SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
Re: SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ
şakirpaşalı her türlü parasına ws atar büyü savaşçı ve şifacı onu kesebilecek tanımıyorum herkes 3 çar dizmeye çalışırken volkan savaşçı kralı olmuş durumda 1 şifa 1 savaşçı 6 lodos indirdiğini gördüm.. hem paran yok iksir alamıyonuz bizim içtiğimiz iksirde arzlra batıyor biz bişi diyokmu kaaaaamillllllllerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Bu hasarlarra kessen kessen üstü görev itemi ekrana yetişmek için altlarına minder koyan veletleri kesersin.Parodi yazdı:Kesinlikle Techincal'a katılıyorum 1200 buz 708 elektrikli büyücüm var savaşçıları maraton ayakkabı ve doğru yeteneklerle zihin tutulması haricinde çoğu zaman alıyorum.
Bu Konu Altına Bundan Sonra Hiç Bir Şekilde Yorum Yazmayacağım Sadece Foto Atacağım .
Sabellerxgüneşim can iksiri içtiği halde ...

Sabellerxgüneşim can iksiri içtiği halde ...

-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Crash
Bu konuyu ben acmama rahmen bana gelen cevaplar sen şifasın nasl kesiliyorsun tamam beni tek bir savaşcı yatıramıyor bunu cok denedim zaten ruh kalkanım 15 yapıp gezerim ben savaşcıların önunde bana full savaşcı ruh kalkanı varken amele bir savaşcıdan farksız vurur ki benim söylemek istedigim şu meteor lodos sancahındaki amele savaşcıların bizim büyülerimize gögsünü gere gere ezik muhhabeti yapıyorlar biz mi ezigiz bizmi sabaha kadar c.t de item arıyoruz ?
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Gulyabani yazdı:
Senin açından çok iyimser olayım.
Sana depar attım; skill vuramadım zihin attın çünkü.
Menzilde duruyorsun kafana "dikkat dağıtmayı" bastım. Bu skill'de 15 puanım varsa zaten mümkünü yok menzilde durmana. Zaten attığın her hasar skill'inde hareketsiz kalıyorsun ve savaşçı sana biraz daha yaklaşıyor! Kutup açtın.
Canım 30 kaldı bu arada.
Dinazor iksirimi içtim.
Canım 100. Senin kutupta da süre var; zihinde de süre var. Oysa benim depar geri geldi. Kafana 3 tane vursam zaten yerdesin.
Konuyu hortlatmak gibi bir amacım yoktu ama şu yazıyı görünce bir yorum atmadan geçemedim
Savaşçının canı 30 ve dinazor içicen canı 100 mü oluyor
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
senin gibi malları 2000 maxla bile keserlerkarga6161 yazdı:Merhaba ikv yönetimi ve oyuncular öncelikle şunu belirtiyim sıgınaklar,migrat,ve cemberlitaş item dizme yeri oldugunu biliriz ki biz büyücü şifacı ve genellikle azcıkta olsa savaşcılar bunun peşinde koşarız asıl konumuza gelelim ki bu en büyük sacmalık adam 6-7 parca yücelen item buluyor (savaşcı) gelip 1881 fizikli büyümü 2600 büyü şifacımı rahatlıkla elini sallaya sallaya kesip öpücük atıp bidaha gel yavrum gibi hakaratli artistce konuşma yapılıyor biliyorum form hesabım kapanacaktır büyük ihtimalle ama artık şuna bir çözüm bulun büyücü 1881 fizigiyle zihin tutulmasına maruz kalınca rahatlıkla 40 lvl tarafından bile kesilebiliyor ve şifacımda aynen öyle napalım bizdemi savaşcı acıp böyle böyle keselimmi ?
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeş kusura bakma ama sen oynamayı bilmiyorsun ozaman büyücülerin hapsetme ve kutup özelliklerini de alsınlar adamın canı 5-10 deparladım tak hapsediyo ona bakılırsa herşeyi şikayet edebiliriz bence oyunun bu şekilde kalması en iyisi