NothingMan yazdı:bu fotoğrafları gördünmü?
Adamların 5-6 tane konu açtıklarını hatırlamıyorum.
Hatta konu açtıklarını bile hatırlamıyorum.
Eeee yani? İlk Demişmiyiz? Dememişiz. Son demişmiyiz? Dememişiz. Banane onlardan, Sanane bizden. Burada eğlenmek için marjinal bir iş yapılıyor. Ne yazikki İKV oyuncusu beyni, post kasmak için boş konuşmakdan başka bir işe yaramıyor. Diğer konuda belirtmiştim. Fotolar bende görünmüyor. Ve görünmediğini söyleyip yenilenmesini isteyen birileri var.
Tekrarlıyorum. Kısa ve Öz, Konu bizim, Resim benim, Forum seninmi? Sen kimsin. = ''Kaybol''
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Önce beyninin hayatın boyunca kullanmadığın %99.9 unu aç
Sonra şunu dikkate al, Senin egoistliğini tatmin etmen için her yerde post kasmanı,5-6 tane konu açmanı ve forum kirliliği yapman beni ilgilendirir. Sen o kadar aciz bir insansın ki oyunu bırakan bir dostumla skype den konuşunca epeyi alıcam diyip adami 5 gün bekletip bir daha o adama cevap yazmamışsın
Senin onu 5 gün bekletmeye hakkın varmı ? Yok ticaret ahlahı denen bir şey var.
"harkonen" şu aralar her yazdığım iletinin altına eleştirisel yazı yazarak polemik çıkarmaya çalışsan da kâle almıyacağım
Daha da bu konunun altına yorum atmam.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
5-6 Konu açtığımı iddia ediyorsun? Şuraya 4 tane link koy forum hesabımı kapatacağım ve Tatarian ismini birdaha asla kullanmayacağım. Ya İlkokula henüz başlamadın 2 den sonrası Tökezletiyor. Yada Ego tatmin etmek Senin yaptığın şey oluyor.
Alacağım diyip cevap yazmamışım kısmına gelirsen. O insan ile yaptığım muhabbet hala kayıtlı. Şuraya bir print atarım Alay konusu olursun. Gelip bana sordu geçikirmisin diye. Evet satabilirsin dedim. Niye açıklama yapıyorumki? :mrgreen:
Sanane benden, Neren ağrıyor?
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]