harkonen yazdı:ayıpsın balyozum var taş kanatlarda kasarım ama benim sus 15 temmuzda bitio acılıncada gelcem kesin degil yaw
:mrgreen:
Gelmessen Niye Konuşuyoruz Bu Kadar Laobalilikten hoşlanmam kasmıycaksın madem uzatma kes :mrgreen:
şaka la canın saolsun :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
NothingMan yazdı:Evet beyler şahsen 2-3 hafta içinde geliyorum bende 450 m alıcaklıyımda
:arrow: aha buda charım
Tek Çemberli itemi taşkanat eldiven / Sığınak-Migrat itemi yok 30500 canla gaffar kesiyor
bizi az gör 100m bana 100m haydagidelumm a
hea biz fakirik vallah item bulamiyik oyunda geçen gün misur çarşisunda içi tane rizelu hemşerum diye biri penu kandurdi dediler şu köprüyü sana satalum aldım köprüyi köpri yıkik fökik çiktu valla diyarbokirden gelmişem 64 yaşındayim dişarida kaldım şorapçiyle yaşiyim... köyüme dönecek param yoktir... 100 M ver bilet alip köyüme giceğum tamam midür kardeşum bea ?
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
vallah makbıle geçmiştır ha şimdi bozük türkçemi düzelteceğum ha buraya yazayrım te oka angi çılgın bana zıncır vuracakmış şaşarım..
Video kaldırılmıştır.
harkonen yazdı:HELAL OLSUNN !!!! ADAM DÜZELTTİ !!!
tabikisi dedüzelteceğum dedim ha bunu da düzelttim lo
Video kaldırılmıştır.