Sunu Doluluk Oranları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sunu Doluluk Oranları

Mesaj gönderen Pangea »

8 tane sunucu var nereye kadar gider bu konu :)
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gece Süvarileri

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

TEŞKİLAT

Öğleden sonra grup bölgelerine sürekli grup bulabilirsin . Akşam saatlerinde daha kalabalıktır genelde çemberlitaş önü full olur . Geceleri ise yani saat 1 - 2'den sonra sabahlayan bizler ve 1 2 grup dışında boş oluyor :)
Resim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

LyKaoN yazdı:

Ben başlatayım ~~ Meran , Anka'dan sonra en boş sunucu :) Gayet sıkıcı hiçbir yere grup bulamazsınız kolay kolay :)

Sıra sizde..
+1
.....
Kullanıcı avatarı
LuiKaaNx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LuiKaaNx »

LyKaoN yazdı: Arkadaşlar bu konu başlığı altında sizden kendi sunucunuzda ki doluluk miktarlarınızı yazmanızı istiyorum :) Ayrıntılara da inebilirsiniz :)

Ben başlatayım ~~ Meran , Anka'dan sonra en boş sunucu :) Gayet sıkıcı hiçbir yere grup bulamazsınız kolay kolay :)

Sıra sizde..
:arrow:
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Tryagain »

Mykollux yazdı:
LyKaoN yazdı: Arkadaşlar bu konu başlığı altında sizden kendi sunucunuzda ki doluluk miktarlarınızı yazmanızı istiyorum :) Ayrıntılara da inebilirsiniz :)

Sıra sizde..
TAM SÖYLEDİĞİN GİBİ . Kardeşim junona , kenana adam bulamaz olduk 40 yılda bir junon atıyoruz. Meranda baya bir oyuncu azalması var.
Kesinlikle katılıyorum. Meran'ın hali içler acısı. Görevini yapamayan yeni kayıt oyuncular başka sunuculara akıyor. Zaten yardım bir kenera laf anlatmaya adam bulamıyorsunuz. Ve sunucuda eski KİŞİLİK sahibi aklı bâğli bkz.aklı baliğ olmak diyebileceğimiz kişi sayısı ya beş ya on. Loncalar bir klana toplanıp ağırlık vererek diğer klan oyuncularına zor anlar yaşatıyor. Yaşları küçük, Türkçe ve diğer milli değerlerden bî-haber bir çocuk topluluğu sunucuyu oluşturuyor. Özellikle isim değiştirme olayından sonra sunucuya birçok hırsız ve karaktersiz şahıs kimliklerini gizleyerek büyük darbeler verdiler. Eski tadı tuzu kesinlikle yok diyebilirim ben Meran'ın. Sanırım biraz ağır oldu .. :roll:

:idea: Not: Bu gözlemlerimi Meran'ın açılışından iki hafta sonra kayıt olarak sunucuda oyuna başlayan ve pasif olarak an itibari ile devam eden bir kişi olarak yazıyorum. Yazılanlar tamamen şahsi fikrimdir. Haklılık oranını sadece sunucumda vakit geçirerek anlayabilirsiniz.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön