..Geçengün bir arkadaş anlattı çok hoşuma gitti;
Bir Laaz Fıkraasıı Anlattı Bana Gül Gülk Altıma Doldurdum Şimdi iç Çaamaşırları Kuruu Temizlemeye verdim Burda REklamını Yapıyım Şahin Kuru TEmizleme Çok Sevgili Şahin Abimiz tarafından Kuruldu ve Kurutuldu 2011'den BEri Baba Mesleğiymiş Neyse Oranın Yanında da Mahmut Abinin Kahvesi Var bana Orada Anlatıldı Bu Fıkraa Laz Fıkraaası
Laz hep diyormuş çevresine HAÇAN bakın ben hastayım ben hastayım diyormuş, kimse dinlemiyormuş kendisini. Ben hastayım ben öleceğim bakın falan. Sonra Laz demiş ben öleceğim mezar taşıma şunu yazın : Ben hastayım dedim dedim inanmadınız. Bakın ne oldu şimdi? yani sonra bizim laz yani
Orjinali !!!
Fıkrasına Gülünmeyen Hocadan Alıntılar. !
En son haydegidelumm tarafından 10 Tem 2012 21:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 23 kere düzenlendi.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Bizi Anlayan Biri Heleşükür BİR YORUM Yazın Dedik Adam Yazdı Şimdi Konu Güzelleşti İşte Duygulandım Duygulandım Dedim kimse İnanmadı Bakın Ne Oldu Şimdi ???
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Video kaldırılmıştır.
Bir İleti Bile Meranın Birinciliğine Katkı Sağlar
^^^(*ı*)^^^ BayKuŞ ReyiZ Ekibi
Herşey Meran İçin
Video kaldırılmıştır.
onun M2.5 Şifa yoğunlaştıran Gözlüğü Var Senin Gösterdiğin Şey Normal Ezik Gözlüğü
Havamı da atarım Havalı Bir müzik Çalsın Ltüfen
:ugeek:
Video kaldırılmıştır.