GM ekibinin ; En yakışıklı, en karizmatik, en sıcakkanlısı +++++en en en en ( tüm enler ), ile donanmış GM si ile ( ki o ben oluyorum ) çalışma heycanı içinde olduğunuzu görüyor ve çok seviniyorum .))
Rehber ekibine katılmak Sobee bünyesinde işe başlamak ile eşdeğerdir, burada başarılı olan arkadaşlar direk GM liğe doğru koşuya başlıyorlar, nitekim şu anda bu ekipte başlayan ama yoluna GMA ( GM asistanı ) olarak devam eden birçok arkadaşımız var.
Rehber olmak yada burada üst kademeye çıkmak size maddi birşey kazandırmayacaktır, birçok arkadaşımız bunu biliyor zaten , GM olsanızda maddi bir kazancınız olmayacaktır. Bizler sadece gönüllüyüz. Bazı arkadaşlarımın sorularını duyar gibiyim , neden katılayım ki ? O zaman size bir iki kanaatimi paylaşayım
Neler kazanacaksınız ?
** Oyunu bilmeyenlere yardım etmek = Manevi tatmin
** Ekip çalışması = Reel hayatta başarının temeli
** Rapor sunma, kurala uygun yazışma = Çalışmaların görücüye usule uygun çıkması
** Ay sonunda en çalışkana ödül verme = Düzenli çalışma felsefesi ve hedefe odaklanma
** Bilgi paylaşımı , aksaklıkları gözlemleme = Koordinasyon, zamanında müdahale
** Yetki artırımı = Heycanı, reel hayatımızdaki kıdem atlama ile eşdeğerdir
** Grup halinde sohbet imkanı = Ekip arkadaşlarını daha iyi tanıma şansı
** Duygularını kontrol etme yetisi = Dinlemeden anlamadan , gereksiz duyarlılıkların zarar verebiliyor olacağını öğrenmek.
ve ve en önemlisi , Kurallara uymayan , Rehberliği kendi çıkarları için kullananların bizzati tarafımdan Banlanma keyfi .)))
Değerli arkadaşlar, Reel hayatımızda bunların hepsine ihtiyaç duyuyoruz, yada bizimle çalışmak isteyenler bu becerilere sahip olup olmadığımızı mutlaka sorguluyor , bizimle çalışan tüm arkadaşlarımız istemese dahi yukarıda yazdığım maddelerin en az 2-3 tanesini uygulamak zorundadır ve elbette bu bir kayıp değil kazançtır.
Bana geri dönüş olmadı ! Diyen arkadaşlar ; Henüz hiç kimseye geri dönüş yapılmadı no panic .) geri dönüş yapıldığında buradan size bilgi vereceğiz zaten .
saygılarımla
yanlış mail adresinden dolayı aynı karakterle 2 defa başvuru yaptım sorun olurmu acaba :?: :?: :ugeek:
Nocomment yazdı:
Doktordoctor » 10 Tem 2012 13:47
kim para almadan gunde 10 saat bır oyunun basında bekler ??? fuar ıcın ıstanbula ankaraya ızmıre gıder ???
Ben , ve benim gibi onlarca kişi . Neden mi ? Sizlerler tanışmak için, oyunda sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızı yakından tanımak için , bu suç olmasa gerek , olsa olsa fedakarlık olur dimi
bordo » 10 Tem 2012 13:45
Demek sende o GM lerin para almadan çalıştığı yalanına inananlardansın.
Ne kadar aldıklarını da yazardım da bende kalsın
Ne kadar para aldığımı bende bilmiyorum .)) Lütfen söylermisiniz , maaşım nereye yatıyor ? 5 yıl oldu, toplu halde çekip çocuklara çubuk kraker falan alayım .))
Çok yaşa emi , bide diyorki yazardım ama bende kalsın .))
5 yıl maaş almıyorsun peki nasıl gecınıyorsun? gunde sukadar pc basındayız dıye gecınıyosunuz ve baska ıste calısmıyorsun sanırım pekı sen maas almadan nasıl gecınıyosun sızın evde taş mı yenıyor ?
hıc ınandırıcı gelmedı bana bızımle sohbet etmek ıcın
Nocomment yazdı:
kim para almadan gunde 10 saat bır oyunun basında bekler ??? fuar ıcın ıstanbula ankaraya ızmıre gıder ???
Ben , ve benim gibi onlarca kişi . Neden mi ? Sizlerler tanışmak için, oyunda sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızı yakından tanımak için , bu suç olmasa gerek , olsa olsa fedakarlık olur dimi
Ne kadar para aldığımı bende bilmiyorum .)) Lütfen söylermisiniz , maaşım nereye yatıyor ? 5 yıl oldu, toplu halde çekip çocuklara çubuk kraker falan alayım .))
