12 tane şifacı katılmış 16 tane katılım olmak zorunda 12 şifacı neyinize yetmiyor ayrıca PH loncası 4 şifacı yazdı 1 gün sonra 16 olduk hadi onu boş ver 12 katlım var kura ve eşleşmeler elemasyon sistemi işlermiyor ??
PEKİ SİZ CAHİL MİSİNİZ ??
KURA ÇEKERSİN 4 TANE KARAKTER LAZIM ONLAR YERİNE BAY YAZARSIN BOŞ YANİ KURAYI ÇEKERSİN BU 4 TANE BAY 4 TANE ŞİFACIYLA BİR ŞEKİLDE KURADA EŞLEŞİCEK ŞANSINA KİM ÇIKARSA ONLARDA VS ETMEDEN BAY OLARAK ÜST TURA ÇIKAR BU KADAR BASİT NEYİN KAFASINDASINIZ SİZ???
BEN SİZE SÖYLÜYORUM İŞİNİZE GELMİYORR UĞRAŞMAK !!!
Paşaxsonzoll - RapisMyLifee
RicKaRDsToN - BuMeRaNGSIFaCISI
IIKoMeDYeNII - Ejderşifacı
HaNs - IIorthiaII
TANERş - BAY
Eyupdayı - BAY
CheRemSTaR - BAY
İSTaNBuL - BAY
DEDİĞİM SİSTEME GÖRE BÖYLE OLUR DÜNYNAIN HER YERİNDE BÖYLE YAPILIR ŞANSA GÖRE BAY(BOT KARAKTER) EŞLEŞİR VE ONLAR ELEME OYNAMADAN ÜST TURA ÇIKAR BU KADAR BASİT
YA ACEMİSİNİZ HAYAT TECRÜBENİZ YOK
YA TEMBELLİKTEN UĞRAŞAMAYIZ BİDE ŞİFACI BUNLAR DEDİNİZ
YA DA HARBİ CAHİLLİKTEN
BEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM HERKEZ YORUM YAPSIN DEĞERLENDİRİCEM
ŞİFACI VS Sİ KATILIM YOK İPTAL GÜLDÜRMEYİN KONUYA BAKIN
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
ŞİFACI VS Sİ KATILIM YOK İPTAL GÜLDÜRMEYİN KONUYA BAKIN
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

- themoments
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Prisoners Of Freedom
Re: ŞİFACI VS Sİ KATILIM YOK İPTAL GÜLDÜRMEYİN KONUYA BAKIN
İyi güzel diyorsunda orda 5 şifacının havadan yarı finale çıkması diğerlerine haksızlık olur.O zaman şampıyonanın ne önemi olur sen kabul edermisin 20 30 vs. cin bul iksir içeceksin yarı finalde olacaksın diğerleri ise ws etmeden rahatça orda olacak aynı durum savaşçı ve büyücü ws lerinde de öyle ben para verip cin bul iksir vs. almışım wsde içecem ama diğeri hiçbişey yapmadan yarı finalde olacak.Ki bunuda kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum eğerki senin dediğin gibi düzenlenmiş olacak olsaydı bu seferde neden onlar havadan yarı finale çıkıyorda biz neden iksir içiyoruz ws yapıyoruz mevzusu olacaktı 
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
themoments yazdı:İyi güzel diyorsunda orda 5 şifacının havadan yarı finale çıkması diğerlerine haksızlık olur.O zaman şampıyonanın ne önemi olur sen kabul edermisin 20 30 vs. cin bul iksir içeceksin yarı finalde olacaksın diğerleri ise ws etmeden rahatça orda olacak aynı durum savaşçı ve büyücü ws lerinde de öyle ben para verip cin bul iksir vs. almışım wsde içecem ama diğeri hiçbişey yapmadan yarı finalde olacak.Ki bunuda kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum eğerki senin dediğin gibi düzenlenmiş olacak olsaydı bu seferde neden onlar havadan yarı finale çıkıyorda biz neden iksir içiyoruz ws yapıyoruz mevzusu olacaktı
Böyle bir düşünce zihniyeti görmedim arkadaş !
Kimin elini tuttular o şifacı veya büyücü turnuvasına katılma diye kim ? Sunucudan bu kadar kişi katılacak demek ki sen niye iptal ediyorsun onca şifacı ve büyücünün hazırladıkları itemler ne olacak ? Kaldı ki zaten oyundan sıkılanlar için böyle bir etkinlik sen böyle şunu bunu iptal edersen kim oynıcak ve sunucu şampiyonası olduğu için etkinliklerde olmıcak o almadığın büyücü ve şifacılar ne yapacak oyunda sap sap gezinecek mi ?
