Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...

Mesaj gönderen yarar »

LAZOGLU yazdı:YARARA ITEMLERIN CALINDI FALAN DEMISSIN. BAK GUZEL KARDESIM SEN VE COGU KISI BILIRKI BEN OYUNU BIRAKTIGIM ZAMAN YARARLA KP KASIYORDUK. KENDISIDE BILIR. HATTA KP KASIP GOZLUK SATIYORDUK GERCEK PARAYLA VE BEN OYUNU BIRAKTIM SONRA 9 AY KADAR BIR SURE. BEN BU SURE ICINDE YARARI MI TANIDIM? TABIKIDE TANIMADIM YANI SAMIMIYETIM BILE OLMADI. PEKI SAMIMIYETIM OLMAYAN BIR INSANIN ITEMLERINI NASIL CALIYIM. OYLE BIR YETENEGIM OLSA EMIN OL ILK SENDEN BASLARIM. ATTIGIN YALANI BU SEKILDE ISPATLIYORUM ISTE. IFTIRA ATILIR BIR INSANA DA BU SEKILDE ATILMAZ BARI DENGELI BIR YALAN AT...??

Ben Oyunda ERÇİN, TUSİNAMİ, CEREMİ, ARHAVİ ( LAZEPE ), ASRİNCAN BUNLAR HARİCİNDE KP KASTIĞIMI KİM GÖRMÜŞ..
YARAR ile kp kastım nerden çıkıyor ??
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

lazoglu yalan atan kim belli sen yarar la kp kasıyordun hea..yalan atıyorsun destekli at bari bak adam ben lazoglu ile kp kasmadım diyor sen rüyanda falanmı kastın yararla kp zaten fazla söze gerekte yok foto herseyi anlatıyor inceleyin gerçekler fotoda ap açık ortada ;)
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

Titxdelikurt yazdı:
XoZcAnX yazdı:Maşallah laz roman yazmışsın gine :D okumadım hepsini okumak zor geldi benimle ilgili olan bölümü okudum sadece peki laz hadi ben size ipnelik yaptım sizde benim çarı patlattınız eyw #@!? soyun #@!? kadar yolu var siz soydunuz ben gine yaptım kendinme yetecek kadar+siz sadece kullandım çarımı soymayı basardınız sizin bilmediniz 1 adet kasa çarım vardı ki ona ulaşmanız imkansızdı ve ulasamadınız zaten..simdik gelelim esas konuya ŞU SORUYA CEVAP VER LAZOGLU BEN İPNELİK YAPTIM BENİ SOYDUN EYW CYBERXTESKO SANA NE İPNELİK YAPTI ? BENİM ÇARIMI ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ADAMDAN HASAR SAVUNMA TAKI ALMISSINIZ İŞİDE BENİM ÜZERİME YIKTINIZ ADAM BENDEN BİLİYOR O İŞİ AMA SUANDA KENDİ AZINLA ONUN TAKILARINIDA ÇALDINI İTİRAF ETTİN ZATEN..bu konuyla ilgili bu son yorumumdur dahada bişey yazmıyacam hersey ortada zaten bişey yazmayada gerek yok
özcan birbirimizi sevmeyiz sebebi aşikar, laz class kokliw bunlar bermuda şeyta üçgeniydi yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı derler, delikanlı gibi söyle ben bu güne dek hırsız olmayan birine iftira attımmı ?
serhat ben senin iftira atıp atmadını bilemem o samimiyet yok aramızda ama lazoglu hırsızdır diye açtın konuda iftira yok zaten gerekli kanıtları koymussun sen bir kişiye hırsız derken kanıtlıya bilirsen söle ama kanıtın yoksa sana böle iftira atıyorsun derler bende bilirim kim hırsız kimden çaldı ama kanıt yok elimde buraya yazmamım bir anlamı yok ama lazoglu hırsızlığını ispat edebileceğim bir kanıt vardı sende konu açmışsın bende koydum foto artık kim kime inanmak isterse ona inansın ama şunuda unutmasınlar lazoglu gün gelirde aynısını bir baskasınına yaparsa o kişide bu foruma konu açarda lazoglu beni soydu derse bende o çarı çalınan kişi ile makaramı yapmazsam bende özcan değilim herkez bildi yola gitsin bu dakikadan sonra ....
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LAZOGLU »

