bordo yazdı:Sobee ye neden hiç bir ücret beklemeden hizmet edeyim?
Biz verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz daha bir de onlara ücretsiz hizmet mi edeceğiz oldu canım.
Bu işi profesyonel yapmak istiyorsanız tutarsınız ücretli birer eleman her sunucuda görevini yerine getirir.
İşinize de gelmez bu yorum hemen silersiniz bunu da.
çok doğru
Kardeşim Bu Söyleyişin Çok Yanlış Demekki Sen Rehber başvuru Kurallarını Felan Okumadın Galiba
Zorla Seni Almıyorlar Gönüllü Kardeşlerimiz Diyor Dikkatli okuyun İlla elinden tutup Sen Rehber Ol demiyorlar Başvuru Yaparsın[Gönüllü] Kabul Edilirsen Görevide Başarılar Kabul edilmezse Zaten Oyununa Devam edersin Mantıksız Şeyler Yazmanın Lüzumu Yok..
Biz verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz daha bir de onlara ücretsiz hizmet mi edeceğiz oldu canım.
Bu işi profesyonel yapmak istiyorsanız tutarsınız ücretli birer eleman her sunucuda görevini yerine getirir.
çok doğru
Bide Game Master lerde Bu Oyuna Gönül Vermiş Ve O görevi Gönüllü olarak Para karşılığı Olmadan Yapmakta Olan Yetkililer.GM Oldukları İçin Para alıyorlar Die Bir düşünceniz Olmasın.
kandemir yazdı:
Bide Game Master lerde Bu Oyuna Gönül Vermiş Ve O görevi Gönüllü olarak Para karşılığı Olmadan Yapmakta Olan Yetkililer.GM Oldukları İçin Para alıyorlar Die Bir düşünceniz Olmasın.
Demek sende o GM lerin para almadan çalıştığı yalanına inananlardansın.
Ne kadar aldıklarını da yazardım da bende kalsın.
kandemir yazdı:
kim para almadan gunde 10 saat bır oyunun basında bekler ??? fuar ıcın ıstanbula ankaraya ızmıre gıder ???
Ya konuştuğunuz konular çok saçma konular bu işi bu oyunu sevdikleri için yaparlar GMler veya REHBERler bence bu konu için kavganın hiç gereği yok Ayrıca Rehberlik konusunu saptıran arkadaşların ceza almasını tavsiye ederim şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyorum ama insanlara yardım etmek hep karşılıklı olmaz arada karşılıksız yardımlar yapmak lazım ve insanlar buraya rehberlik başvurusu için diğer arkadaşlara başarıda bulunuyor ve sizin bu yaptığınız para alıp almama mevzusu bence çok saçma kapatın bu konuyu gitsin EN İYİ İYİLİK KARŞILIK BEKLEMEDEN YAPILAN İYİLİKDİR... Ve İKV ekibine bu güzel oyunu bize sundukları için tekrar teşekkürler ama size tavsiyem böyle insanları forumda hatta oyunda barındırmayın Konuya dönelim herkese başarılar Rehbelik başvurusunda
kandemir yazdı:
kim para almadan gunde 10 saat bır oyunun basında bekler ??? fuar ıcın ıstanbula ankaraya ızmıre gıder ???
Sırf Gezmek İçin gidilir yol parası ve konaklamayı da şirket karşılıyorsa her zaman
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Criminallll yazdı:Ya konuştuğunuz konular çok saçma konular bu işi bu oyunu sevdikleri için yaparlar GMler veya REHBERler bence bu konu için kavganın hiç gereği yok Ayrıca Rehberlik konusunu saptıran arkadaşların ceza almasını tavsiye ederim şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyorum ama insanlara yardım etmek hep karşılıklı olmaz arada karşılıksız yardımlar yapmak lazım ve insanlar buraya rehberlik başvurusu için diğer arkadaşlara başarıda bulunuyor ve sizin bu yaptığınız para alıp almama mevzusu bence çok saçma kapatın bu konuyu gitsin EN İYİ İYİLİK KARŞILIK BEKLEMEDEN YAPILAN İYİLİKDİR... Ve İKV ekibine bu güzel oyunu bize sundukları için tekrar teşekkürler ama size tavsiyem böyle insanları forumda hatta oyunda barındırmayın Konuya dönelim herkese başarılar Rehbelik başvurusunda
Amacın insanlara yardım etmek ise bunun için adının önünde REHBER yazmasına gerek yok.
