Geri Dönmeli mi?
Geri Dönmeli mi?
Beyler oyunu 29 luk ilk dönemde, 39 un kral döneminde ve 49 un ilk dönemlerinde oynadım şimdi tekrar köklü bir başlangıç yapmayı düşünüyorum oyun ne durumda sizce başlamalı mı ? Acaba 59 gelince herkes sıfırdan başlamış gibi olur mu ???
Re: Geri Dönmeli mi?
Oyun 49 dönemindeki gibi değil,yani bir görev için bile hasarını sorabiliyorlarimperiaL yazdı:Beyler oyunu 29 luk ilk dönemde, 39 un kral döneminde ve 49 un ilk dönemlerinde oynadım şimdi tekrar köklü bir başlangıç yapmayı düşünüyorum oyun ne durumda sizce başlamalı mı ? Acaba 59 gelince herkes sıfırdan başlamış gibi olur mu ???

savaşçı oynamayı istiyorum madene yatarım gerekirse
Öncelikle tek karakter oynayıp ona ağırlık vermelisin.(savaşçı oynayacağını belirtmişsin)Bana kalırsa büyücü oynamanı tavsiye ederim.Neden dersen savaşçı olduğunda sığınaklara çok nadir girebilirsin.Ama büyücü oynadığında(ejder üretirsen)kolaylıkla sığınaklara grup bulabilirsin.
Ama birde ejderini yükseltmelisin.Eğer loncaya girmek istiyorsan kutu alman lazım bunlarda sana yaklaşık 50 tlye mal olur.Eğer sokağa atacak 50 liram var diyorsan gel başla
Ama birde ejderini yükseltmelisin.Eğer loncaya girmek istiyorsan kutu alman lazım bunlarda sana yaklaşık 50 tlye mal olur.Eğer sokağa atacak 50 liram var diyorsan gel başla
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
aynen sakın bıdaha baslama bırakmısken kendı yoluna devam etXsadrazam yazdı:başlama bidaha sakın :mrgreen:
auril & DoubleLift
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçı oynamamanı kesinlikle öneririm.Sığınak ve Migrat'a da artık savaşçı alınmıyor.Çevrem & arkadaşlarım var diyor isen Savaşçı oyna bir şey diyemem ama yok ise mutlaka büyücü ve ya şifacı açmanı öneririm.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tabiri caiz se "Artislik" gibi gözükmesin am,
Savaşçımda "Farabi Solucan Mor Eldiven" den başka mor/Şaheser/Parlak item yok!
2 kere gaffar kestim
999 buz /1000 elek/%75 zırh/31 bin can
Sana burada oynama diyen/diyecek olan kişilerin yarısı oyuna devam ediyor.
Oyun HALA Oynanıcak Kadar Güzel
Savaşçımda "Farabi Solucan Mor Eldiven" den başka mor/Şaheser/Parlak item yok!
2 kere gaffar kestim
999 buz /1000 elek/%75 zırh/31 bin can
Sana burada oynama diyen/diyecek olan kişilerin yarısı oyuna devam ediyor.
Oyun HALA Oynanıcak Kadar Güzel
En son NothingMan tarafından 09 Tem 2012 15:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
HeilHitler yazdı:Savaşçı oynamamanı kesinlikle öneririm.Sığınak ve Migrat'a da artık savaşçı alınmıyor.Çevren & arkadaşlarım var diyor isen Savaşçı oyna bir şey diyemem ama yok ise mutlaka büyücü ve ya şifacı açmanı öneririm.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer