Ya bi [içerik düzenlenmiştir] diye yazıyorum 21 gun sus alıyorum şakamısınız siz ya ?
İKV Forumları üzerinde bu tür paylaşımlarda bulunmaktan kaçınınız. Israrcı bir tavır sergileyerek bu tutumunuzu devam ettirmeniz durumunda moderasyona tabii tutulacağınızı belirtiriz.
Demeter
Şakamasınız
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Şakamasınız
Ben tek siz hepiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Şakamasınız
kıskanç onlar ya balotelli nin vücudunu kıskananlardan 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- AresmosiS
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Erkan-I Harbiye
Yazma :!: Rahatsız olanlar olabilir.Yazdığın yer babanın yeri değil.COMMANDER yazdı:Ya bi .. diye yazıyorum 21 gun sus alıyorum şakamısınız siz ya ?

Forum kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum, viewtopic.php?f=52&t=18 ...
Madde 1.İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 16. Forum kurallarına uymayan üyelerimiz uyarılarak yada uyarılmaksızın yaptırıma tabi tutulabilir.
Kullanıcılar üye olarak forum kurallarını kabul etmiş sayılırlar.
Madde 1.İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 16. Forum kurallarına uymayan üyelerimiz uyarılarak yada uyarılmaksızın yaptırıma tabi tutulabilir.
Kullanıcılar üye olarak forum kurallarını kabul etmiş sayılırlar.
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Eski cezalarınız göz önünde bulundurularak size böyle bir yaptırım uygulanmıştır.Uygulanan moderasyonlar her ceza alışınızda katlarak artar.
++++++BeDBaHT yazdı:Eski cezalarınız göz önünde bulundurularak size böyle bir yaptırım uygulanmıştır.Uygulanan moderasyonlar her ceza alışınızda katlarak artar.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

bunlarda cok bilen team kanka ulan ikv gibi bi oyun yok arkadaş hizmet 0 en ufak lafında sus susturmaktan zevk alıolar
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
[içerik düzenlenmiştir] diye yazımı yazıyon ?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

yok S le başliyan bişi yazmıstıda silip içerigi düzenlemis o protectordragon mudur nedirxPrince yazdı:[içerik düzenlenmiştir] diye yazımı yazıyon ?![]()
![]()
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Farkındayım ya işin şakasındayız bizdeharkonen yazdı:yok S le başliyan bişi yazmıstıda silip içerigi düzenlemis o protectordragon mudur nedirxPrince yazdı:[içerik düzenlenmiştir] diye yazımı yazıyon ?![]()
![]()