Şekilcilliğe gerek yok. Yardımını yaparsın yine.
Bu yorumlarıma istinaden benim kimseye yardım etmediğimi düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun.
Bu oyun bir hizmet sektörünün ürünü ve hizmeti alan yani para ödeyen kişiler bizleriz.
Bizim verdiğimiz paraya karşılık hizmet almamız gerekirken bizden günüllü hizmetkarlar isteniyor.
Mesele burda işte.
Yanıldınız Yorumunuz aynen kalacak
bordo » 10 Tem 2012 13:45
Ne kadar aldıklarını da yazardım da bende kalsın
Ne kadar para aldığımı bende bilmiyorum .)) Lütfen söylermisiniz , maaşım nereye yatıyor ? 5 yıl oldu, toplu halde çekip çocuklara çubuk kraker falan alayım .))
Çok yaşa emi , bide diyorki yazardım ama bende kalsın .))
Doktordoctor » 10 Tem 2012 13:47
Ben , ve benim gibi onlarca kişi . Neden mi ? Sizlerler tanışmak için, oyunda sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızı yakından tanımak için , bu suç olmasa gerek , olsa olsa fedakarlık olur dimi
bordo » 10 Tem 2012 14:11
Amacın insanlara yardım etmek ise bunun için adının önünde REHBER yazmasına gerek yok.
Bu yorumlarıma istinaden benim kimseye yardım etmediğimi düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun.
Bu oyun bir hizmet sektörünün ürünü ve hizmeti alan yani para ödeyen kişiler bizleriz.
Bizim verdiğimiz paraya karşılık hizmet almamız gerekirken bizden günüllü hizmetkarlar isteniyor.
Mesele burda işte.
Evet Bordo doğru söylüyorsun, sana kısmen katılıyorum. Oyunda destek ekibinde yer almadığı halde çok yardımsever arkadaşlar olduğunu biz de biliyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz, zira yardım etmek en insancıl erdemlerin başında gelir.
Biz bu durumu biraz daha profesyönelleştirmek ve liyakat ile ödüllendimek adına bu arkadaşları gruba davet ediyoruz, sanal ortamda yöneticilik becerisine kavuşmak isteyenlerden bazılarıda başvuruyor. Burda şekilcilik değil tamamiyle profesyönel olma arzusu var .
Yanıldınız Yorumunuz aynen kalacak
bordo » 10 Tem 2012 13:45
Ne kadar aldıklarını da yazardım da bende kalsın
Ne kadar para aldığımı bende bilmiyorum .)) Lütfen söylermisiniz , maaşım nereye yatıyor ? 5 yıl oldu, toplu halde çekip çocuklara çubuk kraker falan alayım .))
Çok yaşa emi , bide diyorki yazardım ama bende kalsın .))
Doktordoctor » 10 Tem 2012 13:47
Ben , ve benim gibi onlarca kişi . Neden mi ? Sizlerler tanışmak için, oyunda sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızı yakından tanımak için , bu suç olmasa gerek , olsa olsa fedakarlık olur dimi
bordo » 10 Tem 2012 14:11
Mesele burda işte.
Evet Bordo doğru söylüyorsun, sana kısmen katılıyorum. Oyunda destek ekibinde yer almadığı halde çok yardımsever arkadaşlar olduğunu biz de biliyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz, zira yardım etmek en insancıl erdemlerin başında gelir.
Biz bu durumu biraz daha profesyönelleştirmek ve liyakat ile ödüllendimek adına bu arkadaşları gruba davet ediyoruz, sanal ortamda yöneticilik becerisine kavuşmak isteyenlerden bazılarıda başvuruyor. Burda şekilcilik değil tamamiyle profesyönel olma arzusu var .
hepinize selamlar
Daha güzel yanıt verilemezdi sanırım. Orada bulunduğunuz için ücret alınmaması konusunda ise, yaptığınız hizmetler ve dostluklarınızın kıymeti ölçülemediği için olsa gerek...
İKV oyuncuları olarak, sonsuz teşekkür ve şükranlarımızla;