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- themoments
- Sahaf Yardımcısı
IMMORTAL55 yazdı:themoments yazdı:İyi güzel diyorsunda orda 5 şifacının havadan yarı finale çıkması diğerlerine haksızlık olur.O zaman şampıyonanın ne önemi olur sen kabul edermisin 20 30 vs. cin bul iksir içeceksin yarı finalde olacaksın diğerleri ise ws etmeden rahatça orda olacak aynı durum savaşçı ve büyücü ws lerinde de öyle ben para verip cin bul iksir vs. almışım wsde içecem ama diğeri hiçbişey yapmadan yarı finalde olacak.Ki bunuda kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum eğerki senin dediğin gibi düzenlenmiş olacak olsaydı bu seferde neden onlar havadan yarı finale çıkıyorda biz neden iksir içiyoruz ws yapıyoruz mevzusu olacaktı
Kimin elini tuttular o şifacı veya büyücü turnuvasına katılma diye kim ? Sunucudan bu kadar kişi katılacak demek ki sen niye iptal ediyorsun onca şifacı ve büyücünün hazırladıkları itemler ne olacak ? Kaldı ki zaten oyundan sıkılanlar için böyle bir etkinlik sen böyle şunu bunu iptal edersen kim oynıcak ve sunucu şampiyonası olduğu için etkinliklerde olmıcak o almadığın büyücü ve şifacılar ne yapacak oyunda sap sap gezinecek mi ?
Öncelikle bi düşün kardeşim sen o kadar akçe harcayıp cin bul iksir çekeceksin ws de içmek için neyse karşına adam çıkacak çektiğin iksirin 3 bin akçeliğini içtin diyelim sen şimdi tutup 30 tl ni çöpemi atarsın yoksa ben kerizmiyim neden ws atıyorum yarı finale çıkmak için diğerleri gibi direk finale çıkmak mı isterdin ? bence herkes direk çıkmayı isteyecekti bu durumda bi kaos olacaktı ve tatsızlık çıkacaktı bunun olmasındansa yönetim olmamasını tercih etmiş doğru bir seçimle
Ama hiç seçilemeyen arkadaşlara bişey diyemem sonuna kadar haklılar... yanlarındayımda
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Aynı iksiri şifacıda alıyor gazapla giriyor cin bul / supra cin iksir bir sunucuda o sınıfın katılım sayısı az diye ertelenmemeli ne yani savaşçı sınıfını büyücü ve şifacıyla eş değer mi tutuyorsun yada tam tersleri hiçbir sınıfın diğer sınıf hakkında yorum yapmazdı ve yapmamaları gerekirdi çünkü sen o sınıfta katılmak istemişsin diğer sınıf niye ilgilendirsin ? Bu işte bir saçmalık varsa millete iksirleri / silah yükseltmeleri bastıran yönetimde var .themoments yazdı:IMMORTAL55 yazdı:themoments yazdı:İyi güzel diyorsunda orda 5 şifacının havadan yarı finale çıkması diğerlerine haksızlık olur.O zaman şampıyonanın ne önemi olur sen kabul edermisin 20 30 vs. cin bul iksir içeceksin yarı finalde olacaksın diğerleri ise ws etmeden rahatça orda olacak aynı durum savaşçı ve büyücü ws lerinde de öyle ben para verip cin bul iksir vs. almışım wsde içecem ama diğeri hiçbişey yapmadan yarı finalde olacak.Ki bunuda kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum eğerki senin dediğin gibi düzenlenmiş olacak olsaydı bu seferde neden onlar havadan yarı finale çıkıyorda biz neden iksir içiyoruz ws yapıyoruz mevzusu olacaktı
Öncelikle bi düşün kardeşim sen o kadar akçe harcayıp cin bul iksir çekeceksin ws de içmek için neyse karşına adam çıkacak çektiğin iksirin 3 bin akçeliğini içtin diyelim sen şimdi tutup 30 tl ni çöpemi atarsın yoksa ben kerizmiyim neden ws atıyorum yarı finale çıkmak için diğerleri gibi direk finale çıkmak mı isterdin ? bence herkes direk çıkmayı isteyecekti bu durumda bi kaos olacaktı ve tatsızlık çıkacaktı bunun olmasındansa yönetim olmamasını tercih etmiş doğru bir seçimle
Ama hiç seçilemeyen arkadaşlara bişey diyemem sonuna kadar haklılar... yanlarındayımda
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- themoments
- Sahaf Yardımcısı
IMMORTAL55 yazdı:Aynı iksiri şifacıda alıyor gazapla giriyor cin bul / supra cin iksir bir sunucuda o sınıfın katılım sayısı az diye ertelenmemeli ne yani savaşçı sınıfını büyücü ve şifacıyla eş değer mi tutuyorsun yada tam tersleri hiçbir sınıfın diğer sınıf hakkında yorum yapmazdı ve yapmamaları gerekirdi çünkü sen o sınıfta katılmak istemişsin diğer sınıf niye ilgilendirsin ? Bu işte bir saçmalık varsa millete iksirleri / silah yükseltmeleri bastıran yönetimde var .themoments yazdı:IMMORTAL55 yazdı:themoments yazdı:İyi güzel diyorsunda orda 5 şifacının havadan yarı finale çıkması diğerlerine haksızlık olur.O zaman şampıyonanın ne önemi olur sen kabul edermisin 20 30 vs. cin bul iksir içeceksin yarı finalde olacaksın diğerleri ise ws etmeden rahatça orda olacak aynı durum savaşçı ve büyücü ws lerinde de öyle ben para verip cin bul iksir vs. almışım wsde içecem ama diğeri hiçbişey yapmadan yarı finalde olacak.Ki bunuda kimsenin kabul edeceğini düşünmüyorum eğerki senin dediğin gibi düzenlenmiş olacak olsaydı bu seferde neden onlar havadan yarı finale çıkıyorda biz neden iksir içiyoruz ws yapıyoruz mevzusu olacaktı
ben diğer karakterlerden bahsetmiyorum düşünki şifacı 1 wsde 40 supra cin içti = 1000 akçe kadar bişey eminimki daha fazlasıda içilecektir, eğer yapılsaydı birde bu ws lerin 3 turda oluştuğunu düşünürsek yönetim seni müthiş bir supra cin iksir alma yarışına sokacaktı zaten yönetimin amacıda bu eğer sağlam olmak veya kazanmak istiyorsan herşey açık basarsın parayı en iyi olursun olay bu kadar basit birde suç o kadarda yönetimde değil oyunculardada var adam gaffara vs +2000 fizik diyo eski kıyamet asası olmayan atak ne yapacak mecbur girmek için üretecek parlatacak , ezilmek istemiyorsan yapman gerek Tl yatırmak dükkana, ne zamandır grup bölgeleri geldi oyunda para konuşmaya başladı eskiden parlak ejder asa isternirdi halada istenir şimdi ise parlak çember asa isteniyo ben çektim diğeride çeksin mantıgı oyuncularda iyi yer tutmuş
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Paşaxsonzoll - RapisMyLifee
HaNs - IIorthiaII
TANERş - BAY
Eyupdayı - BAY
CheRemSTaR - BAY
İSTaNBuL - BAY
Bu sifacıları tanıyamadım biri tanıtabilir mi bizim zamanımızda bunlar yoktu
Rick vardı iyi uşak severim de ws konusunu açmam onunla kudret iksirine acımaz çünkü
zaten yedim bıraktım
Diğerlerini tanımıyorum bölgeden ws atan var mı dediğimizde ses cıkarmayanlar sanırsam bunlardan da sifacı olduysa iyiki ben bırakmışım şimdi bir kaç atılgan genç cıkıçak satasıcak zamanım geçti be güllerim benim zamanımda konuşsaydınız tabiki eminim sessiz kalırdınız sizle ws atardım fakat çar gidince bir .. yenilmiyor
Bu hıyar kim diye sorarsanız ben söyliyim.. KoNSuLTaSYoN, Blacksealord, NeCeSSe Kısa not: elimden geçmeyen sıfacı varsa ya kendisi istememiştir yada yine o istememiştir ben sadece sıhhıyeyle atmadım atmamda 
HaNs - IIorthiaII
TANERş - BAY
Eyupdayı - BAY
CheRemSTaR - BAY
İSTaNBuL - BAY
Bu sifacıları tanıyamadım biri tanıtabilir mi bizim zamanımızda bunlar yoktu