bu oyunda hiç bayan yokmu?
bu oyunda hiç bayan yokmu?
bu oyunda hiç bayan yokmu birde oyuncusayısı çok azaldı galiba
- TheInciCaps
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: bu oyunda hiç bayan yokmu?
Kendini bayan yerine koyan erkek var desek şuna
Örneğin; Kızsavaşçısı vb. isimler koyanlar sürekli erkeklerdir :shock:
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:TheInciCaps yazdı:Kendini bayan yerine koyan erkek var desek şunaÖrneğin; Kızsavaşçısı vb. isimler koyanlar sürekli erkeklerdir :shock:
CcC inciciyiz CcC
:mrgreen:
Teşkilatta Daha Fazla Bayan Var Diye Biliyorum .. Teşkilata Git. :mrgreen:
- SuLaLemRaaD
- Acemi Savaşçı
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
haydegidelum yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:TheInciCaps yazdı:Kendini bayan yerine koyan erkek var desek şunaÖrneğin; Kızsavaşçısı vb. isimler koyanlar sürekli erkeklerdir :shock:
CcC inciciyiz CcC
:mrgreen:
Teşkilatta Daha Fazla Bayan Var Diye Biliyorum .. Teşkilata Git. :mrgreen:
Bebişinciler was here.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- esklrdenbry
- Acemi Savaşçı
selam bende bu oyunun eskı bayan oyuncularından bırıyım. Genel olarak şöyle konuşmak ısdıyorum. Oyunda bayanlar her zaman bir takım kişiler tarafından arbedeye maruz kalıyor . Mesela en ters birşeyde adaamın tekı o bayan hakkında cok pis seyler söylüyor bolgeden. ve bazı salaklar buna ınanıp o kadını dıslıyorlar yada yavsayıp sureklı rahatsız edıyorlar. Açıkcası oyunda abaza cok . Bir kez red ed bak her turlu kufuru asağılamayı yersın. Neyse uzatmıcam oyunu bırakmam ıyı olmus. Hiç de guzel bır oyun degıl artık ıkv. Nerde boktan ınsan varsa YÖNETIM onun arkasında. Başka söze gerek yok.
.
.
.
Delirüzgarım
EbRuLiM
Jandarm'A
.
.
Delirüzgarım
EbRuLiM
Jandarm'A
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
:geek:gamzee yazdı:bu oyunda hiç bayan yokmu birde oyuncusayısı çok azaldı galiba
Erkege oranla az olsa da bayan oyuncu var tabi ki. Oyuncu sayısının azalmasının nedenlerinden sadece biri milletin tatile gitmesi olabilir mi
" Açıkcası oyunda abaza cok . " Haklısın ciddi oranda sayıları çok bunun nedeni daha ergen olmaları yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.esklrdenbry yazdı:selam bende bu oyunun eskı bayan oyuncularından bırıyım. Genel olarak şöyle konuşmak ısdıyorum. Oyunda bayanlar her zaman bir takım kişiler tarafından arbedeye maruz kalıyor . Mesela en ters birşeyde adaamın tekı o bayan hakkında cok pis seyler söylüyor bolgeden. ve bazı salaklar buna ınanıp o kadını dıslıyorlar yada yavsayıp sureklı rahatsız edıyorlar. Açıkcası oyunda abaza cok . Bir kez red ed bak her turlu kufuru asağılamayı yersın. Neyse uzatmıcam oyunu bırakmam ıyı olmus. Hiç de guzel bır oyun degıl artık ıkv. Nerde #@!? ınsan varsa YÖNETIM onun arkasında. Başka söze gerek yok.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Seninde her 17 16 15 yaş arasındaki insanlar için bu şekilde genel konuşmanda yanlış olur Murat.SeRRuh yazdı:... yaşınızı bilmiyorum ama eğer yaşıtlarınız 15 16 17 yaşında ise bu durum biraz normal. Böyle bi durumda " genel " konuşman yanlış olur.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Ve; Tanrı "Garı'yı" yarattı.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı