Betadan Günümüze (Alıntıdır)***

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Just For Fun*

Re: Betadan Günümüze (Alıntıdır)***

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

Ben de 2007 yazında başlamıştım oyuna ama o zamanlar eminönüdeydim yine sınav telaşesi içinde arada sırada bir giriyordum oyuna iyi güzel oynuyordum yetenekleri 5 er 5 er dağıttığımı hatırlıyorum :) 2008 şubatında eminönüne plussuz girişin hayli zorlaştığı zamanlarda(ki daha 14 yaşındayım oyuna para verilmez ayağındayım hoş şu anda minimum harcamadayım ama :D) Tılsımda çar açtım onu kasıyordum. O ara olaylar oldu şifreyi kaptırdım. O hırsla Maynaqsavaşçıyı bir günde 23 level yapmıştım :) sonra Maynaqbüyücü en son Maynaqşifacıyı açtım. ilk plusumu 2010 da filan aldım galiba o zaman adam akıllı muhabbetimiz başladı sunucudaki arkadaşlarla :)
Zaten oyunun pek bir çekici tarafı kalmadı dostlardan girenler muhabbetine vakit geçirmesine giriyor
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

RuTkaYx yazdı:Muhteşem bir anlatım. Hiç sıkılmadan okudum çünkü bütün bu yazılanların hepsi tamamiyle gerçek. Yaşadık. Ama olana ve bitene diyecek söz kalmadı. Bütün profesyonel oyuncular yavaş yavaş bıraktılar oyunu. Bir de şu var;
Oyunda ''ESKİ'' kavramı kalmadı, komik olansa bütün ''YENİ''lerin - ben eskiyim - iddiası !
:| Adam 1 yıl önce başlamış sağdan soldan duyma sözler ile bana eskileri anlatıyor, mal varlığını eskilerden bu yana çabalayarak kazandığını idda ediyor fakat çoğu kişi nasıl elde ettiğini çok iyi biliyor. Soruyorum "Eskilerden hatırladığın 1 kişiyi arkadaşın olan 1 kişiyi söyle." diye bana cevabını veremiyor.

<<Bizi eskiler bilir.>>

Ben yeniyim, ve tüm mal varlığımı emeğim ile yaptım. Şükür ki aksini söyleyen yok, olamazda. :)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Tatarian yazdı:
RuTkaYx yazdı:Muhteşem bir anlatım. Hiç sıkılmadan okudum çünkü bütün bu yazılanların hepsi tamamiyle gerçek. Yaşadık. Ama olana ve bitene diyecek söz kalmadı. Bütün profesyonel oyuncular yavaş yavaş bıraktılar oyunu. Bir de şu var;
Oyunda ''ESKİ'' kavramı kalmadı, komik olansa bütün ''YENİ''lerin - ben eskiyim - iddiası !
:| Adam 1 yıl önce başlamış sağdan soldan duyma sözler ile bana eskileri anlatıyor, mal varlığını eskilerden bu yana çabalayarak kazandığını idda ediyor fakat çoğu kişi nasıl elde ettiğini çok iyi biliyor. Soruyorum "Eskilerden hatırladığın 1 kişiyi arkadaşın olan 1 kişiyi söyle." diye bana cevabını veremiyor.

<<Bizi eskiler bilir.>>

Ben yeniyim, ve tüm mal varlığımı emeğim ile yaptım. Şükür ki aksini söyleyen yok, olamazda. :)
Keşke herkes senin gibi olabilse o zaman kardeşim. Benim sözüm bazı namını yürütmeye çalışan veletlerde. Eğer okuduysalar zaten almışlardır mesajı. Sana laf yok usta :)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

RuTkaYx yazdı:
Tatarian yazdı:

<<Bizi eskiler bilir.>>

Keşke herkes senin gibi olabilse o zaman kardeşim. Benim sözüm bazı namını yürütmeye çalışan veletlerde. Eğer okuduysalar zaten almışlardır mesajı. Sana laf yok usta :)
Eyvallah kanka Adamsın! :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Tatarian yazdı: Eyvallah kanka Adamsın! :mrgreen: :mrgreen:
8-)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
midye
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen midye »

serserixemree yazdı:adaşım o zamandan bu yana o kadar insanlarla tanstık ki hemen hemen hepsi doğru insanlardı ama bu sıralar yeni gelenlerin hiçbirisine güvenemiyoruz..
Tamamen katılıyorum.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön