Tecrübeli şifacılardan yardım istiyorumm
Tecrübeli şifacılardan yardım istiyorumm
arkadaşlar benim 44 lwl şifacım var yakında 49 olurum ve 49 olunca grub bölgelerine gidicem bu bölgelerde yeteneklerim nasıl olmalı itemlerim nasıl olmalı bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Re: Tecrübeli şifacılardan yardım istiyorumm
tüm grup bölgeleri için ortak bir yetenek sistemi var böylece hiç makine atmazsın fakat +5 gereklidir bunun için;bydat177 yazdı:arkadaşlar benim 44 lwl şifacım var yakında 49 olurum ve 49 olunca grub bölgelerine gidicem bu bölgelerde yeteneklerim nasıl olmalı itemlerim nasıl olmalı bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
15 iyileştirme
15 iyileştirme bilgisi
15 can verme
1 meditasyon
10 büyü bozma
15 fiziksel direnç
15 element direnç
1 çağrı
15 can kurtaran
1 iyileştirme çemberi
itemlerini ise ibni cevriye seçmen gerekir ilk başta daha sonra funditores yüzük kolye ve mevlana itemleri düşürmeye çalışmandır iyi bir iyileştirmeci şifacı için bu itemler gerekir ve bolca iksir bulundurman gerekli sığınakta içmezsin fakat migrat ve çemberlitaş fazla kudret tükettirir.
İyi forumlar
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

peki kolay alınırmıyım şifa 900 üzeri olsa
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
bydat177 yazdı:peki kolay alınırmıyım şifa 900 üzeri olsa
Kolay alınmayacaksın bazen hiç almıcaklar fakat 1 kez fırsat olduğunda girdiğinde kendini göstermezsen hiç bir gruba dahil olamazsın paşa paşa mevlana asa üretip ^^ yükseltme yapman gerekicek yoksa durum vahim :|

sığınakta itemler zormu düşüyor 1 kere girdim diyelim düşermi güzel bişiler
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
bydat177 yazdı:sığınakta itemler zormu düşüyor 1 kere girdim diyelim düşermi güzel bişiler
Şansın yanındaysa tek girişte funditores'in yüzüğü ve kolyesini alabilirsin grup bölgeleri tamamen şans sisteminde 100.üncü girişinde düşmez 101'de düşebilir.

49 olana kdr ibni cevo dizsem full yeter herhalde bide ilk gircem için kesin bi hata yaparım sığınak daha kolay diyolar migrata göre ama bilmiyom hata yaparım kesin
+5 varsa
15 şifa ve bilgisi
15 dirençler
10 meditasyon
1 büyü bozma
1 çağrı
1 iyleştime çemberi
meditasyonu 10 yap kudretin bittiğinde ilk dalgadan sonra meditasyon bas otur inat kıranı eline tak 5 10 sn de kudretini %100 yaparsın böylece zorlanmadan girip çıkarsın rahatlıkla iksir içmende gerekemez. ama gidip büyü bozmayı 10 yaparsan tek avantajı 10sn de değil 5 snde büyü bozarsın zaten öyle birşeye gerek yok 10sn gayet yeterlidir.
15 şifa ve bilgisi
15 dirençler
10 meditasyon
1 büyü bozma
1 çağrı
1 iyleştime çemberi
meditasyonu 10 yap kudretin bittiğinde ilk dalgadan sonra meditasyon bas otur inat kıranı eline tak 5 10 sn de kudretini %100 yaparsın böylece zorlanmadan girip çıkarsın rahatlıkla iksir içmende gerekemez. ama gidip büyü bozmayı 10 yaparsan tek avantajı 10sn de değil 5 snde büyü bozarsın zaten öyle birşeye gerek yok 10sn gayet yeterlidir.
zaten bu yüzden açtım konuyu heryerde ya büyü bozma 10 meditasyon 1 yada tam tersi tam emin olmak istedim .
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Kardesim abartma ya sifacimin üstü tam degilken 581iyilestirmesi vardı giriyordumIMMORTAL55 yazdı:bydat177 yazdı:peki kolay alınırmıyım şifa 900 üzeri olsa
Kolay alınmayacaksın bazen hiç almıcaklar fakat 1 kez fırsat olduğunda girdiğinde kendini göstermezsen hiç bir gruba dahil olamazsın paşa paşa mevlana asa üretip ^^ yükseltme yapman gerekicek yoksa durum vahim :|
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)