Yardım Lütfen !
Yardım Lütfen !
Selam arkadaşlar bu ejder üretme meselesi gerçekten beni bunalıma soktu ejderi olmayanları hiç bir gruba almıyorlar daha bronza bile gidemedim ejder üretmeye çalışıyorum fakat gerçekten çok zor bana herhangi bi şekilde yardım eden olursa gerçekten çok sevineceğim...
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası
Re: Yardım Lütfen !
Ejder üretmek icin bir yöntem; Menekse Elmas madeni cıkarmak. Sana düsen vazife, hergün 1 Menekse cıkarmak 15 gün boyunca 15 menekse olur (Eğer sıkılmazsan tabii) sonra 10 menekseyi satarsın elindeki parayla geri kalan metaryelleri alırsın Kolay bir üretim 
Menekşe cekecegine,
Kırma + elek + buz yapıp, 45 lokman + 45 maden veya sarraf senin seçimin yapıp hem maden çekip hem bin kesin düşen eşyaları cincıra sat. Sana tavsiyem hemen menekse alma 5m falan olunca onun piyasa al.
Kırma + elek + buz yapıp, 45 lokman + 45 maden veya sarraf senin seçimin yapıp hem maden çekip hem bin kesin düşen eşyaları cincıra sat. Sana tavsiyem hemen menekse alma 5m falan olunca onun piyasa al.
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası
Yeraltındaki Karacinleri artık fazla göremiyoruz kalktıgı gibi öldürüyorlar bunun yanında maden kalırmı menekse piyasası düsecek belli ama bana göre en iyi yöntem bu artırıcı alıp Eminönü bölgesinde madenleri gez rahat üretirsin.
Tabi dogru saatte girip kasmak lazım parayı, dogru zaman diyince gece anlamayın sabahtan daha kalabalık oluyor .d
Çok saolun beyler ben biraz aceleye getiriyorum sanırım sabırsız biriyimde materyalleri topladım ezik olanları kadim ve meran mücevheri kaldı diyebilirim
gıt maden cek en kolayı o ben oyle urettım hıc masraf etmeden
auril & DoubleLift