XoZcAnX yazdı:lazoglu yalan atan kim belli sen yarar la kp kasıyordun hea..yalan atıyorsun destekli at bari bak adam ben lazoglu ile kp kasmadım diyor sen rüyanda falanmı kastın yararla kp zaten fazla söze gerekte yok foto herseyi anlatıyor inceleyin gerçekler fotoda ap açık ortada ;)
MAL GORDUM DE SENIN KADAR MAL GORMEDIM. LAFI ANLAMAK ISTEDIGINIZ GIBI ANLAMAYIN. BIZ SENINLE COLDE KP KASARKEN YARAR DA KP KASIYORDU DIYORUM HATIRLIYORSAN. VE YANLIS HATIRLAMIYORSAM BUYUCUSU MU NE VARDI O ZAMANLARDA BEN ONDAN BAHSEDIYORUM. BEN YARARI TANIMAM ETMEM ITEMLERINI NASIL CALIM CUMLESINI KULLANIYORUM SEN HALA BAK KENDI AGZINLA SOYLUYORSUN DIYORSUN BANA. OLUM HARBI MALSIN LAN BUNA TSE DAMGASI VURMAK LAZIM :D :D :D
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
alkolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alkolik »

koklıw sen harbı orjınal malsın..lazoglu calmıs olsa o kadar ınsan dururken azılı dusmanına caldıgı car ıle neden yazsın ben lazoglu dıye qq malı senı sende kus skı kadar kafa yok qq safı....omer kardesım sen canımsın kardesım dostumsun bıraz bana ıtımatın varsa laz yapmaz unutma..kımsın dıye sorarsan dun ozelden konustugun bu konu hakkında benımle ısım verme. ıcın rahat olsun yanı kefıLı benım..laz da kardesım dır yapmaz
Kullanıcı avatarı
contr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen contr »

Lazoglu yani (Gökhan) Abıye ıftıra atan kişinin şerefinden suphelenerım.Gökhan abımın böyLe bişi yapmayaCaqını adım qıbı bıLıRm ben Lan Delıkurt şrefsizi sen oyunubırakmadınmı haLa ona buna küfüR ve iftiRa atmakan usanmadnmı lan şerf yoksunu haysiyetysiz heRif ..Gökhan abi herzaman YaNınDaYım !!
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

KankaLarma baq yha.. x) aLkoLıkLe Laz a Laf atann akLna sokaRm... ;) DeLkurt sana sadece su sünepe we aynı zmnda hıRsız aLpe karsı tutmndakı koNuda deSdek werıyorum.. qeRi kaLan koNuLarda s2mde deqLsn ztn oLamazsnda :D LazoqLunun hırsız oLmadını herkes bıLır.. Kanka sen takma bu maLLarı hawLasın dursunLar... :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

XJoKeRxX yazdı:KankaLarma baq yha.. x) aLkoLıkLe Laz a Laf atann akLna sokaRm... ;) DeLkurt sana sadece su sünepe we aynı zmnda hıRsız aLpe karsı tutmndakı koNuda deSdek werıyorum.. qeRi kaLan koNuLarda s2mde deqLsn ztn oLamazsnda :D LazoqLunun hırsız oLmadını herkes bıLır.. Kanka sen takma bu maLLarı hawLasın dursunLar... :D
Hırsız hırsız olalı iitirafta bulundu, ben hırsızları deşifre edeli hırsızlar hırsızlara karşı destek oldu, köpek köpek olalalı havlamaya devam etti, dünyaya nizam alemlere intizam için hak yolunda devam...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

XJoKeRxX yazdı:KankaLarma baq yha.. x) aLkoLıkLe Laz a Laf atann akLna sokaRm... ;) DeLkurt sana sadece su sünepe we aynı zmnda hıRsız aLpe karsı tutmndakı koNuda deSdek werıyorum.. qeRi kaLan koNuLarda s2mde deqLsn ztn oLamazsnda :D LazoqLunun hırsız oLmadını herkes bıLır.. Kanka sen takma bu maLLarı hawLasın dursunLar... :D

Emo yazılı velet sen benle muhattab olabilicek yaşa geldinmi sümsük + bu yazı stilini değiş hoşuma gitmiyo emo sevmem + benim adımı o kaypak ağzına alma besmele çek önce kafir :D Bıdı bıdı yapma evlat baba yorgun :D Saygılar.. :D

Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

alkolik yazdı:koklıw sen harbı orjınal malsın..lazoglu calmıs olsa o kadar ınsan dururken azılı dusmanına caldıgı car ıle neden yazsın ben lazoglu dıye qq malı senı sende kus skı kadar kafa yok qq safı....omer kardesım sen canımsın kardesım dostumsun bıraz bana ıtımatın varsa laz yapmaz unutma..kımsın dıye sorarsan dun ozelden konustugun bu konu hakkında benımle ısım verme. ıcın rahat olsun yanı kefıLı benım..laz da kardesım dır yapmaz
EYW SAGOL HOCAM BIZI BILEN BILIYOR ISTE ALLAH VAR YUKARDA BOSVERIN...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön