NE DEMEK BÜYÜCÜ ŞİFACI TURNUVASI DÜZENLENMEYECEK ?
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
NE DEMEK BÜYÜCÜ ŞİFACI TURNUVASI DÜZENLENMEYECEK ?
MERANDA SADECE SAVAŞÇI TURNUVASI DÜZENLENECEKMİŞ . NE KADAR SAÇMA BİRŞEY BU 10 TANE YADA 11 TANE BÜYÜCÜ VAR ONLAR ARASINDA DÜZENLESENİZE NASIL BÜYÜCÜ TURNUVASI YOK YA .. O KADAR HAZIRLANDIK .. BU NASIL BİR İŞ ARKADAŞ YA YETER YUH YA .. !
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
Re: NE DEMEK BÜYÜCÜ ŞİFACI TURNUVASI DÜZENLENMEYECEK ?
KAPLAN DAN ALINTI : Bir sunucuda geçerli başvuruların yeterli sayıyı sağlamaması halinde o sunucu için Asil ve Yedek sayısında değişiklik yapılacaktır.
madem 16 kişi şarttı NİYE DÜZENLEME DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR DİYORSUNUZ ?
madem 16 kişi şarttı NİYE DÜZENLEME DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR DİYORSUNUZ ?
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
ANKADA TOPLAM 48 ONLİNE OLMUYOR MESELA ONLAR NAPACAK ? KATILACAK KİŞİ SAYISININ ŞARTI OLMAMALI MAX 16 MİNİMUMA KARIŞILMAMALI .. düzenlediğiniz turnuva ancak bu kadar olur diyorum .. gene hesaba blok yemek istemediğimden başka bişe demek istemiyorum.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
BİLSEYDİK 16 HESAP AÇARDIK RASTGELE İSİM YAZARDIK TURNUVA DÜZENLENSİN DİYE .. VALLAHA AYIPTIR YAPTIĞINIZ SHEN KARAKÜRK CİN BULL İKSİR FEVZİ DİRENÇ SET DİZDİK .. TURNUVA İÇİN VALLAHİ AYIP BİLLAHİ AYIP !
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Magician
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
allahu ekber
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
Magician yazdı:şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
buraya içimden geçeni yazıyorum birader kendi soruma kendim mi cevap veriyorum ? kafasız mısın nesin .konu güncel kalsın diye diğer aklıma gelenleride sonradan yazıyorum .Şizofreni ne desen bilmez böle gelir ukala ukala konuşurMagician yazdı:şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Magician
- FareAdam Düşmanı
yoneticiler bunu gordu şimdi buyucu turnuvası duzunlucekler 1dkFerhatreyizzzz yazdı:buraya içimden geçeni yazıyorum birader kendi soruma kendim mi cevap veriyorum ? kafasız mısın nesin .konu güncel kalsın diye diğer aklıma gelenleride sonradan yazıyorum .Şizofreni ne desen bilmez böle gelir ukala ukala konuşurMagician yazdı:şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
allahu ekber
hadi bsg arkadaş ya bir ejder için 5 ağladın buralarda tabi 5 yaşındaki çocuğa bilgisayar verirlerse böyle olurMagician yazdı:yoneticiler bunu gordu şimdi buyucu turnuvası duzunlucekler 1dkFerhatreyizzzz yazdı:buraya içimden geçeni yazıyorum birader kendi soruma kendim mi cevap veriyorum ? kafasız mısın nesin .konu güncel kalsın diye diğer aklıma gelenleride sonradan yazıyorum .Şizofreni ne desen bilmez böle gelir ukala ukala konuşurMagician yazdı:şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
adam kendince bi haksızlığa karşı mücadelede bulunuyo yaptığına bak
Artık sadece Anka...
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
Magician yazdı:yoneticiler bunu gordu şimdi buyucu turnuvası duzunlucekler 1dkFerhatreyizzzz yazdı:buraya içimden geçeni yazıyorum birader kendi soruma kendim mi cevap veriyorum ? kafasız mısın nesin .konu güncel kalsın diye diğer aklıma gelenleride sonradan yazıyorum .Şizofreni ne desen bilmez böle gelir ukala ukala konuşurMagician yazdı:şizofrenmisin kendi kendine konuşuyorsun
en azından koyun değiliz. hakkımızı arıyoruz
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN