Şimdi Ne yapmam lazım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Şimdi Ne yapmam lazım

Mesaj gönderen efsunlu »

Ben bugün saat 12 gibi bin akçe almak için ıkv1000 yazıp yolladım(50 kuruş kesti) 5 dk sonra onaylamak için evet yazın diye mesaj geldi ben de evet yazıp yolladım(50 kuruşkesti)normal şartlarda 10 tl daha kesip epin i yollamaları gerekiyordu fakat bu saat oldu hala kod gelmedi(10 tl de kesmedi ama benim 1 tl yandı)şimdi benim ne yapmam lazım tekrardan mı yollayacağım. Desteğe de mesaj attım cevap vermediler.
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şimdi Ne yapmam lazım

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

efsunlu yazdı:Ben bugün saat 12 gibi bin akçe almak için ıkv1000 yazıp yolladım(50 kuruş kesti) 5 dk sonra onaylamak için evet yazın diye mesaj geldi ben de evet yazıp yolladım(50 kuruşkesti)normal şartlarda 10 tl daha kesip epin i yollamaları gerekiyordu fakat bu saat oldu hala kod gelmedi(10 tl de kesmedi ama benim 1 tl yandı)şimdi benim ne yapmam lazım tekrardan mı yollayacağım. Desteğe de mesaj attım cevap vermediler.

Operatörünüzün müşteri hizmetleriyle konuşmanız gerekli diye biliyorum destekten gelecek olan cevapta bu yönde olacaktır.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NothingMan »

efsunlu yazdı:Ben bugün saat 12 gibi bin akçe almak için ıkv1000 yazıp yolladım(50 kuruş kesti) 5 dk sonra onaylamak için evet yazın diye mesaj geldi ben de evet yazıp yolladım(50 kuruşkesti)normal şartlarda 10 tl daha kesip epin i yollamaları gerekiyordu fakat bu saat oldu hala kod gelmedi(10 tl de kesmedi ama benim 1 tl yandı)şimdi benim ne yapmam lazım tekrardan mı yollayacağım. Desteğe de mesaj attım cevap vermediler.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx >Bildirim tipi: Mobil Ödeme /3PAY ı seçerek saatini, telefon numarasını ve sorununuzu yazarak iletişime geçin.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

NothingMan yazdı:
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx >Bildirim tipi: Mobil Ödeme /3PAY ı seçerek saatini, telefon numarasını ve sorununuzu yazarak iletişime geçin.
Adam zaten desteğe yazdım demiş. Şimdi bu iletinin mantığı ne ?

Keyifli forumlar..
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

WHiTexDeWiL yazdı:
NothingMan yazdı:
Adam zaten desteğe yazdım demiş. Şimdi bu iletinin mantığı ne ?

Keyifli forumlar..
Tam bunu söyleyecektim zaten ben aynı yere yolladım cevap yok
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

O tarafa gözüm ilişmemiş.

Kusura bakmayın.

Not: Talebinizin üzerinden 48 saat geçtikten sonra yeni bir başvuru yapabilirsiniz.
Aklınızda bulunsun.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

NothingMan yazdı:O tarafa gözüm ilişmemiş.

Kusura bakmayın.

Not: Talebinizin üzerinden 48 saat geçtikten sonra yeni bir başvuru yapabilirsiniz.
Aklınızda bulunsun.
tamam sağol
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba,

Mobil Ödeme sisteminde yaşamış olduğunuz mesaj sorunu operatörünüzdeki yoğunluktan kaynaklanabilir. Lütfen mesaj içeriğinizin gelmesini bekleyiniz.

Fazla evet/onay mesajı göndermeniz fazla SMS ücreti ödemenize neden olabilir.

Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.

Mobil ödeme tarihi:

Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:

Bilginize.
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

FETiHNESLi yazdı:

Merhaba,

Mobil Ödeme sisteminde yaşamış olduğunuz mesaj sorunu operatörünüzdeki yoğunluktan kaynaklanabilir. Lütfen mesaj içeriğinizin gelmesini bekleyiniz.

Fazla evet/onay mesajı göndermeniz fazla SMS ücreti ödemenize neden olabilir.

Eğer hattınızdan ürün ücreti kesilmişse lütfen bize aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'nda bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay seçerek gönderiniz.

Mobil ödeme tarihi:

Mobil ödemede kullanılan GSM numarası:

Bilginize.
ürün ödemesi gerçekleşmedi fakat 2 kez sms ödemesi gerçekleşti 2. Mesajı (onay mesajı) gönderdim ama ürün ödemesi kaç saat geçti hala gerçekleşmedi.Baştan mesaj gönderiyım mi yoksa ödemenin gerçekleşmesini mi bekleyim?
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
En son Fuerte tarafından 09 Tem 2012 22:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yanlış bilgilendirme
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön