TheMemo-Holythememo-Thememoo-Xthememox-Xthememo
bi selam vereyim dedim :)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Holy
bi selam vereyim dedim :)
öncelikle merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanımıyodur, eskilerden kimler kaldı bilmiyorum forumu detaylı inceleme fırsatı bulamadım ama eskilerden biri kaldıysa ben TheMemo diğer haliyle Holythememo. Uzun süre önce oyunu üniversite sınavı dolayısıyla bıraktım ama burada o kadar güzel zamanlar geçirdim, o kadar iyi insanlar tanıdım ki oyunu unutmak elde değil
8.sınıfta başlayıp lise 2 nin yaz sonuna kadar aralıksız oynadım, belki de oyunun en güzel çağında oynamışım. Ne günlerdi o günler, kripraz ametist madenin başında sıra yapardık topu topu bi maden vardı zaten herbirinden orda sıramızı bekelrken güzel muhabetlere dalardık , biri gelir sırayı bozar hepimiz sinirlenirdik, adı meteor du o zamanların moda itemi bide çarşı vardı , galiba maksimum 29 level vardı 3 kripraz bulduk mu tamam dı bi item
desperado vardı o zamanlar şüphesiz oyunun ilk 3 ünden biriydi, ribon vardı zbidy webkurdu bunalrı hatırlayabilyrm
unutulmaz yöneticimiz clubber vardı bi yönetici değil adeta sunucuya renk katan bi abiydi bizim için, labirent,antrepo,eminönünden ibaretti belki oyun ama hiç sıkılmazdık, şimdi bakıyorumda oyun çoktan bitmiş... eski günlerden eser yok... aslında anlatıcak çok şey, çok anı var ama buraya yazmam saatlerimi alır yaşayan yaşadı zaten o günleri, o anıların içinde olmak bu oyun adına en büyük mtluluğum, oyundan tanışıp hala sosyal sitelerde muhabetimi sürdürdğm insanlar var, eskiden oyunda sıkı dost olduğum biriyle şimdi üniversite de tanıştım dostluğumz hala devam ediyo, oyunu oyun olarak değil yeni insanlar kazanmak için oynarsanız her zaman daha çok zevk alırsınız benden size tüyo
bu oyuna uzun zaman emek vermiş biri olarak oyunun daha iyi bi hal alması için şahsen elimden geleni yaptım, yönetime mesaj attım mevlüt dince bile facebook twitter üzerinden mesaj attım ama takan olmamışki bu gün ikv bence eski günlerini mumla aratıyo... ara sıra bi kaç saatliğine girdim oyunu bıraktığm süre zarfında bana göre çok şey kaybetmiş oyun tabiki bu benm fikrim, 2 başlı nedeni var biri oyun paraya dönmüş sanki biraz, ve asıl sorun şu migrat falan gibi yerler, yahu bölgeden adamlar yazıyo bilmem şu kadar şifa gücü olan gelsin gerisi gelmesin, herkes böyle baştan sona, yahu aranıza bi tane güçsüz alsanız nolcak en fazla 5-10 dk geç çıakrsınız nolcak maksat muhabet olsun yeterki
hep güçlü hep güçlülerle yola devam ede ede güçsüz oyuncular oyundan soğumuş çoğu bırakmış, oyunda dolananlarda itemleri çok iyi olanlar malesef... soru soruyosun bi anlatan çıkmıyo, kimse kimsenin umrunda değil... yapılcak çok şey varda işte ne yönetim ne oyuncular pek ilgilenmiyolar herkes kendi halinde, bu tamamen kendi gözlemim, yönetime tavsiyede bulundum, siz değerli ikv oyuncularına da bi tavsiyem var lütfen zayıf oyunculara karşı biraz nazik ve sıcak kanlı olun , adamalrı güçsüz görüp cevap vermemzlk, aranıza almamazlık yapmayın emin olun çok sinir bozucu bir şey kimse oyuna full donanımlı başlamadı herkes geldiği yeri bilsin
daha fazla uzatmak istemiyorum sadece son bişey, geçen oyuna buluşma hatılarımla girdim bi kaç kişi kişi gördü pm yağmuruna tutuldum ne nedir bilmediğim için satmadım kmseye, satsam da oyunu oynamayacağm için işime yaramaz, eskilerden tanıdığım sevdiğim biri çıkarsa ona hediye etmek isterim, tüm iyi dileklerimle , esen kalın.
- TheDoorSs
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: bi selam vereyim dedim :)
İyi yaptın sanada selam memo kardeş var eski bi kaç ihtiyar oyuncu 
-
- İskele Babası
Memo; tespitlerinde kesinlikle haklısın...Eski tadı bulmak için yeniden girdim ama nafile..."maden başında sıra beklediğimiz zamanlar..." cümlesi bile tüylerimi diken diken yapıyor.... Şimdiki oyunculara ise bu cümle bir anlam bile ifade etmiyor......Ama merak etme biz eskiler, bize oyunu öğreten ve sevdiren ustalarımızın düsturunu taşıyoruz... Hala elimizdeki fazla takıları, eşyaları, silahları hiç bişey söylemeden alışveriş acıp onaylayıp hediye ediyoruz.... Yeraltı merandan phili görevine yardım için hiç üşenmeden koşa koşa geri dönüyoruz.... Sevgilerimizle......
Forum Kuralları
viewtopic.php?f=52&t=18
İKV İletişim - Destek Formu
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Başlayan Arkadaşlar
viewtopic.php?f=51&t=48689
viewtopic.php?f=52&t=18
İKV İletişim - Destek Formu
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Başlayan Arkadaşlar
viewtopic.php?f=51&t=48689
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Holy
vayy
Thedoors , bu adı hatırlıyorum abi çok uzun zaman oldu akif yada arifti galiba adınız yanlış hatırlamıyosam
oyunu bırakırken hatırlıyorum sizle konşmştum sınav için bırakıyorum falan bana yardım ediyodun kurt mağrasında
eski günler aklıma geldikçe mtlu oluyorum yahu,,
mirzaalbay, sizin gibi oyuncuların olması oyunda çok güzel, oyuna yeni başlamış pek bir şey anlamayan, bi çok kişi oluyo oyunda, mod gm yönetici rehber neyse artık pek yeterli olabldklerini sanmıyorum, olsalardı zaten oyun böyle olmazdı, aktif oalrak bi ton oyun oynayıp daha ikv nin adını bilmeyen adamlar var, reklamı yapılmalı çok fazla, gazete bilboard internet vs vs, ama yönetimin tercihleri yani yapılablcek bi şey yok, ne kadar fazla oyuncu o kadar iyi oyun kaliteli oyun demek ama işte.... ilk söylediğim şeydede belirttim migrat sığınak çemberlitaş,, girmek için güç isteyen yerler kaldırılmadıktan snra oyun küçülmeye muhtaçtır,,, kaldırılmasa bile yaratıkların canı azalsın güçlü oyuncuların deyimiyle 6 ezo girsin içeri düşürsün item
üstündeki güce görede diğer geri kalan itemlerin düşme ihtimali azalsın mesela böyle değişk şeyler yapılabilir... ne yapılırsa yapılsın şuanki durumdan kötü olamaz... eski günleri yaşamayanlar ne demek istediğimi bile anlamıyolardır ama anlayan insanların olduğunu görmek güzel 
mirzaalbay, sizin gibi oyuncuların olması oyunda çok güzel, oyuna yeni başlamış pek bir şey anlamayan, bi çok kişi oluyo oyunda, mod gm yönetici rehber neyse artık pek yeterli olabldklerini sanmıyorum, olsalardı zaten oyun böyle olmazdı, aktif oalrak bi ton oyun oynayıp daha ikv nin adını bilmeyen adamlar var, reklamı yapılmalı çok fazla, gazete bilboard internet vs vs, ama yönetimin tercihleri yani yapılablcek bi şey yok, ne kadar fazla oyuncu o kadar iyi oyun kaliteli oyun demek ama işte.... ilk söylediğim şeydede belirttim migrat sığınak çemberlitaş,, girmek için güç isteyen yerler kaldırılmadıktan snra oyun küçülmeye muhtaçtır,,, kaldırılmasa bile yaratıkların canı azalsın güçlü oyuncuların deyimiyle 6 ezo girsin içeri düşürsün item
- Comader
- FareAdam Düşmanı
TheMemo.
Oyuna geri dönmeyi düşünüyorsan şu anki nickim BericDondarrion bana ulaş.
Eskilerden GENCASKER ben.
Oyuna geri dönmeyi düşünüyorsan şu anki nickim BericDondarrion bana ulaş.
Eskilerden GENCASKER ben.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Memo Burhan Ben İlk AŞIK SoNRA cccBURHANccc Şimdi Burhanxbizans hatırlarmsın bılmem
SENINLE ANIMIZDA ÇOKTUR SAVAŞIMIZDA arkadaşın dedği gibi oyunda eskilerden bi kaç ihtiyar kaldık sen ben bizim oğlan nese yaşatmaya çalışyoruz.. Allaha Emanet Ol Hayırlı Ramazanlar...

