Belki bilmeyenleriniz yada bilinmeyenler de vardır

Oyunda vaar olan bir çok şey göz vb. sembolleri mason , siyonist, illimünati zannediyorsunuz. Bence artık bu tarz davranışlardan vazgeçin. Oyun evrenin bir çoğu (hepsi demiyorum).HOPDEDIKS yazdı:Çocukların beyinlerini yıkıyor olabilirler.Shell , Singer kesin masonların işi, tehlikedeyiz.

Yalnız bu durumda sen de sazan oldun demedi demeKEMALIZMX yazdı:Oyunda vaar olan bir çok şey göz vb. sembolleri mason , siyonist, illimünati zannediyorsunuz. Bence artık bu tarz davranışlardan vazgeçin. Oyun evrenin bir çoğu (hepsi demiyorum).HOPDEDIKS yazdı:Çocukların beyinlerini yıkıyor olabilirler.Shell , Singer kesin masonların işi, tehlikedeyiz.
Mitolojiye dayanmaktadır ve mitoloji çığı masonların olmadığı dönemlerde kendilerini boy göstermekteydi. Umuyorumki anlatabilmişimdir![]()
Refresh yazdı:Yalnız bu durumda sen de sazan oldun demedi demeKEMALIZMX yazdı:Oyunda vaar olan bir çok şey göz vb. sembolleri mason , siyonist, illimünati zannediyorsunuz. Bence artık bu tarz davranışlardan vazgeçin. Oyun evrenin bir çoğu (hepsi demiyorum).HOPDEDIKS yazdı:Çocukların beyinlerini yıkıyor olabilirler.Shell , Singer kesin masonların işi, tehlikedeyiz.
Mitolojiye dayanmaktadır ve mitoloji çığı masonların olmadığı dönemlerde kendilerini boy göstermekteydi. Umuyorumki anlatabilmişimdir![]()

KEMALIZMX yazdı:Refresh yazdı:Yalnız bu durumda sen de sazan oldun demedi demeKEMALIZMX yazdı:Oyunda vaar olan bir çok şey göz vb. sembolleri mason , siyonist, illimünati zannediyorsunuz. Bence artık bu tarz davranışlardan vazgeçin. Oyun evrenin bir çoğu (hepsi demiyorum).HOPDEDIKS yazdı:Çocukların beyinlerini yıkıyor olabilirler.Shell , Singer kesin masonların işi, tehlikedeyiz.
Haaaaaaaaaaaaaaaa pardon uykuluyken böyle oluyor