Öncelikle merhabalar, forumda biri paylaşmıştı bu konuyu tek başına ölüm ejderhası kesmişti, bende bugün bir deneyeyim dedim belki keserim diye. Bir tane savaşçı arkadaşım (Sbskralı) sağ olsun oda geldi. Neyse ben başladım kesmeye canı biraz 60 a falan indi. Bir savaşçı bi büyücü daha geldi kestiler. Ben iyice hırs yaptım bir kaç başarısız denemeden sonra (Başarısız dediğim menzilden çıkması), arkadaşım ben de dikkat atayım dedi öyle başladık ne akla hizmetse benim kafama 38 candan sonra fotoğraf almaya başladım topu topu 3 tanecik alabildim ister inanın ister inanmayın size kalmış ama ben kestiğimi biliyorum o bana yeter. Çok uzatmadan fotoğrafları vereyim.
Edit: İçtiğim iksir borgia iksirdir zehir efsunum olmadığı için içmiştim.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution. I'm not human. I'm an Alpha.
Dostum ben kestim nasıl kestiğimiz açıkladım ama haklısın dikkatle çok rahat kesiliyor dikkati kullanmamızın sebebi benim büyü hasarı zehir efsunum sadece ayakkabıdaydı onuda çıkarırsam hiç vuramayacaktım o yüzden dikkat attı savaşçı arkadaşım sağ olsun.
Sbskralıxşifa
thebn yazdı:Dostum ben kestim nasıl kestiğimiz açıkladım ama haklısın dikkatle çok rahat kesiliyor dikkati kullanmamızın sebebi benim büyü hasarı zehir efsunum sadece ayakkabıdaydı onuda çıkarırsam hiç vuramayacaktım o yüzden dikkat attı savaşçı arkadaşım sağ olsun.
Tabi kesmişte olabilirsende arkadaşının biraz yardımı var gibi gözüküyor çifte ile
En son berkan587 tarafından 07 Tem 2012 14:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
thebn yazdı:Dostum ben kestim nasıl kestiğimiz açıkladım ama haklısın dikkatle çok rahat kesiliyor dikkati kullanmamızın sebebi benim büyü hasarı zehir efsunum sadece ayakkabıdaydı onuda çıkarırsam hiç vuramayacaktım o yüzden dikkat attı savaşçı arkadaşım sağ olsun.
Tabi kesmişte olabilirsende arkadaşının biraz yardımı var gibi gözüküyor çifte ile
Evet, doğrudur. Biliyorsunuz şifacıda ölüm ejderine sadece zehir giriyor. Böylede kesmesi hayli uzun sürüyor taktir edersiniz ki. Çocuk sıkılmıştı 4-5 kere vurdu yani inkar etmiyorum. Bir büyücü de dalıyordu zor vazgeçirdik onu da
Sbskralıxşifa