5 yıl maaş almıyorsun peki nasıl gecınıyorsun? gunde sukadar pc basındayız dıye gecınıyosunuz ve baska ıste calısmıyorsun sanırım pekı sen maas almadan nasıl gecınıyosun sızın evde taş mı yenıyor ?
Oda normal insanlar gibi İşte çalışıyordur.Akşamları ise Bilgisayarda vakit geçirip görevini yapmaya çalışıyor.
Nocomment yazdı:
Oda normal insanlar gibi İşte çalışıyordur.Akşamları ise Bilgisayarda vakit geçirip görevini yapmaya çalışıyor.
eskıden hatırlarsan gm basvurularında gunde 8 saat onlıne olma sartı vardı bu adam 8 saat onlıne olursa uyumaya ve calısmaya vakıt kalıcakmı ?
Doctordoctor; Ben herhangi bir yöneticinin şu kadar saat online oluyoruz zamanımızı İkv'ye ayırıyoruz dediğini duymadım görmedim. Rica etsem bilgi edindiğin yerden bize forum üzerinden alıntıda bulunabilir misin ?
Kaldı ki dediğin kadar online olup maaş alsalar sence İkv hala yerinde sayar veya oyuncu kaybetmeye devam eder miydi ?Adamlar çalışmayan insanlara neden boş yere maaş ödesinler ki ? Tabi ki gönüllü olarak yapıyorlardır.
Bu yazımı özellikle Nocomment ve Nerull üzerine alınmasın. Onlar bulunduğu konumun getirdiği sorumlulukları sonuna kadar yerine getiren arkadaşlardır.
Ancak malesef destek takımında bulunup da bulunduğu konumla alakası olmayan yöneticilerde yok değil hani.
Ayrıca onların maaş alıp almamalarını sorgulamak bize bir şey kazandırmaz. Ben sadece oyunda harcadığım paranın karşılığında al(ama)dığım hizmete ve yıllarımı verdiğim bu oyuna gönüllü olarak ben neler yapabileceğime bakarım. Sobee'nin çalışanlarına verdiği para beni zerre kadar ilgilendirmez.
Asılsız yorumlarda bulunurken hiç değilse gelecekte görev alacak arkadaşların heveslerini kırmamaya özen gösterin.
Nocomment yazdı:
Sanırım kişilere has, şartları da değişebiliyor. Sen iş yerinde bilgisayar başında olamayabilir yada iş gereksinimlerin nedeniyle oyunla ilgilenemeyebilirsin, ancak herkes bu şartlar altında hayatlarını sütmemektedir. Gerek işyerinde gerekse de mesaileri öğlene kadar olmakta ve kendisine bolca vakit ayırabilmektedir:)
Unutmayın ki, herkesin şartları farklı olabir, kişisel düşünceleri bakımından evladı gibi büyüttüğü oyunla saatlerce bir getirisi olmadan ilgilenebilir. Senin için yardımlaşma, kişilere bir şekilde yardımcı olma isteği, hatta herşeyiyle bizim ülkemize has olan bir oyunun büyümesi için fedakarlıkta bulunma gibi amaçların olmayabilir de ... Kesinlikle saygı duyarız ama biricik kunduzumuz Noccoment ve diğer görevli dostlarımızın yaptığı herşey tamamen bunlardan ibarettir. Belkide bu duygular yerine para verselerdi bu denli istekle yardım etmeyebilirlerdi
Selamlar
Bu konu hakkında daha geniş bilgi verebilirmisiniz? Bu hatayı nasıl aldığınız ve ekranınızın tam görüntüsünü almamız mümkünmüdür? Başvurular duyurudaki linkten yapılmakta ve herhangi bir geri dönüş mesajı gönderilmemektedir.
Halihazırda hiç bir oyuncumuza olumlu yada olumsuz mail atmıyoruz, sizden '' ekibe alındınız '' şifre yada benzeri bilgileri isteyen hiç bir maile asla cevap vermeyiniz.
Gm ler nasıl geçiniyor taşmı yiyorsunuz .)) tarzında mesajlar var, hak veriyorum size ,sizin pencerenizden bakınca devamlı oyun yada oyunla alakalı işler yap ama geçim sıkıntısı çekme !!
Arkadaşlar 2 -3 örnek vereyim sadece , GM ATX büyük bir inşaat şirketi sahibi, GM HellRiDerS kendisne ait bir fotoğraf ve reklam ajansı sahibi, bendenizinde turizm ve inşaat üzerine 2-3 şirketi var . Diğer GM lerin işlerini şimdilik yazmaya gerek yok .
Övünmek gibi oldu ama bazı arkadaşlarım mecbur bıraktı kusura bakmayın lütfen . Netice itibarı ile maaşa ihtiyacımız yok, .