<Nemesis> Loncası 5 Şifacı 1 Tank GBM X Kesimi (Tank Nerde?)
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: <Nemesis> Loncası 5 Şifacı 1 Tank GBM X Kesimi (Tank Ner
Teşekkürler
.
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
IMMORTAL55 yazdı:asit işliyor ben şunu merak ettim gbmx maksimum direnç dediğinde ne yaptılar aklıma başka bişeler geliyor mesela tankın yetenekleri şöyle olabilir ;berkan587 yazdı:Tebrik ederim güzel bir kesim yapmışsınız,keşke bizim sunucumuzda'da böyle istekli kişiler olsaBu arada GBM-70'e şifacıların vuruşu işlemiyor diye biliyordum.Fotoğraflarda yakın dövüş olarak saldırmışsınız
15 defansif
15 sakınma
15 zihin toplama
10 kışkırtma
1 nara
15 hedef saptırma
15 ofansif
5 sert vuruş
bu şekil 3 yetenek fazla kalıyor
sonuçta 5 şifacı var en kötü 3 ü iyileştirmesi olsa düşünülebilir.
Birşey daha dikkatimi çekti arkadaşlar gbmx in canını 4 iken çekmişler neden 49 değil düşündürücü ama yinede ortada bir emek var tebrikler.
Asit işlediğini biliyorum ama adamlar ruh döven asalar ile kesmişler,maksimum direnç yaptığındada aynı olayı yapmışlar normalde makinalara Şifacıların vuruşu işlemez demek ki bir taktiği var işletiyorlar
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
IMMORTAL55 yazdı:asit işliyor ben şunu merak ettim gbmx maksimum direnç dediğinde ne yaptılar aklıma başka bişeler geliyor mesela tankın yetenekleri şöyle olabilir ;berkan587 yazdı:Tebrik ederim güzel bir kesim yapmışsınız,keşke bizim sunucumuzda'da böyle istekli kişiler olsaBu arada GBM-70'e şifacıların vuruşu işlemiyor diye biliyordum.Fotoğraflarda yakın dövüş olarak saldırmışsınız
15 defansif
15 sakınma
15 zihin toplama
10 kışkırtma
1 nara
15 hedef saptırma
15 ofansif
5 sert vuruş
sonuçta 5 şifacı var en kötü 3 ü iyileştirmesi olsa düşünülebilir.
Birşey daha dikkatimi çekti arkadaşlar gbmx in canını 4 iken çekmişler neden 49 değil düşündürücü ama yinede ortada bir emek var tebrikler.
Yoldaki slotlarda ve boss'larda kesim tamamen şifacılara ait. Hiçbir şekilde ofansif olmadım 
@ChuCky
Tank Burda Panpa :lol:
[/center]@ChuCky
Tank Burda Panpa :lol:
En son xLuCaGox tarafından 10 Tem 2012 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
helal olsun baska dıyecek bır sey bulamadım 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
Öncelikle 70 + Gbmx kesiminde asit kullanılmadı bunu belirtmek isterim.IMMORTAL55 yazdı:asit işliyor ben şunu merak ettim gbmx maksimum direnç dediğinde ne yaptılar aklıma başka bişeler geliyor mesela tankın yetenekleri şöyle olabilir ;berkan587 yazdı:Tebrik ederim güzel bir kesim yapmışsınız,keşke bizim sunucumuzda'da böyle istekli kişiler olsaBu arada GBM-70'e şifacıların vuruşu işlemiyor diye biliyordum.Fotoğraflarda yakın dövüş olarak saldırmışsınız
15 defansif
15 sakınma
15 zihin toplama
10 kışkırtma
1 nara
15 hedef saptırma
15 ofansif
5 sert vuruş
Ek olarak Gbmx'in maximum direnc yeteneğini kulllanmadan once tankın elektrıklerı gitti yani 76 candan sonra tanksız kestık o heyecanı tahmın edıyormusunuz bılmıyorum ama oyunu oynadıgımız için 4 canda cekmiş olabiliriz ayrıca Teşekkürler

- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Herkesin Eline Sağlık. Tankın Yetenekleri Hakkında Fikir Yürüten IMMORTAL55;Tankın Yeteneklerini Merak Etmeyin Ortada Ek Bir Durum Yok, 15 Nara 15 Kışkırtma 15 Zihin Toplama 15 Defans 15 Sakınma 15 Saptırma 10 Ayı 3 Sars Vs. Vs.
Makine ve X'in Kesiminin Püf Noktası Bizde Ama İllaki Bilen Birisinin Olduğunu Düşünüyorum.
İyi Forumlar, İyi Oyunlar.. (:
Makine ve X'in Kesiminin Püf Noktası Bizde Ama İllaki Bilen Birisinin Olduğunu Düşünüyorum.
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Bişe soracam şifacı makinelere kritik vurunca zırhı kırılıyor mu acaba ? Böyle bir fikir yürüttümChuckyx yazdı:Herkesin Eline Sağlık. Tankın Yetenekleri Hakkında Fikir Yürüten IMMORTAL55;Tankın Yeteneklerini Merak Etmeyin Ortada Ek Bir Durum Yok, 15 Nara 15 Kışkırtma 15 Zihin Toplama 15 Defans 15 Sakınma 15 Saptırma 10 Ayı 3 Sars Vs. Vs.
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Büyücü Meteroit(15 Puan) Yeteneği Dışında İKV'de Zırh Kıran Yetenek Yok 
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
O zaman şifacı vuruşu nasıl işledi çok şaşırdım gerçektenChuckyx yazdı:Büyücü Meteroit(15 Puan) Yeteneği Dışında İKV'de Zırh Kıran Yetenek Yok
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
O da bizde kalsın artıkberkan587 yazdı:O zaman şifacı vuruşu nasıl işledi çok şaşırdım gerçektenChuckyx yazdı:Büyücü Meteroit(15 Puan) Yeteneği Dışında İKV'de Zırh Kıran Yetenek Yok
FATALFORCE