Yeni etkinlik DÜELLO hakkında :)
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Yeni etkinlik DÜELLO hakkında :)
Etkinlik Yetkilileri , siz adaletinizin olduguna inanıyor musunuz ? Siz sadece kendinizi avutun Artık sizin bu tür adaletsizliklerinizi tüm oyun biliyor . Yaptıklarınıza artık sadece gülüyorum. 2 el bekledik 2 sindede alınmadık Yazıklar olsun
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Re: Yeni etkinlik DÜELLO hakkında :)
Adamlar KARAKÜRK kesen grubu içeri çekiyor. Bide Kıyamet takımı müthişşşş bu gece 2 galibiyet aldı diye övünüyorlar .
Ve tanrı '' Kıyamet Takımı'' nı yarattı. :geek: :ugeek:
En son Ferhatreyizzzz tarafından 07 Tem 2012 21:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

Üzüldüm
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
OhaFerhatreyizzzz yazdı:Adamlar KARAKÜRK kesen grubu içeri çekiyor. Bide Kıyamet takımı müthişşşş bu gece 2 galibiyet aldı diye övünüyorlar .
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Selamlar,LyKaoN yazdı: Etkinlik Yetkilileri , siz adaletinizin olduguna inanıyor musunuz ? Siz sadece kendinizi avutun Artık sizin bu tür adaletsizliklerinizi tüm oyun biliyor . Yaptıklarınıza artık sadece gülüyorum. 2 el bekledik 2 sindede alınmadık Yazıklar olsun
"Kesinlikle alınırız" gibi yanlış bir düşünceye kapıldığından dolayı bu denli tepki göstermeni normal buluyorum.Lakin defalarca belirtildiği gibi gruplar sisteme göre "rastgele" alınıyor.Nitekim sizin grubunuz gibi bekleyen birçok kişi dışarıda kaldı.
İyi forumlar.
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Chardonnay yazdı: Selamlar,
"Kesinlikle alınırız" gibi yanlış bir düşünceye kapıldığından dolayı bu denli tepki göstermeni normal buluyorum.Lakin defalarca belirtildiği gibi gruplar sisteme göre "rastgele" alınıyor.Nitekim sizin grubunuz gibi bekleyen birçok kişi dışarıda kaldı.
İyi forumlar.
Bu Dediğine inanmıyorum . Lodoslarda adı lazım değil baş harfi '' Choosensx '' Loncası 1. alınışta alınmadı yaygara kopardı sonra ne hikmetse alındı .Ben bu rasgele olayına hiç inanmadım . Karakürke giden grubu çekip bunu kesip VUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Kıyamet takımı diye sevinmekse bu iş çok boş.
ayrıca burdan sunucu şampiyonasınada bir atıfta bulunayım. OkO karşılaşmalarında İKSİR içilmesinede karşıyım İKSİRLE en İYİ bulunmaz direnç iksir+direnç itemle buz direnci binleyip elektrik direnci 302 ler.Fiziğide tutar .Ne anladım bu Oko ' dan :arrow:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

Ferhatreyizzzz yazdı:Bu Dediğine inanmıyorum . Lodoslarda adı lazım değil baş harfi '' Choosensx '' Loncası 1. alınışta alınmadı yaygara kopardı sonra ne hikmetse alındı .Ben bu rasgele olayına hiç inanmadım . Karakürke giden grubu çekip bunu kesip VUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Kıyamet takımı diye sevinmekse bu iş çok boş.
ayrıca burdan sunucu şampiyonasınada bir atıfta bulunayım. OkO karşılaşmalarında İKSİR içilmesinede karşıyım İKSİRLE en İYİ bulunmaz direnç iksir+direnç itemle buz direnci binleyip elektrik direnci 302 ler.Fiziğide tutar .Ne anladım bu Oko ' dan :arrow:

Arşivdeki eski görüntülerden biri..Sancak Savaşı'ında grupların içeriye alınması esnasında görevlinin gerekli kodu yanlışlıkla duyuru kanalından yazması,kodlardan da anlaşılacağı üzere (49 49 gibi) alınan grupların rastgele seçildiği belli oluyor.
Kıyamet Takımı'nın zaferinin duyurulması da oyuncular arasında bir hırs,rekabet ortamı yaratmak amaçlıdır şahsi düşünceme göre.Bir İKV oyuncusu "Neden Kıyamet Takımı'nın zaferi duyurulacağına orada bizim zaferimiz de duyurulmasın?" gibi bir düşünceyle etkinliğe katılıma teşvik edilir,rekabet ortamı kızışır.Nitekim bu da yapılan faaliyetlere ilgi arttırır.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
bu konuda bile isyan ediyorsunuz ya şaşıyorum size
rastgele seçiyolar şans bu işer niye kızıyorsunuz adamlara