yapabiliyorsan yap görelim ?Auril yazdı:Senin dıttının dıttını dıt yapayımErNeSTo yazdı:hepinizi s...yim can'a bişey olmasın
Canceazi...
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Canceazi...
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Auril yazdı: Senin dıttının dıttını dıt yapayım
@Auril başka sunucudan gelip burdaki adamlara kelime oyunu yapamazsın. git kendi sunucunda yaz bunları bizimde asabımızı bozma .
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Auril Biliyorum Daha küçük bir Çocuğun Zeka Yaşını Taşıyorsun Hadi bak Abiler Kızıyor Sana Şimdi Git kumdan Kale Yap Ne Biliyim Dondurma Al YALA

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
ortam gerildi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

sanane lan anten atlama herşeyehaydegidelumm yazdı:Auril Biliyorum Daha küçük bir Çocuğun Zeka Yaşını Taşıyorsun Hadi bak Abiler Kızıyor Sana Şimdi Git kumdan Kale Yap Ne Biliyim Dondurma Al YALA
auril & DoubleLift
battımı kardeşim seni ilgilendirirmi yazdıklarım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı: Senin dıttının dıttını dıt yapayım
@Auril başka sunucudan gelip burdaki adamlara kelime oyunu yapamazsın. git kendi sunucunda yaz bunları bizimde asabımızı bozma .
auril & DoubleLift
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
Auril yazdı:battımı kardeşim seni ilgilendirirmi yazdıklarım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı: Senin dıttının dıttını dıt yapayım
Bizim sunucu sohbete gelip bizim arkadaşımıza içeriğini gizleyerek dıttırı diyerek sövemezsin.bide üstüne battı mı felan argo konuşuyorsun ... benim kafamı bozmayın anlaşmışsınız işte o sana foruma canceazi yazdırmış sırf adını duyurmak için çocuk çocuk hareket yapıyorsunuz .Madem çok iyi arkadaşın telefonu + facesi +msn i yok mu yada forum hesabının özel mesajı yok mu ? .neyse..1 daha ki yazında üslubum bu kadar hafif olmaz öperim hadi şimdi bas git burdan
En son Ferhatreyizzzz tarafından 10 Tem 2012 13:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

evet sövüyorum ver telini üstünüde kapatmadan söverim . babanın forumumu bu ıstedıgım yere ıstedıgım yazıyı yazarım sana giren çıkan ne onu anlamadım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı:battımı kardeşim seni ilgilendirirmi yazdıklarım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı: Senin dıttının dıttını dıt yapayım
Bizim sunucu sohbete gelip bizim arkadaşımıza içeriğini gizleyerek dıttırı diyerek sövemezsin.bide üstüne battı mı felan argo konuşuyorsun ... benim kafamı bozmayın anlaşmışsınız işte o sana foruma canceazi yazdırmış sırf adını duyurmak için çocuk çocuk hareket yapıyorsunuz .1 daha ki yazında üslubum bu kadar hafif olmaz öperim hadi şimdi bas git burdan![]()
auril & DoubleLift
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
velinde öyle diyodu . velisi kıreyziAuril yazdı:evet sövüyorum ver telini üstünüde kapatmadan söverim . babanın forumumu bu ıstedıgım yere ıstedıgım yazıyı yazarım sana giren çıkan ne onu anlamadım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı:battımı kardeşim seni ilgilendirirmi yazdıklarım ?Ferhatreyizzzz yazdı:Auril yazdı: Senin dıttının dıttını dıt yapayım
Bizim sunucu sohbete gelip bizim arkadaşımıza içeriğini gizleyerek dıttırı diyerek sövemezsin.bide üstüne battı mı felan argo konuşuyorsun ... benim kafamı bozmayın anlaşmışsınız işte o sana foruma canceazi yazdırmış sırf adını duyurmak için çocuk çocuk hareket yapıyorsunuz .1 daha ki yazında üslubum bu kadar hafif olmaz öperim hadi şimdi bas git burdan![]()
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN