oldukça aykırıydı.Bu sayede hem mantığa uygun bir düzenleme getirildi hem de Kenan/Junon keser gibi Gaffar kesmektense biraz daha uğraş sarf ederek bundan keyif almamız sağlandı.

Beyaz büyücülerin lideri bu kadar kolay alt edilmemeli. ;)
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Chardonnay yazdı:Selamlar,

Söylenildiği gibi efsunun değil saldırı taktiğinin önemli olduğu hala farkedilememiş gibi görünüyor.Erg paylaşma sürelerine düzen getirilmesi hem eskisine kıyasla daha çok uğraş gerektirmesi ve akabinde bu zorluktan keyif almamızı sağladığından (şahsi düşüncem) hem de "2 ters,1 düz" kuralına uygun olduğundan isabetli bir yenilik oldu.İksir kullanımlarında bir değişiklik oluyor haliyle lakin işi bilen bir ekiple aradaki bu farkı en aza indirgemekte mümkün tabii ki.Bundan önceki Gaffar-Semiha'da direk Semiha'yı indiriyorduk bu da Çemberlitaş videosunda adı geçen "2 ters,1 düz" kuralına da oldukça aykırıydı.Bu sayede hem mantığa uygun bir düzenleme getirildi hem de Kenan/Junon keser gibi Gaffar kesmektense biraz daha uğraş sarf ederek bundan keyif almamız sağlandı.

Beyaz büyücülerin lideri bu kadar kolay alt edilmemeli. ;)
Onur Cahıll Mısın Beyaz Büyücülerin Lideri Kuklacı La :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Desqualders »

Benİm Fiziksel Hasarım 1600+ 1850 Değil Direnc Kırmacı Olarak Gidiyorum. Hiç Bir Sorun Cıkmıyor Aynısı Ne Canları Yükselmıs nede Verdiği Hasar Sadece 20 20 Yaparken Kaos Depremın Kacmaması Yoksa Sorun yok At Birine Hs Gaffar 18 Yap Semiha 3 Kişi Dalsın 18 Yapsın Deprem Kaos Bekleyin. İlk Gaffarı İlk hsde İndirebilirsenız İndirin Yoksa Yine BekleyİN Kesin. Ama senın dediğin sorun egerki Senı almamalarıysa Cevren Olacak.
Siz Kismis Pi ?
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

bence sorun yok 1800 1700 alıolar bizin sunucuda (Sancak) 18 18 veya 19 19 Da buzları takıyoruz dk kırıo Hepimiz kons rahat kesliyiyor iyi forumlar..
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

OxBoSsxO yazdı:bence sorun yok 1800 1700 alıolar bizin sunucuda (Sancak) 18 18 veya 19 19 Da buzları takıyoruz dk kırıo Hepimiz kons rahat kesliyiyor iyi forumlar..
Katılıyorum
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön