Yahu eskiden her dakika em atılırdı bu sunucuda bir ara Arz popülasyonunda ciddi bir azalma olmuştu o zaman durmuştu emler. Bu oyundan aldığım tadın azalmasına sebep olmuştu. Uzun süredir oyunda yoktum arkadaşlar Arz klanının çoğaldığını söyledi sevindim savaşırız em atarız oyunun zevkini çıkarırız diye. Geldim gerçekten çoğalmış yeni loncalar kurulmuş. Fakat kimse em atmaya yanaşmıyor. Bugün eminönünde savaşırken arzların arasına daldım neden em atmıyorsunuz diye sordum. Kimse cevap vermiyor. Sonra tanımadığım biri pm attı sen ne zamandır yoksun oyunda millet gb atıyor full em atmıyor artık kimse diye. Benim bildiğim oKo larda üstün gelmek için üst dizilir ama bu sunucu oKo yu unutmuş?
Bilgisayara karşı oynuyorsunuz oyunu resmen farkında mısınız?
Bu konuda arz loncalarına görev düşüyor. Oyunu renklendirmek onların elinde.
Siz bir doldurun zaten em yi dakikasında lodoslar dolduracaktır kadın erkek yaşlı çocuk demeden
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Aynı sorundan biz yakınıyoruz her zaman oyunda savasmak icin varız g.b bizim icin 2. planda ama her kestigimiz lodostan sitem ve hakaret isitiyoruz zaten savasmak istiyenler arz oldu g.b istiyenler lodos oldu rekabet olması cok zor.
Çok doğru bir konuya değindin Ferhat Artık Er Meydanları sadece aktarım için kullanılıyor .
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Lodos olan gb atar arz olan savaşır lodoslarında savaşmaya hakkı var, g paralel olarak arzlarında gb atmaya. Bu durumun tek çözümü olur 2 3 sağlam lonca geçecek arza bunları görüp gb konusunda sıkıntı olmayacagından tatmin olan lodoslarda geçecek ve her konuda esitlik sağlanacak.
HakLısın GüzeL Kardeşim Eskidendi o Çemberli çıkmadan önce Herkes bi dizeyim Şunu sonra Oko Yaparız derdi ama şimdi Hem düşecek item sayısı hemde Dizecek char sayısı arttın
Bundan kastım adam bi char diziyor bi tane daha dizmek istiyor . Eeee o da hakLı bi yerde FazLa char Göz çıkarmaz Sonuna kadar hakLısın
ALLAH 1
GB 2
EM 999999999999999999999999999999 AMA AKTARIM İÇİN BİRE BİR