2 Farklı Eşyayı Peşpeşe Değiştirdiğinde Çıkan Bir Hata Bende Bilge Cevriye Asa İle Ejder Asa Arasında Yapıyorum.Çantada Bilge Asayı Yansıtıyorum Ama Ejder Asa Olarak Yansıtılıyor.Oyunda Bulunan Ufak Bir Bug.
2 Farklı Eşyayı Peşpeşe Değiştirdiğinde Çıkan Bir Hata Bende Bilge Cevriye Asa İle Ejder Asa Arasında Yapıyorum.Çantada Bilge Asayı Yansıtıyorum Ama Ejder Asa Olarak Yansıtılıyor.Oyunda Bulunan Ufak Bir Bug.
Hayır,bu sorun sadece şifacıların 2 asasında olan bir hata yani bug değil,bende'de aynı sorun var.
harkonen yazdı:bi tanesinin gerçek görünümü baskasının cantadaki görünümüyle nerdeyse aynı gibi bişi bende fark etmistimde atmaya yeltenmedim zaten düsük lvl silahı
Maksatta o Kardeşim Zaten Silahların Lewellerine Bakacak Olursan Çok Eskiden Beri Olan Bir Hata Olabilir Ama Daha hata Olduğunu Bile Bilmiyorum
bU HATAAA TAAAA 2008 lere 7 lere dayanıyor ve hiç değişiklik yapılmıo
Ayrıca Şifanın Çağır Yaptığı Hayvanlara Fiziksel direnç Açılıyor Elemnt açılmıo Veya Tam Tersi.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Çok ilginç. :!: Şifa sınıfını yardımsız şekilde 1. Seviye'den, 49'a Taşımak, ne zaman oyundan sıkılsam, yapacağım ilk şey olur. Buna rağmen bunu fark etmemiştim. Güzel yakalamışsın. :geek:
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Tatarian yazdı:Çok ilginç. :!: Şifa sınıfını yardımsız şekilde 1. Seviye'den, 49'a Taşımak, ne zaman oyundan sıkılsam, yapacağım ilk şey olur. Buna rağmen bunu fark etmemiştim. Güzel yakalamışsın. :geek: