YeNiLMeZzZ(Öldü)!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MertBeyx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aranıyo

Re: YeNiLMeZzZ(Öldü)!

Mesaj gönderen MertBeyx »

valla çok üzüldüm seni eskilerden beri tanırım bence hata yaptın.Böyle bir karizma kolay elde edilmiyor. :cry:
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Bende seni kısa bi süre olsada tanıdım . Bana karşı yanlışın olmadı iyi biri olduğunu düşünüyorum . Bence oyunu bırakma kararı şu hayatında verebileceğin en önemli ve en iyi kararlardan bitanesidir. Ne yazık ki bende hayatımın bi dönemini koca 4 yılını bu oyunda geçirdim ama kazandığım hiçbirşey yok hatta kaybettiğim çok şey var.Ama bu yazdıklarımızdan küçük yaştaki arkadaşlar hiç bir ders çıkartmicaklar çünkü zamanında bizde öyleydik.Yaklaşık 2 yıldırda oynamıyorm. Karakterlerimi mahalleden çocuklara dağıttım ne durumdalar haberim yok.Zatende ilgilenmiyorum.Forumada öyle canım sıkılınca giriyorum ne oluyo ne bitiyo takip ediyorum. Bence hayatındaki en doğru kararlardan birisini verdin Doğu :) Hayatında başarılı ve mutlu olmanı dilerim ;) Kendine iyi bak ;)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ0521
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ0521 »

MertBeyx yazdı:valla çok üzüldüm seni eskilerden beri tanırım bence hata yaptın.Böyle bir karizma kolay elde edilmiyor. :cry:
Sağolasın arkadaş.Karizma olmasına vardı,ancak gerçekten büyük zaman kaybı.Eğer bu oyunu oynuyorsan tavsiyem az da olsa uzaklaşmaya çalış.Hayatını mahveder,genç bir arkadaşımız isen.
İyi hayatlar!
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...

Deniz GEZMİŞ...

YeNiLMeZzZ(49)-NiHiLiST(49)
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ0521
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

delikanliyiz yazdı:Bende seni kısa bi süre olsada tanıdım . Bana karşı yanlışın olmadı iyi biri olduğunu düşünüyorum . Bence oyunu bırakma kararı şu hayatında verebileceğin en önemli ve en iyi kararlardan bitanesidir. Ne yazık ki bende hayatımın bi dönemini koca 4 yılını bu oyunda geçirdim ama kazandığım hiçbirşey yok hatta kaybettiğim çok şey var.Ama bu yazdıklarımızdan küçük yaştaki arkadaşlar hiç bir ders çıkartmicaklar çünkü zamanında bizde öyleydik.Yaklaşık 2 yıldırda oynamıyorm. Karakterlerimi mahalleden çocuklara dağıttım ne durumdalar haberim yok.Zatende ilgilenmiyorum.Forumada öyle canım sıkılınca giriyorum ne oluyo ne bitiyo takip ediyorum. Bence hayatındaki en doğru kararlardan birisini verdin Doğu :) Hayatında başarılı ve mutlu olmanı dilerim ;) Kendine iyi bak ;)
Kardeşim senide net hatırlıyorum.Hatta bana Sarılarınpert nikli büyücünü hediye etmiştin.Gerçekten bu oyunu bıraktığımda rahatladım diyebilirim.Girdiğin grup bölgeleri saatlerini yiyor.Ve giden saatler sana ne kazandırıyor?Bir hiç...Ve çoluk çocuktan yediğin küfürlerin haddi hesabı yok zaten.Bunlara cevap vermek için sende karşılık veriyosun,sonra sinir patlaması yaşıyor,deliriyorsun..
Senin hayatında başarılı olacağına inanıyorum,msn'den konuşuyorduk bir zamanlar sonra ben msn yide bıraktım falan.Daha sanırım sanal ortamda görüşemeyiz,kendine iyi bak kardeşim.
Hayat ve saatlerimiz burada harcanacak kadar değersiz olmamalı...
Eyvallah!
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...

Deniz GEZMİŞ...

Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Çok haklısın en azından kafanda bi dert olmuyo maden çekim para kazanim vs vs. Mesela ben bazen düşünüyorm bu oyuna nasıl zaman ayırabilmişim. Şuan 1 saat bile ayıramam şu oyuna çünkü zamanım yok :) Demekki zamanında bazı şeylerden vazgeçmişiz oyun için :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ballibaba58 »

iyi etmişsin bence oyun kendine baglıyo kendini bende öylesine bi giriyim diye geçenlerde indirdim yine bağımlısı oldum çıktım :D bi baktım junona adam yokmuuuu falan diyorum :S
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)
Kullanıcı avatarı
rudboy94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rudboy94 »

Doğu kardeşim hayatında başarılar dilerim oyunu bırakman son derece senin için çok iyi olmuş. senin bu yazdıkların konusunda sana inanıyorum. Sen çoluk çocukla laf dalaşına girme bırak gitsin yoluna. Bana yaptıgın iyiler içinde çok teşekkür ederim hakkını helal et. Bugun de şansa girdim siteye yazını gördüm bişeyler yazmak istedim beni hatırlarmısın bilmem yaklaşık 4 yıldır oynamıyorum.

Yanlızkurtxx / Paronayakxşifacı / Simyacı
Gençliğine Güvenip Erken Derken Belki Elveda Bile Diyemezsin Giderken!]
Aşkımı Dağlara yazacaktım Ama Aşkımdan BÜYÜK Dağ bulamadım

Yanlızkurtxx
Paronayakxşifacı
Simyacı
Kullanıcı avatarı
Pashabjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pashabjk »

Doğu manyağı ne oldu da sildin :))
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

Respected yazdı:Başlığı çok acımasızca seçmişsiniz yahu. Bende kötü bir şey oldu sandım. :evil:
Kesinlikle bende aynı düşüncelere kapılmıştım. Neyse ki yalnızca oyun içesindeki karakteri silinmiş...
:arrow:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ0521
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

rudboy94 yazdı:Doğu kardeşim hayatında başarılar dilerim oyunu bırakman son derece senin için çok iyi olmuş. senin bu yazdıkların konusunda sana inanıyorum. Sen çoluk çocukla laf dalaşına girme bırak gitsin yoluna. Bana yaptıgın iyiler içinde çok teşekkür ederim hakkını helal et. Bugun de şansa girdim siteye yazını gördüm bişeyler yazmak istedim beni hatırlarmısın bilmem yaklaşık 4 yıldır oynamıyorum.

Yanlızkurtxx / Paronayakxşifacı / Simyacı
Bende konuya bir süredir girmiyordum.Şimdi gördüm mesajını.Tanımam mı?
Nasılsın arkadaş?Seninle gerçekten muhabbetimiz vardı.Sonra bıraktın,daha sonra hiç girmedin.Msn adresinde yoktu,ulaşamadım.Bir iki oyunda sordum ama cevap verende olmadı.Bende hayatında başarılar dilerim,kendine iyi bak.

Deniz GEZMİŞ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön