Çemberlitaş Tank Yardım
Çemberlitaş Tank Yardım
Arkadaşlar merhaba. Çemberliye tank olarak girmek için bir kaç konu araştırdım fakat tam olarak istediğimi bulamadım. Mevcut savaşçı itemim yok pek tank olarak farabi yatağan,evo yüzük,farabi plevne ayakkabı,farabi solucan eldivenim var. Öncelikle X'ten başlayarak tanklık yapabilmem için hangi itemlere ihtiyacım var. 1 parça taşkanat item ( eldiven pantolon ayakkabı zırh ) üretecek kadar param var. Zırh evo düşürmeye çalışıyorum. Önerileriniz ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler 
Eminönü : Krobelus
Re: Çemberlitaş Tank Yardım
Öncelikle şunu bilmen gerek ;
Kalfalar için elektrik direncinin olabildiğince yüksek olması ve zırhının 75 olması gerekiyor.
Yol Savaşçısında zırhının 75 ve savunmanın yüksek olması gerekiyor.(Minimum Enerji 28ooo-30ooo)
GBMX için asit/ateş dirençlerinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor.(Minimum Enerji 28ooo-30ooo)
Stuart Efendi için buz direncinin sadece 1000 olması gerekiyor.
Semiha Hanım için elektrik direncinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor.(Minimum Enerji 29ooo-30ooo)
Gaffar Bey için Buz ve Eleketrik dirençlerinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor (Minimum Enerji 30ooo-32ooo)
Şimdi bu dirençlere göre karakterine item bulman gerekiyor.
İyi eğlenceler...
Kalfalar için elektrik direncinin olabildiğince yüksek olması ve zırhının 75 olması gerekiyor.
Yol Savaşçısında zırhının 75 ve savunmanın yüksek olması gerekiyor.(Minimum Enerji 28ooo-30ooo)
GBMX için asit/ateş dirençlerinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor.(Minimum Enerji 28ooo-30ooo)
Stuart Efendi için buz direncinin sadece 1000 olması gerekiyor.
Semiha Hanım için elektrik direncinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor.(Minimum Enerji 29ooo-30ooo)
Gaffar Bey için Buz ve Eleketrik dirençlerinin 1000 olup zırhının 75 olması gerekiyor (Minimum Enerji 30ooo-32ooo)
Şimdi bu dirençlere göre karakterine item bulman gerekiyor.
İyi eğlenceler...
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
kardeşim öncelikle tank olmak çok ama çok masraflı bir iş kendimde suanda çt için tank hazırlıyorum eco zırh ile eco kolye kaldı öncelikle +5 puanın olması gerek boz ayın olması gerek
simdi gelelim direnç binlemeye ben kendi üstümü söylüyim belki kafanda bişey oler oluşur.
Direnç asiti binlemek için bende bulunan eşyalar : M2.5 Fiziksel Koruyucu Gözlük - vahşi ceket - vahşi eldiven - vahşi kolye - vahşi ayakkabı '' bunları Farabili alabiliyosan al alamıyosan düz alabilirsin
Direnç Ateşi Binlemek için bende olan eşyalar : 240 puan direnci ateşe verdim yanına Bir tane Aramit tabanca aldım
Direnç Elektrik Binlemek için : M2 elemnt koruyucu Gözlük - shen ayakkabı - shen kolye - shen ceket - shen kafa koparan
Can ile Zırh için Olan itemlerim : Farabi solucan Pantolon ( mor ) - Ecovati Yüzük - Ecovati Zırh
Bunlarla x kesersin ikinci bölge için farklı bi Sistem kurman gerek
simdi gelelim direnç binlemeye ben kendi üstümü söylüyim belki kafanda bişey oler oluşur.
Direnç asiti binlemek için bende bulunan eşyalar : M2.5 Fiziksel Koruyucu Gözlük - vahşi ceket - vahşi eldiven - vahşi kolye - vahşi ayakkabı '' bunları Farabili alabiliyosan al alamıyosan düz alabilirsin
Direnç Ateşi Binlemek için bende olan eşyalar : 240 puan direnci ateşe verdim yanına Bir tane Aramit tabanca aldım
Direnç Elektrik Binlemek için : M2 elemnt koruyucu Gözlük - shen ayakkabı - shen kolye - shen ceket - shen kafa koparan
Can ile Zırh için Olan itemlerim : Farabi solucan Pantolon ( mor ) - Ecovati Yüzük - Ecovati Zırh
Bunlarla x kesersin ikinci bölge için farklı bi Sistem kurman gerek

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
ayı sadece yol savaşçısı için gerekli diye biliyorum doğru mudur ?
bir de yine x için asitin 1000 olması mı önemlidir yoksa asit 900 falan olsa can 30k olsa mı iyidir ?
Asit/Ateş 1000 Zırh 75 olması gerekiyor.Enerji minimum 28ooo-30ooo arası olması lazım.KiLL4FuN yazdı:bir de yine x için asitin 1000 olması mı önemlidir yoksa asit 900 falan olsa can 30k olsa mı iyidir ?
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
900/900 da olabilir.
Zırh 75 olursa iyi olur
930/930/68.3 zırh ile kesen var.
Ayı semiha (Dışarıda) da gerekli.
Ben 930/930/75/28-29 bin can ile rahatça kesiyorum.
Zırh 75 olursa iyi olur
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
NothingMan yazdı:900/900 da olabilir.
Zırh 75 olursa iyi olur
Can pek önemli değil zaten.Mutlaka kesilir.Ama bb kaçarsa,o an ck da kaçarsa yatma ihtimali yüksek oluyor.
Mevcut itemler
Farabi solucan kolye
granit zırh
farabi plevne ayakkabı
karacin ayakkabı
zilfallon vahşi ceket
aramit diş
aramit kolye
evo yüzük
vahşi pantolon
Bunlardan
Granit Zırh
Zilfallon vahşi ceket
vahşi pantolon
karacin ayakkabı
aramit diş
aramit kolye
evo yüzük
+ m2 element alıp takarsam
asit ve ateş direnci 1000 + zırh 75 + 27.500 enerjim oluyor. ( 120Asit 120Ateş Direnci karakter puanlamasından )
Bu şekilde kesim mümkün müdür ?
Farabi solucan kolye
granit zırh
farabi plevne ayakkabı
karacin ayakkabı
zilfallon vahşi ceket
aramit diş
aramit kolye
evo yüzük
vahşi pantolon
Bunlardan
Granit Zırh
Zilfallon vahşi ceket
vahşi pantolon
karacin ayakkabı
aramit diş
aramit kolye
evo yüzük
+ m2 element alıp takarsam
asit ve ateş direnci 1000 + zırh 75 + 27.500 enerjim oluyor. ( 120Asit 120Ateş Direnci karakter puanlamasından )
Bu şekilde kesim mümkün müdür ?
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
bb ve ck kaçırmayacak grup olursa her şekilde kesersin.