ben yedeklerde bile değilim 8. başvuranda benim. Herkes gördü benim nasıl kılıç ürettiğimi yoksa ne üretcem adamların yaptığına bak yaw.KEMALIZMX yazdı:Emre itiraz etmesi gereken kişilerden biriside benim katılıp katılmamam şansa kalmış durumda okadar iddamın olmasına rağmen YEDEKLERDEYİM ve başvuru açılır açılmaz yapan ilk kişilerdeyim kardeşimabuzeddin yazdı: Sizin yapcağınız işe nedimki. Biz 50m koyun ortaya dediğinizde katıldık siz en son .....................![]()
Sunucu Şampiyonası - Fikstür
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Benım gıbı bır savascının lıste dısı kalması uzucu keske katılımcıların hepsı katılabılseydı neyse bıdahakıne gosterıcez kendımızı....
NeoWIN
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
Dün düelloda şifaları tek kestim kim oynuyodu o şifalarda
Kılıcımın ilk kurbanları canları acıdı heral almadılar beni turnuvaya
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- KATAToNIA
- Acemi Savaşçı
- Lonca: гєtยгภ ๏Ŧtђє кเภﻮร
SLmlar savas a katılan bütün arkadaşlara başarılar dilerim...

DOST ACI SÖYLER
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Casper
İkv biz paraa kazanmak içiin girmiyoruz bu turnuvaya tamamm mıı biz kendimizi göstermek için giriyoruz 50m olsada giren oldu 20m olsadaa şifacı ödülünüü az verin kardeşim o zaman kafa yok mu sizde hep nasıl para alırız mı diye düşünceğinize biraz başka şeyleride düşünün millet o kadar hazırlık yaptı item yükseltti iksir aldı . savaşçılardada büyücülerdede liste sıkıntı zaten ilk başvuran kişiyi bile yedeğe atabiliyorsunuz yazık size yazıık..
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tarih tekrar tekerrür edecek.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Turnuvaya başvurduğum zaman çoğu savaşçı başvurmaya cesaret edemeyip 50 milyonunu riske atamamıştı.20 milyona indikten sonra başvuru yapan oyuncular kurada çıkmışken benim adımın kurada çıkmamasına çok üzüldüm.Benle hiç vs atmadan ''ilk turda elenecek'' diyen kendini bilmez kişiye güzel bir cevap vermek isterdim.
Herkese başarılar...
Herkese başarılar...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Herkez kendine göre haklı gözüksede turnuva katılım süreci bellidir ilk gün başvuru yapmakda aynı şeydir son günde. Ama şifacıalra bir haksızlık oldugu gayet açık ve ortada.
Katılan herkeze başarılar dilerim.
Katılan herkeze başarılar dilerim.
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Bu ay katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay tekrar bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Ayrıca ödüller için de sürprizlerimiz olabilir;)
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Bir dahaki ay oyunda olmayacağımNerull yazdı:Bu ay katılamayan oyuncularımız üzülmesin. Önümüzdeki ay tekrar bir turnuvamız daha olacak. Gelecek turnuvada katılımları kolaylaştırabilmek için başvuru süresini daha uzun tutacağız. Ayrıca ödüller için de sürprizlerimiz olabilir;)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI