Arkadaşlar ismini ilk duyduğumda tepkim:''hele şükür ikv ye görkemli bişeyler geldi''oldu.
Resimlerini gördüğümde dedim ki bu ne lan böyle bildiğin komodo.sonra baktım diğer oyunlarda ejderhalar nasıl diye:
Metin2:
Silkroad:
WoW::
ben sadece m2 oynadım 2 hafta kadar ve bu ejderler gerçekmidir yoksa süsmüdür bilmiyorum ama ikvden iyi oldukları kesin.Peki neden ikvde böyle değil.Kadim var bizde onun da sadece depremi var.birde ateş püskürtüyor.sizce üsttekiler gibi mi olsa daha iyi yoksa böyle mi?
Gelen Yeni Yaratıklara Ölüm Ejderi Denmesinin Sebebi Etraflarındaki Herkese Kanatma Atıp Hepsini Öldürmeleridir.Onun Dışında Hepsi Komodo EJDERİ'dir Tek Farkı Bunlar Mutasyona Uğraşmışlardır.Ölüm Ejderi İsminde Bence Bir Sakınca Yok. Sadece Komodo Ejderi İsmindeki Komodo Kalkıp Ölüm Gelmiştir.Yani Burada Gerçek Ejderhalardan Bahsedilmiyor.
Komodo ejderi (Varanus komodoensis) , dünyanın en büyük kertenkele çeşididir. Komodo ejderi 3 m. boyunda uzunluğunda ve 140 kilo civarındadırlar. Adına ejder denilmesine karşın aslında bir varan çeşididirler.Komodo Ejderi'nin ısırığında yılana benzer bir zehir bulunur. Bu zehir kurbanlarını şoka sokar, kanın pıhtılaşmasını engeller, kan akışının hızlanmasına, böylelikle kan basıncının düşmesine ve bilincinin kapanmasına neden olur. Ayrıca Komodo Ejderi avını ısırdıktan sonra hemen yemeyebilir, avı zaten girdiği şok sonucu öleceğinden daha sonra geri dönüp beslenebilir.
Vikipediden alıntıdır.Normalde Adı Komodo Ejderi fakat Etrafına henüz çözümü bulunamayan kanatmalar attığından Adını Ölüm Ejder iyapmışlar.