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
bu nasıl bır slm qq oo yazıyı bastan asagıya okuyan varmı:D as
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
A.S ben de bi selam vereyim 6 ay dan beri foruma da girmiyorum gerçi iyi denk geldi. 
Çok yazdık çok anlattık ama dinleyen olmadı . Oyunu zorlaştırmak daha çok zaman harcayanın daha iyi itemi olduğu daha zeki olanın madara olduğu arkadaşlarının bir kısmı oyunu bırakmış olanların tek başlarına da güçlü olabilecekleri ve zevkle takılabileceği yeni alanlar istedik , herşeyden önce orjinal fikirlerle etkinlikler lazımdı. ama yeraltı ile başlayan süreç bugüne geldi. Eskiden adam gibi üstü olan bi element 2 alman ok full ü bile kesebilirdi ama artık çokluk olmak yetiyor. 2 3 kişi oldumu kendilerini kral sananlarla doldu. Bir sürü böyle çete geziyor ortada meydan onların. Sohbet eden arzlara bile dalmazdık zamanında şimdi nerde o insanlık. Neyse bir çok insanlık abidesi arkadaşa ve sana selam olsun.
Noisemaker Ferio Sonofdevil ve Toprak a da özellikle eski günler için teşekkür edeyim sanırım bu da benim uzun bi süre için son uğrayışım . Kib
Jupiter/Fantom
Çok yazdık çok anlattık ama dinleyen olmadı . Oyunu zorlaştırmak daha çok zaman harcayanın daha iyi itemi olduğu daha zeki olanın madara olduğu arkadaşlarının bir kısmı oyunu bırakmış olanların tek başlarına da güçlü olabilecekleri ve zevkle takılabileceği yeni alanlar istedik , herşeyden önce orjinal fikirlerle etkinlikler lazımdı. ama yeraltı ile başlayan süreç bugüne geldi. Eskiden adam gibi üstü olan bi element 2 alman ok full ü bile kesebilirdi ama artık çokluk olmak yetiyor. 2 3 kişi oldumu kendilerini kral sananlarla doldu. Bir sürü böyle çete geziyor ortada meydan onların. Sohbet eden arzlara bile dalmazdık zamanında şimdi nerde o insanlık. Neyse bir çok insanlık abidesi arkadaşa ve sana selam olsun.
Noisemaker Ferio Sonofdevil ve Toprak a da özellikle eski günler için teşekkür edeyim sanırım bu da benim uzun bi süre için son uğrayışım . Kib
Jupiter/Fantom
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Unutmak mümkün mü Memom benim 
Kanunxyüksekdoz
Kanunxyüksekdoz
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
çok çok haklısın duygulandım okurken nerdeyse :mrgreen: ben 29 değil 39 zamanında oynuyodum gerçe ama labirent anıları 25 level olup elimize şaheser almamız unutulcak şeyler mi insanı mutlu ediyodu şimdi item eksiği olan 1000 akçe yüklüyo gidiyo 95 akçeden x5 iksir alıp satıyo direk cepte 13 14 m gblerde grup bulmak zaten imkansız item olmadan item yapıp giriyim desen kadim grubuna ^li ejder olmadan hiç bi şekilde giremiyosun tek yol iksir alıp satcaksın gerçek parayla
neyseki son 1 şelit 1 meran mücevheri kaldı ecel üretmeme eceli üretsemde bi işime yaramıycak sağlam 1 itemim olduğu bilinsin diye üretiyorum o ayrı ama eski zevkler hiç bi zaman alınmıycak çok iyi hatırlarım eskiden dalton modeli set dizmişti bi arkadaş tüm itemi dalton du ( 160 asit hasarı olmalı ) 10 15 kişi başına toplanıp itemlere bakmayı falan deniyodu şimdi dalton çıkınca poşetten alınmıyo :mrgreen:
neyseki son 1 şelit 1 meran mücevheri kaldı ecel üretmeme eceli üretsemde bi işime yaramıycak sağlam 1 itemim olduğu bilinsin diye üretiyorum o ayrı ama eski zevkler hiç bi zaman alınmıycak çok iyi hatırlarım eskiden dalton modeli set dizmişti bi arkadaş tüm itemi dalton du ( 160 asit hasarı olmalı ) 10 15 kişi başına toplanıp itemlere bakmayı falan deniyodu şimdi dalton çıkınca poşetten alınmıyo :mrgreen: