Oyunda öyle şeyler oluyor ki rahat bir nefes alıp bu soruyu kendimize sormalıyız. Haksızlıklar aldı başını gidiyor. Sırf bir oyun için insanlar insanlıklarını kaybetmiş, para oyunda da gözlerini kör etmiş. Geçenlerde akreplerin orada çıban başındayken biri oyuna girdi. Akrepleri çekti bana doğru yürüdü ve oyundan çıktı. Son anda durumu anlayıp çıktım oyundan neyseki ölmedim. Ne kadar düşük bir davranıştır bu. Orada katalizör yeyip ölmem için yapılana bakın. Bu kadar mı bürümüş gözlerini yonca hırsı. Elbet herkes oyunda parası olsun ister ama bunu doğru şekilde yapmak varken neden çakallıklar peşindeyiz?
Heleki bugün başıma geleni görünce durumun ciddiyetini bir kez daha anladım. Nexium adlı şifacı yeraltında önümde ilerliyordu. Kendine ck attı ve bombayı önüme çekti. Öldürdükten sonrada gülüp durdu. Kendisi susturulmuş peki ya onun acısını benden almasının nedeni nedir? Ve amele dediğim için sayesinde 3 gün sus aldım. Bir de utanmadan beni yasaklaması yok mu işte o zaman asfalyalarım attı. İnsanlıktan bu kadar uzaklaşmanın alemi nedir anlamıyorum!
Adı üstünde bir oyun bu kadar da benliklerimizi kaybetmemize gerek yok. Bazılarının silkinip kendilerine gelmelerinin vakti geldi de geçiyor.
Bize neler oluyor?
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Bize neler oluyor?

Jasmine
DrJasmine
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bize neler oluyor?
Adı üstünde oyun ama sana forumda konu açıp diğer insanlarla paylaşmana sebep olacak kadar çok şey hissettirebiliyor. Kızgınlık, belki öfke, biraz hırs. Online oyunlar karşımızda başka insanlar olduğu için daha heyecanlı geliyor. Belli bir senaryonun dışında, tamamen kendimize göre hareket edebiliyoruz. Gazetelerde okuyup anlam veremediğimiz, bir insan neden böyle bir şey yapar ki? diye sorduğumuz durumlar bu gibi oyunlarda da geçerli. İnsanlar farklı hareketleri, farklı psikolojilerle yaparlar. Detaylara inip çok çok yazılar yazılır bu konuyla ilgili. Katalizör meselesini yapan oyuncu sana kötülük yapma isteğiyle öyle bir hareket yapmış. Zamanında benim de yaptığım kişiler oldu. Tanıdığım kişiler, mesela klan savaşında sürekli karşıma çıkanlara veya işim varken gelip dalanlara veya daha önce tartışıp karşılıklı küfürleştiğim oyunculara....
Alt tarafı bir OYUN. İstediğini yap dilediğin gibi takıl. Takılmana bak. Ben 7-8 aydır oynamıyorum. 7-8 yıl geçse de değişmez aynı davranışlar devam edecek
Alt tarafı bir OYUN. İstediğini yap dilediğin gibi takıl. Takılmana bak. Ben 7-8 aydır oynamıyorum. 7-8 yıl geçse de değişmez aynı davranışlar devam edecek
En son UltoR tarafından 10 Tem 2012 15:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
Sebep: Forum Kurallarına uygun değil.
bir varmış bir yokmuşum
Re: Bize neler oluyor?
0-12 Yaş guruplarına denk gelmişsiniz geçmiş olsun.